Στειρώσεις σε αδέσποτα

Καλημέρα. Πρέπει να απευθυνθείς σε κάποια φιλοζωική (προφανώς της περιοχής σου) για να σου πουν με ποιο κτηνίατρο συνεργάζονται για τα αδέσποτα. Αυτοί οι κτηνίατροι είναι πάρα πολύ οικονομικοί. Έτσι θα στειρώσεις την γατούλα για να μη ταλαιπωρείται η καημενούλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η animal action τρέχει μια καμπάνια που αν γίνεις μέλος με 25€ μπορείς να στειρώσεις δύο γατούλες. Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και είπα να σας ενημερώσω. :thumbsup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααα πολύ ενδιαφέρον!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα. Όντως είναι ενδιαφέρον και συμπλήρωσα την αίτηση. Τώρα περιμένω οδηγίες για να ξεκινήσω την επιχείρηση ''γράπωμα''. :whistle:

Είναι μια πολύ καλή αυτή η ιδέα της animal action και μακάρι να βρει τη μέγιστη ανταπόκριση:)
Καλή επιτυχία στο γατο-γράπωμα;)

tinkaki προχώρησε η διαδικασία? Το έκανε κανένας άλλος? Επαναφέρω το θέμα γιατί θέλω πολύ να το κάνω. Αν και βλέπω πως οι συνεργαζόμενοι κτηνίατροι είναι μόνο στην Αθήνα. χμμμ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλό μήνα! pepper σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Γιατί ξέρω ότι στη Λάρισα εντός του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων, που θα αφορά αποκλειστικά σε αδέσποτες γάτες, ευτυχώς και λέω ευτυχώς γιατί για τις γατούλες ειδικά δεν υπάρχει καμία μέριμνα γενικότερα, με τους σκύλους είναι διαφορετικά, όχι ότι είναι και επαρκής βέβαια η φροντίδα που παρέχεται με στειρώσεις κλπ. αλλά τουλάχιστον γίνονται κατά καιρούς λίγα πράγματα. Το πρόγραμμα θα τρέξει από το Δήμο και τον Κτηνιατρικό Σύλλογο. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με το Δήμο για πληροφορίες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα ΡόκοΧουσί, στην Θεσσαλονίκη μένω. Θα ψάξω να δω τι γίνεται κι εδώ.

Ναι, επικοινώνησε με το Δήμο καλύτερα εκεί μη τυχόν κι έχουν κανονίσει κάτι, αν και τέτοιου είδους προγράμματα δυστυχώς γίνονται πολύ σπάνια. Επίσης εγώ έμαθα πρόσφατα ότι υπάρχει κτηνιατρική κλινική στη Λάρισα, που σε συνεργασία με τη φιλοζωική αναλαμβάνει στειρώσεις αδέσποτων σε πολύ πολύ χαμηλές τιμές, σχεδόν συμβολικές..ειδικά για τα αρσενικά που η διαδικασία είναι κ πολύ πιο απλή, ίσως να υπάρχει αντίστοιχη περίπτωση και στη Θεσσαλονίκη.

Στην κτηνιατρική του Αριστοτελείου δεν γίνονται δωρεάν οι στειρώσεις;

AnnieGr δεν βρήκα κάτι τέτοιο.

Πάρε ένα τηλέφωνο αύριο να τους ρωτήσεις, ξέρω πως πολλές φιλοζωικές πάνε εκεί τα αδέσποτα για στειρώσεις. Δεν χάνεις κάτι :)

tinkaki προχώρησε η διαδικασία? Το έκανε κανένας άλλος? Επαναφέρω το θέμα γιατί θέλω πολύ να το κάνω. Αν και βλέπω πως οι συνεργαζόμενοι κτηνίατροι είναι μόνο στην Αθήνα. χμμμ

Καλημέρα Pepper. Τώρα είδα το μήνυμα σου αλλά βλέπω πως σε κάλυψαν οι roccohooshie και AnnieGr. Μίλησες με φιλοζωικές;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back