NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα.
18-07-08
13:42
Ειναι κουκλι!
Μηπως να το βαζες στο μπανιο? μην τραυματισει το ενα το αλλο???
Μηπως να το βαζες στο μπανιο? μην τραυματισει το ενα το αλλο???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
Ο Deadendmind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
18-07-08
13:45
Αυτην τη στιγμη, το ενα γλυφει το αλλο! Ειναι πολυ μικρα μωρε, και λογω του οτι ειναι μεσα στο δωματιο-στουντιο ηχογραφησης (2χ3) και δεν ειχε και πολλα να κανει το αλλο μικρο, καλυτερα να ναι μαζι, και ετσι και αλλιως κανονισα με εναν φιλο μου να ερχεται καθε μερα να τα βλεπει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος
Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα.
18-07-08
15:46
να κάνουμε αίτηση να σου δώσουν επίδομα πολύτεκνου!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
18-07-08
17:17
Συνεννοησου με τη στελλα αν θελεις που δρα στην περιοχη σχεδον σα σωματειο απο μονη της με αλλους ξερει και που να στειρωσετε φθηνα εχει και παγιδες να σας δωσει τετοια ατομα περιμενει αν θελεις και το αργος μπορει να σας δωσει παγιδες και να σας βοηθησει με καθε τροπο.. χρονια μου ζητανε ατομα να τους βρω να στειρωσουν καμμια γατα στο κεντρο και κανεις δεν θελει να χειριστει παγιδες κλπ τοσο καιρο και τα κανει ολα μια κοπελα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum