Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Vivikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα.
24-03-09
19:14
Παιδιά ο Βιβίκος μου σίγουρα δεν έχει ξαναζευγαρώσει .. ποτέ!!! Όταν τον πήραμε ήταν τόσο τοσοδούλης που στην παλάμη μου χώραγε και περίσσευε.. Δεν υπάρχει περίπτωση. Απλά πιστεύω ότι είναι το ένστικτο που τα οδηγεί και μπορεί κι αυτά να μην αντιλαμβάνονται τι ακριβώς κάνουν
Πάντως πρίν λίγο τον τσάκωσα με το μαξιλαράκι μου

(Ω Θεέ μου... πάλι πλύσιμο)
Πάντως πρίν λίγο τον τσάκωσα με το μαξιλαράκι μου

(Ω Θεέ μου... πάλι πλύσιμο)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα.
24-03-09
19:37
Βολικό γατάκι, δεν μπορώ να πω.
Βολικό ή απλώς καλόγουστο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
25-03-09
02:09
Βολικό ή απλώς καλόγουστο;![]()
ναι αυτο θα πει "safe sex"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.
29-03-09
21:00
Και εμένα ο γάτος μου παρότι ευνουχισμένος εδω και ενα χρόνο,έχει στύση 

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
07-04-09
11:55
Και ξανα προς τη δόξα τραβά!
Σαν γνήσιο αρσενικό, ο Χωσούλης μου ξύπνησε με πρωινές.... ορέξεις.
Αν και στειρωμένος.
Ανέβηκε στο κρεβάτι, μύρισε τις πυζάμες, τις δάγκωσε και τους έδωσε και κατάλαβαν ποιο είναι το αυθεντικό, αδάμαστο, γατίσιο μέγαλείο. Και η ειρωνεία είναι ότι όλα αυτά γίνονταν παρουσία δυο θηλυκών. Και καλά η Μελίνα μου που είναι τραυματιας, πες δεν μπορεί. Η Χαρούλα μου όμως που είναι υγιέστατη, μη στειρωμένη και κατά καιρούς έχει και αυτή εκρήξεις, έμεινε να κοιτάει το "ταψί με το γαλακτομπούρεκο" χωρίς να μπορει να φάει.
Του έκανε μερικά ναζιάρικα "νιάου" και ανάλογα ανταπέδωσε και αυτός, αλλά ούτε νήξη για το "έγκλημα".
Και να τον κοιτάει με ένα περίλυπο ύφος η μικρή μου, να σας κόβεται η καρδιά. Αλλά το σκληρό αυτό αρσενικό δεν ενέδωσε.
Η ουσία είναι ότι πάλι πυζάμες θα πλένω.
Σαν γνήσιο αρσενικό, ο Χωσούλης μου ξύπνησε με πρωινές.... ορέξεις.
Αν και στειρωμένος.
Ανέβηκε στο κρεβάτι, μύρισε τις πυζάμες, τις δάγκωσε και τους έδωσε και κατάλαβαν ποιο είναι το αυθεντικό, αδάμαστο, γατίσιο μέγαλείο. Και η ειρωνεία είναι ότι όλα αυτά γίνονταν παρουσία δυο θηλυκών. Και καλά η Μελίνα μου που είναι τραυματιας, πες δεν μπορεί. Η Χαρούλα μου όμως που είναι υγιέστατη, μη στειρωμένη και κατά καιρούς έχει και αυτή εκρήξεις, έμεινε να κοιτάει το "ταψί με το γαλακτομπούρεκο" χωρίς να μπορει να φάει.
Του έκανε μερικά ναζιάρικα "νιάου" και ανάλογα ανταπέδωσε και αυτός, αλλά ούτε νήξη για το "έγκλημα".
Και να τον κοιτάει με ένα περίλυπο ύφος η μικρή μου, να σας κόβεται η καρδιά. Αλλά το σκληρό αυτό αρσενικό δεν ενέδωσε.
Η ουσία είναι ότι πάλι πυζάμες θα πλένω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki