Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα είναι ενάμιση έτους και έχει στειρωθεί από 6 μηνών. Ακόμη δεν του είχαν φουντώσει οι ορμόνες!!
Ποτέ δεν μας είχε δώσει την εντύπωση ότι θέλει ... Πρίν λίγο καιρό, στα καλά του καθουμένου, τον κάνουμε τσακωτό με μια πυτζάμα να... καταλαβαίνετε. Τα χάσαμε. Σκεφτήκαμε με τον άντρα μου ότι ήταν τυχαίο.. Αυτό συνέβει πρίν μερικούς μήνες. Μετά από αυτό δεν τον είχαμε ξαναδει να κάνει τίποτα. Τον τελευταίο μήνα λοιπόν, κάθε μέρα όταν επιστρέφουμε σπίτι βρίσκουμε εναλλάξ τις πυτζάμες μας.. ''χρησιμοποιημένες''. Ο κτηνίατρος μας είπε ότι είναι ένστικτο αλλά δεν είναι λίγο περίεργο;;;;

Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το σκηνικό;;;;; Με έχει προβληματίσει πάρα πολύ το γατουνι μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αλλιώς, ίσως του έχει γίνει το είδος στείρωσης που απλά δεν είναι γόνιμος... αλλά μπορεί και ζευγαρώνει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ τον στείρωσα 7 μηνών, είναι 1,5.... και χαμπάρι....

Μήπως ΔΕΝ ήταν 6 μηνών αλλά παραπάνω, και είχε ήδη ζευγαρώσει και θυμάται? Δεν ξέρω....
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
. Δεν ξέρω τι να πω.. Ίσως όντως να είναι ένστικτο .. τι να πω..
julia
Διακεκριμένο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Bitchy_Cat
Νεοφερμένο μέλος
Κ τώρα τον βρίσκω να απαυτώνει τις πυτζάμες!!Κ όχι δε 'ζύμωνε' γιατί είχε βγάλει το .. του κιόλας(σόρρυ αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το εξηγήσω)

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Δεν μπορούν να εξηγήσουν τις αιτίες
.Πάντως όταν στείρωνα τα αρσενικά μου με προειδοποίησε για το ενδεχόμενο
Έυτυχώς δεν υπήρξαν προβλήματα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
prince
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
δεν ειναι τιποτα αυτο που κανει, μερικα το κανουν για να δειξουν κυριαρχια
Καλέ τι κυριαρχία;;; Μοναχοπαίδι είναι και αυτός κάνει κουμάντο στο σπίτι μας

. Τι να πω... έχει εκπλαγεί η γατομάνα.. 

Βαρέθηκα να μαζεύω και να πλένω πυτζάμες.
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Εμένα μου φαίνεται μια χαρά! Είναι υγιέστατο το παιδί. Τι δηλαδή, επειδή του τα κόψατε, δεν είναι πλέον άντρας; Πάρτε του καμιά λούτρινη γατούλα να εκτονώνεται εκεί, να γλιτώσετε και τις πυτζάμες σας! Εμένα πάντως το κάνει με την κουβέρτα (τη στριφογυρνάει και δαγκώνει το "φανταστικό" κεφάλι κιόλας!), διότι δε φοράω πυτζάμες. 
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάρτε του καμιά λούτρινη γατούλα να εκτονώνεται εκεί, να γλιτώσετε και τις πυτζάμες σας!
Όταν ήμουν μικρότερη και τα λούτρινα ζωάκια αφθονούσαν στο δωμάτιό μου, έβλεπα καθημερινά τον Χωσούλη μου να επιδίδεται, μετά μεγίστης ευτυχίας, σε αχαλίνωτο σεξ με όλα τα ζωάκια.
Δεν τον είδα ποτέ να δείχνει μεγαλύτερο ζήλο στα λουτρινα γατάκια απ'ότι στα ποντικάκια, μαϊμουδάκια, σκυλάκια,κουνελάκια..... Του είχα και ποικιλία για να μην βαριέται.

sapostol1
Δραστήριο μέλος
Όταν ήμουν μικρότερη και τα λούτρινα ζωάκια αφθονούσαν στο δωμάτιό μου, έβλεπα καθημερινά τον Χωσούλη μου να επιδίδεται, μετά μεγίστης ευτυχίας, σε αχαλίνωτο σεξ με όλα τα ζωάκια.Δεν τον είδα ποτέ να δείχνει μεγαλύτερο ζήλο στα λουτρινα γατάκια απ'ότι στα ποντικάκια, μαϊμουδάκια, σκυλάκια,κουνελάκια..... Του είχα και ποικιλία για να μην βαριέται.
![]()
Ο δικός μου τον τελευταίο μήνα είναι ερωτευμένος με ένα κοάλα. Είναι μικρό και τριχωτό (ευτυχώς δε μαδάει!), το γλείφει και το μεταφέρει παντού. Πού και πού, βέβαια, του ρίχνει και κανένα π*****!

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο δικός μου τον τελευταίο μήνα είναι ερωτευμένος με ένα κοάλα. Είναι μικρό και τριχωτό (ευτυχώς δε μαδάει!), το γλείφει και το μεταφέρει παντού. Πού και πού, βέβαια, του ρίχνει και κανένα π*****!![]()
Έτσι είναι οι σωστοί αντρες! Πρώτα χάδια και καλοπιάσματα και μετα βουρρρ στο ψητό!
Εμένα πάντως από τότε που μεγάλωσα και έφυγαν τα λούτρινα από το σπίτι την βρίσκει όπως να 'ναι και όπου να 'ναι. Ένα βράδυ κοιμόμουν ανάσκελα και είχα τα πόδια μου σταυρωμένα αλλά τεντωμένα μέχρι κάτω. Όταν ξαφνικά, την ώρα που κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου, ένιωσα ένα τράνταγμα και καταλάβαινα όλο το κρεβάτι να κουνιέται. Μέχρι να ανοιξω τα μάτια μου νόμιζα ότι γινόταν σεισμός. Όταν τα άνοιξα όμως είδα τον Χωσούλη να έχει καβαλήσει τα πόδια μου, να έχει δαγκώσει το πάπλωμα και να κάνει..... ότι μπορούσε.

Βολικό γατάκι, δεν μπορώ να πω.
Μπαγκιρα_
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο γιατρος πιστευει οτι μαλλον ειχε παει με γατουλα πριν τον στειροσουμε και απλα μιμιτε την κινηση!!!
Θα ήθελα μια άποψη γι' αυτό το ''κουλό'' που ζούμε με τον Βιβίκο.
Τώρα είναι ενάμιση έτους και έχει στειρωθεί από 6 μηνών. Ακόμη δεν του είχαν φουντώσει οι ορμόνες!!Ποτέ δεν μας είχε δώσει την εντύπωση ότι θέλει ...
Πρίν λίγο καιρό, στα καλά του καθουμένου, τον κάνουμε τσακωτό με μια πυτζάμα να... καταλαβαίνετε. Τα χάσαμε. Σκεφτήκαμε με τον άντρα μου ότι ήταν τυχαίο.. Αυτό συνέβει πρίν μερικούς μήνες. Μετά από αυτό δεν τον είχαμε ξαναδει να κάνει τίποτα. Τον τελευταίο μήνα λοιπόν, κάθε μέρα όταν επιστρέφουμε σπίτι βρίσκουμε εναλλάξ τις πυτζάμες μας.. ''χρησιμοποιημένες''. Ο κτηνίατρος μας είπε ότι είναι ένστικτο αλλά δεν είναι λίγο περίεργο;;;;![]()
Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το σκηνικό;;;;; Με έχει προβληματίσει πάρα πολύ το γατουνι μου.![]()
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπαγκιρα_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool