Στεγνή μυτούλα;

• Thread starter Thread starter agatoula
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

agatoula

Νεοφερμένο μέλος

Η agatoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Καλό μήνα σε όλους και χρόνια πολλά!

Μολις εχθές γυρίσαμε από τις διακοπές, και ο γατούλης μου, ο Κάρολος φαίνεται λίγο κακόκεφος και κουρασμένος. Μπλέχτηκε και σε μάχη με έναν αστείρωτο αρσεινικό αδέσποτο της περιοχής, και έχει κατατρομάξει ο κακομοιρούλης...μάλλον δεν θα τον ξανάπαω σε άγνωστο περιβάλλον - αναστατώνεται και δεν ξέρω εαν του κάνει καλό τελιά - ίσως είναι προτιμότερο να μένει μόνος στο σπίτι και να τον ταίζει κάποιος φίλος...

Τελοσπάντων, αυτό που με ανησυχεί λιγάκι είναι οτι η μυτούλα είναι εντελώς στεγνή, και έχει και κάτι ασπράκια στο πλάι σαν κολλημένο υγρό, το οποίο δε φεύγει με βρεγμένο βαμβάκι. Κάπου διάβασα οτι η στεγνή μύτη είναι ένδειξη μη καλής υγείας. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω σχετικά με αυτό? Είναι ανησυχητικό και θα έπρεπε να πάμε μια βόλτα από τον κτηνίατρό μας αύριο?

Ευχαριστώ,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• carolinternet1.jpg
    carolinternet1.jpg
    11 KB · Εμφανίσεις: 34
Τι κούκλος που είναι ο Κάρολος! :inlove:
Απ' ότι βλέπω εδώ, η στεγνή μύτη από μόνη της μάλλον δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Τώρα για αυτά τα ασπράκια που λες, δεν ξέρω...:hmm: Μήπως είναι κάποια πληγή από τον καυγά; Δείχνει να τον ενοχλεί καθόλου ή να πονάει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ δεν ξέρω.... μπορεί να έχει αφυδατωθεί....:hmm:
Τα ασπράκια είναι πέτσα δική του, σαν μύξες ή σαν πιτυρίδα???

Τρώει κανονικά?? Αν όχι, αν έχει αλλάξει η διάθεσή του παρόλο, τώρα που γυρίσατε, θα έλεγα ένα τηλέφωνο σε κτηνίατρο ή μια επίσκεψη δεν θα ήταν κακιά ιδέα....

τα ασπρακια ειναι το πιο πιθανο μυξουλα ξεραμενη!αν δεν βηχει η γατουλα, αν δεν φτερνιζεται και δεν τρεχουν τα ματακια της ολα ειναι καλα!

ίσως είναι προτιμότερο να μένει μόνος στο σπίτι και να τον ταίζει κάποιος φίλος...

Πιστεύω ότι οι γάτες δένονται πολύ με το χώρο τους. Αν μπορεις να κανεις αυτό ειναι ότι καλύτερο..

΄Ισως να έχει όντως αφυδατωθεί, δεν πρέπει να έπινε και πολύ νερό στο εξοχικό που ήταν γιατί μάλλον πρέπει να το έβρισκε γλυφό...εχθές το βράδυ δεν πολυέφαγε, αλλά πάντα μετά τις μετακινήσεις δεν πολυτρώει τις πρώτες 2 ημέρες και κοιμάται πολύ...

θα τον παρακολουθήσω και το σαββατοκύριακο αν είναι, κι αν εξακολουθεί θα πα΄με μια βολτίτσα στον γιατρό μας...

ευχαριστώ πολύ, πολύ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back