evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
11-05-10
23:37
Απάντηση: Μπανάκι - μανάκι με αφρό!!!!
γιατι θελεις να τον κανεις μπανιο ?
γιατι θελεις να τον κανεις μπανιο ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
11-05-10
23:38
καλησπερα..
..δεν μπορω να ξερω βεβαια γιατι δεν ηθελε να κανω μποανιο αυτη τη φορα ο γατουλης σου...αλλα...αν ειναι κεραμυδογατος και ειναι ΜΟΝΟ μεσα στο σπιτι..δεν χρειαζεται το μπανιο..εγω,δεν τα εχω κανει ποτε...δεν το θελουν καθολου και δεν το χρειαζοντυαι..καθαριζονται μονα τους μια χαρα..
καλησπερα..
..δεν μπορω να ξερω βεβαια γιατι δεν ηθελε να κανω μποανιο αυτη τη φορα ο γατουλης σου...αλλα...αν ειναι κεραμυδογατος και ειναι ΜΟΝΟ μεσα στο σπιτι..δεν χρειαζεται το μπανιο..εγω,δεν τα εχω κανει ποτε...δεν το θελουν καθολου και δεν το χρειαζοντυαι..καθαριζονται μονα τους μια χαρα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα.
11-05-10
23:42
κοιτα συνηθως τον εχουμε μεσα τον μικρουλη μου αλλα ειναι μερικες φορες δεν ξερω πως τα καταφερνει μαλλον οταν εγω λειπω το πρωι για μαθημα κ ειναι με την μανα μου στο σπιτι εκεινη ανοιγει παραθυρα κ πορτες για να αεριστει το σπιτι και το σκαει στον κηπο!
μενω σε χωριο και μακρια απο τον δρομο οποτε δεν υπαρχει και μεγαλος κινδυνος...
το θεμα ειναι οτι γυρισα σπιτι και τον βρηκα εξω να κυλιεται στα χωματα και απο ασπρος εγινε καφε -κοκκινος!!! ο βρωμιαρης μου
οποτε νομιζω ενα μπανακι δεν θα εβλαπτε!
μενω σε χωριο και μακρια απο τον δρομο οποτε δεν υπαρχει και μεγαλος κινδυνος...
το θεμα ειναι οτι γυρισα σπιτι και τον βρηκα εξω να κυλιεται στα χωματα και απο ασπρος εγινε καφε -κοκκινος!!! ο βρωμιαρης μου

οποτε νομιζω ενα μπανακι δεν θα εβλαπτε!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
11-05-10
23:46
εγω αγορασα αφρο για μπανιο χωρις νερο κ το χρησιμοποιησα μια φορα..δεν ειναι κακος, μυριζει πολυ ωραια...τωρα ποσο καθαριζει ομως δεν ξερω γιατι ηταν καθαρουλα η χαζη μου
εγω αγορασα αφρο για μπανιο χωρις νερο κ το χρησιμοποιησα μια φορα..δεν ειναι κακος, μυριζει πολυ ωραια...τωρα ποσο καθαριζει ομως δεν ξερω γιατι ηταν καθαρουλα η χαζη μου

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα.
11-05-10
23:52
χμμμ καλη η ιδεα σου! θα το επιχειρησω! ελπιζω να μην μου κανει παλι ναζακια!! 
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
evelynkar πολυ ομορφη η Bailey σου!!!
κουκλιτσα!! να την χαιρεσαι!!

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

evelynkar πολυ ομορφη η Bailey σου!!!

κουκλιτσα!! να την χαιρεσαι!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
11-05-10
23:57
ευχαριστουμε πολυ!!!! ανοιξε κ εσυ θεματακι να μας συστησεις τον γατουλι σου!! ο αφρος που πηρα εγω ειναι ο PET HEAD(της εταιριας TIGI που εχει κομμωτηριακα σαμπουαν) το πηρα 15ευρω απο την εκθεση γατας..φανταζομαι αν επικοινωνισεις με τον αντιπροσωπο θα ξερει που μπορεις να τον βρεις ή να τον παραγγειλεις.. και μυριζει τσιχλοφουσκα
ευχαριστουμε πολυ!!!! ανοιξε κ εσυ θεματακι να μας συστησεις τον γατουλι σου!! ο αφρος που πηρα εγω ειναι ο PET HEAD(της εταιριας TIGI που εχει κομμωτηριακα σαμπουαν) το πηρα 15ευρω απο την εκθεση γατας..φανταζομαι αν επικοινωνισεις με τον αντιπροσωπο θα ξερει που μπορεις να τον βρεις ή να τον παραγγειλεις.. και μυριζει τσιχλοφουσκα

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
12-05-10
00:03
χιλια ευχαριστω!!
θα το δοκιμασω!! θεματακι θα του ανοιξω του μικρου σε δυο εβδομαδουλες απο τωρα περιπου γιατι για τις επομενες δυο εβδομαδες ειμαι γεματη διαβασμα!! την παρασκευη αρχιζω πανελληνιες και ειναι μεγαλο λουκι!! 
αλλα το υποσχομαι μολις τελειωσω θα του ανοιξω θεματακι!
και παλι ευχαριστω!!!
θα το δοκιμασω!! θεματακι θα του ανοιξω του μικρου σε δυο εβδομαδουλες απο τωρα περιπου γιατι για τις επομενες δυο εβδομαδες ειμαι γεματη διαβασμα!! την παρασκευη αρχιζω πανελληνιες και ειναι μεγαλο λουκι!! 
αλλα το υποσχομαι μολις τελειωσω θα του ανοιξω θεματακι!
και παλι ευχαριστω!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum