Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνεχίζει ακόμα να ζευγαρώνει με θηλυκές που είναι σε περίοδο γονιμότητας..! Έχει κυριολεκτικά μουρλάνει τις 3 θηλυκές, όλη την ώρα είναι μαζί τους, πάει μια με την μία, μία με την άλλη. Κυριολεκτικά μηχανή του σεξ...
Έχετε ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο? Όλοι εδώ στην γειτονιά απορούν. Ζευγαρώνει πιο πολύ και από μη στειρωμένους αρσενικούς.
Καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Επίσης, η στάση του ζευγαρώματος είναι και στάση κυριαρχίας. Ίσως το κάνει για να τους δείξει πως αυτός είναι το "αφεντικό".
'Ετσι κι αλλιώς, χωρίς τον απαραίτητο... εξοπλισμό, λίγο δύσκολο να ολοκληρωθεί η πράξη.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πραγματι ετσι ειναι...Αφού ο Λεωνίδας είχε ήδη δοκιμάσει τον... απαγορευμένο καρπό, ίσως το κάνει επειδή θυμάται τη διαδικασία.
Επίσης, η στάση του ζευγαρώματος είναι και στάση κυριαρχίας. Ίσως το κάνει για να τους δείξει πως αυτός είναι το "αφεντικό".
'Ετσι κι αλλιώς, χωρίς τον απαραίτητο... εξοπλισμό, λίγο δύσκολο να ολοκληρωθεί η πράξη.
ο Μορφεας (βεβαια αυτος ειναι ενεργος...) οταν μπει καποιος ξενος στο σπιτι, σβερκωνει κατευθειαν τη Καλυψω...
"Αστη ρε κατω δικη μου ειναι"

julia
Διακεκριμένο μέλος

Δεδομένου ότι γίνεται η πράξη κανονικά και όχι μόνο το καβάλημα...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δε νομιζω julia...μια ενστικτωδη κινηση κυριαρχιας πρεπει να ειναι...Μήπως, κάτι δεν έγινε σωστά στην στείρωση??? Είναι ΑΔΕΙΑ τα σακουλάκια???
Δεδομένου ότι γίνεται η πράξη κανονικά και όχι μόνο το καβάλημα...

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όμως ο γιατρός μου έχει εξηγήσει (καμιά χιλιοστή φορές) ότι συμβαίνει κι ότι είναι θέμα ορμονών που δεν έχουν πέσει ακόμα.Εμένα βέβαια δεν έχει γάτα για να το ....κάνει,αλλά έχει κουβερτούλες!
Υπάρχει φαρμακευτική λύση όμως ούτε ο γιατρός μου την συστήνει καθώς όπως λέει κι ο ίδιος είναι κρίμα να χορηγούμε φάρμακα σε τόσο μικρά γατάκια.
Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Λεό δεν εκφράζει ποτέ κυριαρχία, είναι υπερβολικά αγαθιάρης, θα έλεγα ότι τις τρώει απ'όλα τα αρσενικά που έχω (που και αυτά στειρωμένα είναι τα περισσότερα)
Μάλιστα, για να δώ εγώ ο ίδιος ότι δεν είναι απλό καβάλημα, σήκωσα την ουρά του και είδα πως το...μόριο του ήταν...ξέρετε πως!!
Επίσης όταν διεισδύει η θηλυκιά σκούζει.
Δεν ξέρω τι παίζει! Πάντως έχει πλάκα το σκηνικό.
Με την επόμενη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτογραφία.
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρώτα και το δικό σου κτηνίατρο!Μην το αφήσεις έτσι!Γιατί μπορεί εμάς να μη μας χρειάζονται τόσο τα φάρμακα,αλλά εσάς...?
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν το κάνει σε κανέναν άλλον παρά μόνο στις θηλυκές που έχουν περίοδο...
Ο Λεό δεν εκφράζει ποτέ κυριαρχία, είναι υπερβολικά αγαθιάρης, θα έλεγα ότι τις τρώει απ'όλα τα αρσενικά που έχω (που και αυτά στειρωμένα είναι τα περισσότερα)
Μάλιστα, για να δώ εγώ ο ίδιος ότι δεν είναι απλό καβάλημα, σήκωσα την ουρά του και είδα πως το...μόριο του ήταν...ξέρετε πως!!
Επίσης όταν διεισδύει η θηλυκιά σκούζει.
Δεν ξέρω τι παίζει! Πάντως έχει πλάκα το σκηνικό.
Με την επόμενη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτογραφία.
Φίλε μου κάτι δεν πάει καλά κάπου... και βλέπω ότι είμαστε και απο το ίδιο νησί....

Υπάρχει θέμα Κτηνιάτρου, θα σου έλεγα να αποτανθείς εκεί, γιατί εγω δέν... και δεν είμαστε και ειδικοί, οπότε αν θέλεις όντως σοβαρή απάντηση, και έχεις όντως πρόβλημα, στο θέμα του κτηνιάτρου μπορείς να πάρεις μια επιστημονική απάντηση. Σου βάζω και το λινκ για να μην ψάχνεις.
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t= πας στην τελευταία σελίδα και βάζεις την ερώτηση.

ruko
Διάσημο μέλος
Τέλος πάντων, ας δούμε τι θα σου απαντήσει ο John στο άλλο θέμα, αλλά ρώτα κι εσύ το γιατρό σου τι ακριβώς έκανε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια για να είμαι ακριβής, δεν συνεβρίσκεται με γατούλες αλλά με οτιδήποτε άλλο. Κουβέρτες, πιζάμες, παντόφλες, φόρμες, παλιότερα και με λούτρινα αρκουδάκια ή ποντικάκια ή οτιδήποτε άλλο αρκεί να είχε την μορφή που τον βόλευε. Ποτέ δεν έχει ζευγαρώσει με γατούλα αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τότε δεν είχε παρέα. Τώρα έχει 2 γατούλες και όμως εξακολουθεί να προτιμάει τις πυζάμες και τα υπόλοιπα. Και δεν μένει στα λόγια. Ενώ δεν έχουν περιεχόμενο οι "αποσκευές" του, αν με καταλαβαίνετε, αυτός ακάθεκτος και ντούρος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool