Havana
Διάσημο μέλος
καλητερα που δεν την αφησαμε να γινει μαμα πρωτα γιατι το πηρε πιο αψηφιστα και ηρεμα σα να μη τρεχει τιποτα σε αντιθεση με την αβανα που ειχε γινει μανα και ενιωθε πιο πολυ την κατασταση και την πηρε το παραπονο για μια βδομαδα.
οι κτηνιατροι σιγουρα θα πουν οτι δεν εχει σχεση..αλλα εγω ειδα διαφορα αν και δεν εχει λογικη ειναι καλητερο να στειρωθει το ζωο χωρις να εχει αναπαραχθει πρωτα...
στειρωση χωρις τυψεις!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Κρίμα το Αβανάκι...

Havana
Διάσημο μέλος
νιαουυυυ

aretha
Περιβόητο μέλος

Όσο για τη "μελαγχολία" της Αβάνας, είσαι σίγουρη ότι δεν ήταν δική σου;
Γιατί το να έκανε η γάτα τον συνειρμό "χμμμ... πήγαμε στο γιατρό και με νάρκωσαν... υποθέτω ότι μου αφαίρεσαν την μήτρα και τις ωοθήκες. Πω πω και τώρα χωρίς αυτά πώς θα ξαναγεννήσω;" μου φαίνεται λίιιιιγο απίθανο...

Havana
Διάσημο μέλος
μπορει να ηταν και δικη μου...αλλα και το τρελογατο το επαιζε μαρθα βουρτση για μια βδομαδα, δεν ξερω με ποια λογικη μαλλον οι ορμονες της καναν παρτυ, η επαψαν να κανουν παρτυ??? αβυσσος η ψυχη της γαταςΚαλή ανάρρωση στη Βανίλια!
Όσο για τη "μελαγχολία" της Αβάνας, είσαι σίγουρη ότι δεν ήταν δική σου;Γιατί το να έκανε η γάτα τον συνειρμό "χμμμ... πήγαμε στο γιατρό και με νάρκωσαν... υποθέτω ότι μου αφαίρεσαν την μήτρα και τις ωοθήκες. Πω πω και τώρα χωρίς αυτά πώς θα ξαναγεννήσω;" μου φαίνεται λίιιιιγο απίθανο...
![]()
![]()

ruko
Διάσημο μέλος
αλλα και το τρελογατο το επαιζε μαρθα βουρτση

Να ρωτήσω, μήπως της έκανες και όλα τα χατήρια; Γιατί αυτό εξηγεί πολλά.

Havana
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
.