Στειρωθήκαμε χθες με επιτυχία

ELENIP

Διάσημο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
Καλησπερα σε ολους.Οπως καποιοι θα ξερετε χθες στειρωσα τη μικρη Νορα.Φοβομουνα πολυ τη ναρκωση αλλα ολα πηγανε τελεια.Χθες ειχε τα μαυρα της τα χαλια:P(περπατουσε κι επεφτε) αλλα σημερα απο το πρωι κιολας ειχε ορεξη για εξορμησεις μεσα στο σπιτι.Μας ειπε ο κτηνιατρος να αρχισουμε να της δινουμε απο σημερα το πρωι φαγακι απο λιγο και πολλες φορες.Εφαγε με εξαιρετικη ανεση και ορεξη.Ενω πηγε 3 φορες τουαλετα για τσισακια της, δεν εχει παει ακομα για τα πρωτα κακακια:redface:.Αυτο ειναι το μονο προβλημα.Κατα τα αλλα, η τομη ηταν πολυ μικρη, με ραμματα που αποροφουνται μονα τους.Ο γιατρος εκανε εξαιρετικη δουλεια και θελω να του πω ενα μεγαλο ευχαριστω απο την καρδια μου, οπως και στο my.cat γιατι απο κει τον βρηκα.Τον ειχε προτεινει μια κοπελα στο : Γραψτε εναν καλο κτηνιατρο εδω. Αυτα απο την εγχειρησμενη Νορα και την υστερικη γατομαμα της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Ελένη, είδες που ανησυχούσες? όλα πήγαν καλά:)
Περαστικά στη μικρή σου, και για τα κακακια μην ανησυχείς το πολύ να κάνει μέσα στο βράδι αφού σήμερα ουσιαστικά έφαγε, είναι και επέμβαση όπως και να το κάνεις. Παει και αυτό λοιπόν, μπορείς να ηρεμήσεις...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστω παρα πολυ Νοτα να εισαι καλα:). (ουφ παει κι αυτο)
Εντωμεταξυ μολις πηγαμε μας λεει να υπογραψουμε ενα χαρτι υποχρεοτικο απο τον νομο που ελεγε πως ακομα και η πιο απλη επεμβαση μπορει να ειναι επικινδυνη. Γιατι μας ειπε οτι μπορει καποιο ζωο να ειναι αλλεργικο στα αντιγονα της ναρκωσης και το ποσοστο θνησιμοτητας ειναι 1 στα 100 αλλα λεει οσο και να φαινεται λιγο ειναι μεγαλο ποσοστο για την κτηνιατρικη.Εκεινη τη στιγμη μου κοπηκαν τα ποδια.Τελος παντων, ολα πηγαν καλα;):)

Σ'ευχαριστω και παλι:)

:blink: να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ξανακούσει αυτό, είχες δίκιο ήταν λίγο αγριευτικό...αλλά εντάξει αφού όλα πήγαν καλά ας το αφήσουμε πίσω..Περαστικά και πάλι, προσεχε την αυτές τις μέρες να μην πειράζει τα ράμματα ε..

Οτι ητανε, ητανε:(. Αλλα ειπε την αληθεια:hmm:.
Ναι.Την προσεχω.Απο σημερα το απογευματακι αρχισε να προσπαθει να τα γλυφει αλλα την αποτρεπω..Τωρα καθεται ησυχη σ'ενα απο τα κρεββατακια της:).Τα παρακολουθω κι εγω τα ραμματα, με προσοχη βεβαια να δω αν ειναι ολα ενταξει.Ποσες μερες κανει να επουλωθει η πληγη?? Ξερεις?:hmm:

εντάξει μωρέ υπάρχουν και εσωτερικά ραμματα έτσι κι αλλιως απ'οτι ξέρω οποτε δεν υπάρχει ιδιαίτερος φόβος, 2-3 μέρες έχε το νου σου, αν δεις να ειναι κοκκινη η τομή ή να την ενοχλεί πολύ...αν την βλεπεις να το πειράζει τραβα της την προσοχή με καποιο παιχνίδι

Να ρωτησω: Ο γιατρος χθες της εδωσε αντιβιωση σε ενεση με 48ωρη δραση οπως μας ειπε.Στο site Εχω διαβασει οτι γινεται και μετα απο 2 μερες αλλη μια ενεση.Αλλα μας ειπε οτι δεν χρειαζεται τιποτα αλλο.Εσυ τι ξερεις γι αυτο???Δεν ειναι οτι δεν τον εμπιστευομαι, αλλα πριν απο τη στειρωση μονο εμβολια καναμε:hmm:.Παντως εχει αρκετη πελατεια:cool:

όχι σωστά στο είπε. Αλλη αντιβίωση δίνεται (δίνεις εσύ δηλαδή πια, όχι με ένεση) στην περίπτωση που φανεί κάποια ενόχληση στην τομή (ερεθισμός κτλ) γι'αυτο σου είπα να την βλέπεις 2-3 μέρες..

Μπράβο, πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!:)
Δώσε ένα φιλάκι στο μουσούδι της κουκλίτσας Νόρας κι από μένα... (τρελαίνομαι για τις τρικολόρε γατούλες)! :inlove:

Αντε, ησυχάσατε και απο αυτο! :)
Όπως τα λέει η Νότα νομίζω οτι ειναι όμως, οποτε μην ανησυχείς.

Ναι Βιβη μου ευτυχως!!:) .
Αλικη πολυ ευχαριστως για το μουσουδακι της μικρουλας:)
Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες:)
Καθε μερα ειναι ολο και καλυτερα.
Μονο αναμενουμε ακομα για τα κακακια:/:

Καλή ανάρρωση!
Πιστεύω θα καταφέρει να ενεργηθεί σήμερα, αλλιώς ίσως να χρειαστεί να της δώσεις κάτι να τη βοηθήσεις. Μπορείς από τώρα να της δώσεις και λίγο defurr-um (αυτό για τις τριχόμπαλες) για να μαλακώσουν τα περιεχόμενα του εντέρου. Πάντως, δεν πρέπει να είναι τίποτα σοβαρό.:)

Ευχαριστω ruko. Ετσι πιστευω κι εγω.Οτι δεν θα ειναι κατι σοβαρο.Θα δω πως θα παει μεχρι το απογευματακι κι αν ειναι θα μιλησω με τον κτηνιατρο.
Απο χθες το πρωι ξεκινησε να τρωει.Μονο κονσερβα της hill' s που μας εδωσε ο γιατρος..Μηπως φταιει η κονσερβα?Αλλα απ'οτι ξερω η κονσερβα μαλακωνει το εντερο.Σκεφτομαι μηπως επειδη ποναει ακομα λιγο και δεν μπορει να βαλει δυναμη για να κανει κακα της:hmm:

Αν έτρωγε μόνο κροκέτες πριν, μπορεί να αντέδρασε ο οργανισμός της στην αλλαγή τροφής. Ωστόσο, από την κονσέρβα θα περίμενες να κάνει διάρροιες, όχι δυσκοιλιότητα.:hmm:Ή πάλι μπορεί, όπως λες, να έχει ακόμη πονάκια. Μίλα και με το γιατρό σου. Περαστικά!:)

Είδα και τη φωτογραφία σας. Είναι αξιολάτρευτη!:inlove::inlove:

Της εδινα και κροκετες και 3 φορες την εβδομαδα φακελακια της hill's παλι, (οπως μας εδωσε ο γιατρος) Αλλα την εβδομαδα που μας περασε δεν της εδωσα καθολου λογω οικονομικου.Λες να το ξεσυνηθισε ο οργανισμος της τοσο γρηγορα? Το πιο πιθανο ειναι οτι θα ποναει ακομα λιγο..
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου:)

Κοριτσια η μικρουλα πριν 9 λεπτα ενεργηθηκε:up::up::up:.Ολα καλα λοιπον.Τωρα μενει μονο προσοχη στα ραμματακια για λιγες μερες. Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες και οσες δεν στειλατε καποιο μηνυμα,ξερω οτι στελνατε θετικη ενεργεια για τη μικρουλα επειδη λατρευετε τα γατονια ολα. Επειδη ειναι αξιολατρευτη μας κανει ο,τι θελει ruko:/::/::lol::lol::lol::lol:

Τέλεια!!! Όλα καλά τελικά.....και σύντομα καλύτερα:up::up::up:

Ναι Raisa μου ευτυχως.Ολα τελεια:).Μπορω να ηρεμησω.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back