Στειρωμένος γάτος με ...ορμές;;;

Vivikos

Νεοφερμένο μέλος

Ο Vivikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα.
Θα ήθελα μια άποψη γι' αυτό το ''κουλό'' που ζούμε με τον Βιβίκο.
Τώρα είναι ενάμιση έτους και έχει στειρωθεί από 6 μηνών. Ακόμη δεν του είχαν φουντώσει οι ορμόνες!!:lol: Ποτέ δεν μας είχε δώσει την εντύπωση ότι θέλει ...

Πρίν λίγο καιρό, στα καλά του καθουμένου, τον κάνουμε τσακωτό με μια πυτζάμα να... καταλαβαίνετε. Τα χάσαμε. Σκεφτήκαμε με τον άντρα μου ότι ήταν τυχαίο.. Αυτό συνέβει πρίν μερικούς μήνες. Μετά από αυτό δεν τον είχαμε ξαναδει να κάνει τίποτα. Τον τελευταίο μήνα λοιπόν, κάθε μέρα όταν επιστρέφουμε σπίτι βρίσκουμε εναλλάξ τις πυτζάμες μας.. ''χρησιμοποιημένες''. Ο κτηνίατρος μας είπε ότι είναι ένστικτο αλλά δεν είναι λίγο περίεργο;;;; :/::/:

Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το σκηνικό;;;;; Με έχει προβληματίσει πάρα πολύ το γατουνι μου. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως απλά ζυμώνει??? Όπως κανουν τα γατάκια???

Αλλιώς, ίσως του έχει γίνει το είδος στείρωσης που απλά δεν είναι γόνιμος... αλλά μπορεί και ζευγαρώνει....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ζυμώνει. Την πιάνει από το στόμα του σαν να δαγκώνει από το σβέρκο και '' κουνιέται''. Πάντως με τη στείρωση του έφυγαν τα ''μπαλάκια'' του. Αυτό νομίζω ότι σημαίνει ότι δεν μπορεί να ζευγαρώσει καν :/:

Μάλλον έχει καλό μνημονικό??:hmm:
Εγώ τον στείρωσα 7 μηνών, είναι 1,5.... και χαμπάρι....:redface:

Μήπως ΔΕΝ ήταν 6 μηνών αλλά παραπάνω, και είχε ήδη ζευγαρώσει και θυμάται? Δεν ξέρω....

αποκλείεται να είχε ζευγαρώσει γιατί όταν τον βρήκαμε ήταν τόσο μωρό όσο το μωρέλι που έχεις στο avatar σου. ήταν τόσο μικρό που δεν μπορούσε καλά καλά να περπατήσει:). Δεν ξέρω τι να πω..
Ίσως όντως να είναι ένστικτο .. τι να πω..

Το θέμα είναι να μην σας πηδήξει απο κανένα μπαλκόνι...:hmm:

Το θεωρώ πολύ πιθανό να είναι θέμα ενστίκτου τελικά. Ο δικός μου μέχρι να στειρωθεί είχε κουτουπώσει ότι λούτρινο ζωάκι είχα. Και είχα και πολλά τότε για να μην βαριέται κιόλας. Δεν είχε ζευγαρώσει ποτέ και το ξέρω με βεβαιότητα γιατί τον έχουμε από τότε που ήταν σαν το δάχτυλό μου (κυριολέκτικά) και δεν είχε βγεί ποτέ έξω. Ακόμα και τώρα που έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που στειρώθηκε, δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στις πυζάμες μου. Και το περιέργο είναι ότι έχω και 2 θυληκές γάτες και ούτε που τις πλησιάζει.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κ εγώ με τον στειρωμένο γατούλη μου,που είναι 4 χρονών κ στειρώθηκε όταν ήταν ενός!Χωρίς ποτέ να έχει βγει από το σπίτι κ τον βρήκα όταν ήτανε νεογέννητο γατάκι που δεν είχε καν ανοίξει τα μάτια του.
Κ τώρα τον βρίσκω να απαυτώνει τις πυτζάμες!!Κ όχι δε 'ζύμωνε' γιατί είχε βγάλει το .. του κιόλας(σόρρυ αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το εξηγήσω):redface:

Συμβαίνει κατά την κτηνίατρό μου ,όχι όμως πολύ συχνά,παρόλο που έχουν στειρωθεί να συνεχίζουν να έχουν ορμές:hmm:.Δεν μπορούν να εξηγήσουν τις αιτίες:hmm:.Πάντως όταν στείρωνα τα αρσενικά μου με προειδοποίησε για το ενδεχόμενο:PΈυτυχώς δεν υπήρξαν προβλήματα:up:.

