Στειρώσεις σε αδέσποτα

Μπράβο σου! Μόνο αυτό εχω να πώ και καλή τύχη! Ενημέρωνε μας όποτε έχεις κάτι!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλλωστε αν στειρωθουν δεν θα μαλωνουν κιολας!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε παιδια λες και μυριστικαν οι ατιμες τις προθεσεις μου και εχουν εξαφανιστει...που θα μου πανε θα τις προσεγγισω...

HAVANA είναι πιθανό να εξαφανίστηκαν λόγω του ότι είναι η εποχή τους και έχουν πάει να κάνουν...χαρούλες:P
Αν βέβαια επιστρέψουν εγκυμονούσες θα καθυστερήσει λίγο η όλα διαδικασία:hmm:

Χαχα, είναι πανέξυπνα τα άτιμα. Ετσι κι ο δικός μου μυρίζεται ότι θα τον κάνω μπάνιο πριν καν τον πλησιάσω και κρύβεται..έχουν φοβερή διαίσθηση:P

Υπάρχει τελικά στη Θεσσαλονίκη ιατρείο που κάνουν σχεδόν δωρεάν στειρώσεις σε ζωάκια;

Σπουδαζω Θεσσαλονικη και η γατα που μου χαριστηκε αποδειχθηκε τελικα πως δεν ειναι στειρωμενη ενω μου ειπαν το αντιθετο:mad:
Βασικα μου γεννησε 7 γατακια 5 θηλυκα και προσπαθω εδω και λιγο καιρο να τις στειρωσω γιατι ειναι 5 μηνων ηδη... εχω ακουσει απο καπου πως υπαρχει στη θεσσαλονικη ενα ιατρειο καπου πισω απο τον ΟΣΕ οπου κανουν σχεδον δωρεαν στειρωση σε ζωακια αλλα δε το εχω βρει
πουθενα:(
Μηπως καποιος απο θεσσαλονικη γνωριζει αν υπαρχει η οχι αυτο το ιατρειο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσωπικά δεν το ξέρω αλλά θα μάθουμε.
Πάντως 5 μηνών μην τις στειρώσεις ακόμη, περίμενε να γίνουν επτά μηνών είναι η πιο κατάλληλη ηλικία όπως όλοι λένε.
Τι θα τις κάνεις τόσες γατούλες καυμένε μου ? πρέπει ν' αρχίσεις άμεσα να ενδιαφέρεσαι για το που θα τις χαρίσεις γιατί όπως δείχνει η εμπειρία του σάιτ μόνον τα μικρά χαρίζονται εύκολα, αργότερα πολύ χλωμό το βλέπω!
-------------------------------------------

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει πιθανότητα να εννοούν την Κτηνιατρική Σχολή που είναι στην Γιαννιτσών (Στ. Βουτυρά 11) πίσω απ' τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό.
Αν ναι, δεν είναι δωρεάν. Αν θυμάμαι καλά, το παράβολο για την εξέταση της γάτας (απαραίτητο, νομίζω, πριν από κάθε περαιτέρω κίνηση) είναι γύρω στα 20 ευρώ και μετά ζητάνε να βγάζεις παράβολα ανάλογα με το τι κάνεις.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ https://www.vet.auth.gr/public_el.htm

αν είναι 5 μηνών και τριγυρίζει έξω (απ'οτι κατάλαβα) παρόλο που είναι μικρή θα έλεγα να την στειρώσεις, αφού ήδη είχε μια γέννα:blink:.
Βάλε αγγελίες για τα μικρά άμεσα μήπως δοθούν κάποια από αυτά τουλάχιστον.

5 μηνών είναι καλή ηλικία για στείρωση. Υπάρχουν γάτες που 'ζητάνε' από πολύ μικρή ηλικία, οπότε καλύτερα να είσαι σίγουρος! Αλήθεια, επέζησαν όλα τα μωρά??

Για τια αδέσποτες ανιμα στειρώνονται προλήπτικά και 5 μηνων οι θυληκιές, τα αρσενικα ειναι που πρεπει να ειναι πιο μεγάλα. Στον γιατρό Δασκαλόπουλο Νίκο Καρακάση 6 θα βρεία πολύ καλη τιμή γιατι συμβάλλει και το σωματείο στις στειρώσεις αδέσποτων 30 ευρω μονο λοιπον. 2310 329659

Μαλλον εχεις δικιο εννοω αυτο του ΑΠΘ.. Τα αρσενικα τα εχω δωσει ηδη αλλα τα θηλυκα δεν ηθελα να τα δωσω αν δε τα στειρωσω γιατι φοβαμαι πως αν με τη σειρα τους γεννησουν μετα, θα αφησουν τα μικρα στο δρομο και δε το θελω καθολου. ευχαριστω πολυ παιδια με βοηθατε πολυ!

Μαλλον εχεις δικιο εννοω αυτο του ΑΠΘ.. Τα αρσενικα τα εχω δωσει ηδη αλλα τα θηλυκα δεν ηθελα να τα δωσω αν δε τα στειρωσω γιατι φοβαμαι πως αν με τη σειρα τους γεννησουν μετα, θα αφησουν τα μικρα στο δρομο και δε το θελω καθολου. ευχαριστω πολυ παιδια με βοηθατε πολυ!

Καλημέρα...
Πρώτα πρώτα μπράβο σου για αυτη την σκέψη....
Μπορείς να ρωτήσεις και στον Δήμο αν εχουν πρόγραμμα για στειρώσεις...
Αυτο που λες πίσω απο τον ΟΣΕ ειναι όντως η Κτηνιατρική του ΑΠΘ, όπως ειπε η Marmanga.Επειδή εχω πάει και μου φάνηκαν καλοί άνθρωποι, αν ερθεις σε συνενόηση μαζί τους για 5 γατάκια πιστεύω οτι θα σου κανουν καλή τιμή. Οι τιμές τους είναι πάντως χαμηλότερες απο έξω....

Είμαι σίγουρη ότι κάπου έχω διαβάσει σχετικό θέμα... αλλά δεν μπορω να το βρω!:(
Σκέφτομαι να πάω για στείρωση τις αδεσποτούλες που περιθάλπτω... αλλά είναι πάρα πολλές! Υπάρχει καμιά ιδέα με χαμηλό κόστος? Αυτή την εποχή έχουμε 5 μαμάδες και σύνολο 13(!!!) μωρά... Τα 4 είναι σίγουρα κοριτσάκια! Τα υπόλοιπα είναι πολύ μικρά ακόμα για να πω... Τι θα κάνω???? Μέχρι στιγμής, η χαμηλότερη τιμή που έχω βρει είναι 50ευρώ για θηλυκά και 30 για αρσενικά (το σύνολο για όλες τις στειρώσεις δεν τολμώ ούτε να το σκεφτώ)!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Για τον γάτο μου πάντως που τοπν έχω στειρώσει πλήρωσα 90 ευρώ. ΄Λίγο ... τσιμπημένο από αυτά που βλέπω αλλά δεν πειράζει γιατί του συγκεκριμένου κτηνίατρου του έχω εμπιστοσύνη επειδή είχε σώσει μια άλλη γατούλα που είχα στο παρελθόν

βεβαια ειναι δυσκολο να στειρωθουν όλες μαζι...σταδιακα ομως θα ηταν καλυτερα για σενα 1ον γιατι μαλλον θα χρειαστει αν αναρρωσουν 1-2 μερες σπιτι σου(οποτε ταυτοχρονα πολλες σκεψου τι θα γινεται!!!) πριν βγουν εξω και 2ον για τα εξοδα...

Μια άλλη ΙΔΕΑ είναι να ρωτήσεις τους κατα τόπους Δήμους σου.... ΜΗΠΩΣ έχουν κάνα πρόγραμμα στείρωσης αδέσποτων...:hmm:

ΔΕΝ ξέρεις.... μπορεί να είσαι και τυχερή!!! :)

Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα.

Έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα αρκετές φορές και ειλικρινά θυμώνω γενικότερα με την στάση των κτηνιάτρων που θάπρεπε να έχουν άλλη οικονομική αντιμετώπιση στις περιπτώσεις στείρωσης των αδέσποτων.
Σχετικά με τις στειρώσεις που γίνονται στου Δήμους, νομίζω ότι το πρόγραμμα αυτό αφορά μόνο σκύλους και όχι γάτες (τουλάχιστον αυτή την απάντηση έχω πάρει από τον Δήμο της περιοχής μου).
Πάντως η κτηνίατρος που μου έχει στειρώσει άπειρους γάτους έως τώρα, μου παίρνει 40 ευρώ για τα αρσενικά και 80 για τα θηλυκά.
Είναι στον Άλιμο και για όποιον ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ.

ταρα υπαρχει λυση ...15 ευρο η στειρωση σε συμβεβλημενο κτηνιατρο...σου εστειλα πμ!!!!

Ευχαριστώ κορίτσια! Τωρα ειδα τα μηνυματα γιατι δεν ειχα internet το σκ.... Havana το είδα το πμ! Julia σου εστειλα sms! Ο δικός μου κτηνίατρος (που εχει στειρώσει όλες τιε γάτες μου) μου είπε 300 ευρώ για τις 6...
Ερώτηση: πόσο πρέπει να περιμένω να μεγαλώσουν τα γατάκια πριν στειρώσω τις μαμάδες???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back