Στιγμές αμηχανίας

βαγια

Νεοφερμένο μέλος

Η βαγια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Υπηρχε καποια στιγμή στο παρελθόν που θέλατε να ανοίξει η γη να σας καταπιει;Πότε αισθανεστε αμήχανα;Αναφερετε το εδω και ισως νιωσετε πολυ καλυτερα..:redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface::/: :/: :blink: :P :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελάχιστες φόρες, πιστεύω ότι η αμηχανία έχει να κάνει αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό του χαρακτήρα ...

Πιο συχνά θέλω να με καταπιεί η γη λόγο απογοήτευσης, προβλημάτων (ερωτικών, οικονομικών, κτλ) παρά λόγο αμηχανίας ... :) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν προσβάλλω κάποιον χωρίς να το θέλω ή κάνοντας κακό .... :redface:

Θυμάμαι μια φορά που βγήκα με μια φίλη μου . Εκείνο το βράδυ τσακώθηκε με το αγόρι της . Ήπιαμε πολύ . Εκείνη από το μεθύσι έπεφτε κάτω και δεν μπορούσε να σταθεί όρθια . Ε , τότε έκανα τη μ****** να στείλω στο αγόρι της μνμ ( δεν τον ήξερα τον άνθρωπο ) και του έλεγα τι έγινε και του είπα να την πάρει τηλ. Όταν ξύπνησε η φίλη μου , γιατί κοιμηθήκαμε μαζί , είδε τα μνμ και όπως είναι φυσικότατο , έγινε χαμός και φοβήθηκε μήπως χώριζε από αυτό που έκανα . Ευτυχώς δεν έγινε έτσι ... Ουφ ! :redface::redface::redface::redface::happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back