Συνημμένα

• DSC00072-5.jpg
    DSC00072-5.jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 1.347
  • Εικόνα(10)-5.jpg
    Εικόνα(10)-5.jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 1.300
ο κεραμιδόγατος μας εδώ στη δουλειά στειρώθηκε όταν ήταν κατα προσέγγιση 6 μηνών...λέω το κατά προσέγγιση γιατί τον πήρα αδεσποτούλη. παρόλα αυτά τώρα που οι γάτοι της περιοχής είναι σε έξαρση και ακούς από παντού ερωτικά καλέσματα, το σκάει και αυτός από την αυλή μας και βγαίνει γύρα και ψάχνει... ο κακομοίρης τινάζει από δώ κι απο κεί την ουρά μέσα στην αυλή αλλά τζίφος. ίσα που μας κατουράει... :Ρ το θέμα είναι ότι μάλλον δεν βρίσκει γάτα διαθέσημη και φέρνει πίσω πεσκέσια ουρές από ποντίκια ή πούπουλα μη τον κακοχαρακτιρίσουμε που λείπει 2 εικοσιτετράωρα κάθε φορά.... πάντως σε αντίθεση με τους άλλους γάτους εξακολουθεί να είναι θρεφτάρι και να μην έχει αμυχές... μάλλον δεν τον θεωρούν αντίζηλο πιά έ;

Λογικά ναι, Prince.. απλά τον γράφουν!!!:P:D

δεν ειναι τιποτα αυτο που κανει, μερικα το κανουν για να δειξουν κυριαρχια

δεν ειναι τιποτα αυτο που κανει, μερικα το κανουν για να δειξουν κυριαρχια

Καλέ τι κυριαρχία;;; Μοναχοπαίδι είναι και αυτός κάνει κουμάντο στο σπίτι μας:lol::lol:. Τι να πω... έχει εκπλαγεί η γατομάνα.. :D:D

Βαρέθηκα να μαζεύω και να πλένω πυτζάμες.

:D Εμένα μου φαίνεται μια χαρά! Είναι υγιέστατο το παιδί. Τι δηλαδή, επειδή του τα κόψατε, δεν είναι πλέον άντρας; Πάρτε του καμιά λούτρινη γατούλα να εκτονώνεται εκεί, να γλιτώσετε και τις πυτζάμες σας! Εμένα πάντως το κάνει με την κουβέρτα (τη στριφογυρνάει και δαγκώνει το "φανταστικό" κεφάλι κιόλας!), διότι δε φοράω πυτζάμες. :P

Πάρτε του καμιά λούτρινη γατούλα να εκτονώνεται εκεί, να γλιτώσετε και τις πυτζάμες σας!

Όταν ήμουν μικρότερη και τα λούτρινα ζωάκια αφθονούσαν στο δωμάτιό μου, έβλεπα καθημερινά τον Χωσούλη μου να επιδίδεται, μετά μεγίστης ευτυχίας, σε αχαλίνωτο σεξ με όλα τα ζωάκια.:cool: Δεν τον είδα ποτέ να δείχνει μεγαλύτερο ζήλο στα λουτρινα γατάκια απ'ότι στα ποντικάκια, μαϊμουδάκια, σκυλάκια,κουνελάκια..... Του είχα και ποικιλία για να μην βαριέται.:D:P

Όταν ήμουν μικρότερη και τα λούτρινα ζωάκια αφθονούσαν στο δωμάτιό μου, έβλεπα καθημερινά τον Χωσούλη μου να επιδίδεται, μετά μεγίστης ευτυχίας, σε αχαλίνωτο σεξ με όλα τα ζωάκια.:cool: Δεν τον είδα ποτέ να δείχνει μεγαλύτερο ζήλο στα λουτρινα γατάκια απ'ότι στα ποντικάκια, μαϊμουδάκια, σκυλάκια,κουνελάκια..... Του είχα και ποικιλία για να μην βαριέται.:D:P

Ο δικός μου τον τελευταίο μήνα είναι ερωτευμένος με ένα κοάλα. Είναι μικρό και τριχωτό (ευτυχώς δε μαδάει!), το γλείφει και το μεταφέρει παντού. Πού και πού, βέβαια, του ρίχνει και κανένα π*****! :redface:

Ο δικός μου τον τελευταίο μήνα είναι ερωτευμένος με ένα κοάλα. Είναι μικρό και τριχωτό (ευτυχώς δε μαδάει!), το γλείφει και το μεταφέρει παντού. Πού και πού, βέβαια, του ρίχνει και κανένα π*****! :redface:

Έτσι είναι οι σωστοί αντρες! Πρώτα χάδια και καλοπιάσματα και μετα βουρρρ στο ψητό!
Εμένα πάντως από τότε που μεγάλωσα και έφυγαν τα λούτρινα από το σπίτι την βρίσκει όπως να 'ναι και όπου να 'ναι. Ένα βράδυ κοιμόμουν ανάσκελα και είχα τα πόδια μου σταυρωμένα αλλά τεντωμένα μέχρι κάτω. Όταν ξαφνικά, την ώρα που κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου, ένιωσα ένα τράνταγμα και καταλάβαινα όλο το κρεβάτι να κουνιέται. Μέχρι να ανοιξω τα μάτια μου νόμιζα ότι γινόταν σεισμός. Όταν τα άνοιξα όμως είδα τον Χωσούλη να έχει καβαλήσει τα πόδια μου, να έχει δαγκώσει το πάπλωμα και να κάνει..... ότι μπορούσε.:redface:
Βολικό γατάκι, δεν μπορώ να πω.

το ζω και εγω αυτο το θεματακι οχι με τισ πυτζαμες αλλα με το σκυλακι που εχουμε στο

ο γιατρος πιστευει οτι μαλλον ειχε παει με γατουλα πριν τον στειροσουμε και απλα μιμιτε την κινηση!!!:redface:
Θα ήθελα μια άποψη γι' αυτό το ''κουλό'' που ζούμε με τον Βιβίκο.
Τώρα είναι ενάμιση έτους και έχει στειρωθεί από 6 μηνών. Ακόμη δεν του είχαν φουντώσει οι ορμόνες!!:lol: Ποτέ δεν μας είχε δώσει την εντύπωση ότι θέλει ...

Πρίν λίγο καιρό, στα καλά του καθουμένου, τον κάνουμε τσακωτό με μια πυτζάμα να... καταλαβαίνετε. Τα χάσαμε. Σκεφτήκαμε με τον άντρα μου ότι ήταν τυχαίο.. Αυτό συνέβει πρίν μερικούς μήνες. Μετά από αυτό δεν τον είχαμε ξαναδει να κάνει τίποτα. Τον τελευταίο μήνα λοιπόν, κάθε μέρα όταν επιστρέφουμε σπίτι βρίσκουμε εναλλάξ τις πυτζάμες μας.. ''χρησιμοποιημένες''. Ο κτηνίατρος μας είπε ότι είναι ένστικτο αλλά δεν είναι λίγο περίεργο;;;; :/::/:

Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το σκηνικό;;;;; Με έχει προβληματίσει πάρα πολύ το γατουνι μου. :/:

Εμένα δεν έχει ζευγαρώσει ποτέ. Που τα έμαθε αυτά και τα κάνει;

ειναι ολα ορμες απτο παρελθον μας ακομα και τα μωρα το κανουν μερικες φορες.Τι να πω μαλλον το εχουμε στο αιμα μας και εμεισ αλλα και οι γατες!αλλα υπαρχει λυση:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back