βαγια
Νεοφερμένο μέλος
Η βαγια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.
29-01-07
21:38
Υπηρχε καποια στιγμή στο παρελθόν που θέλατε να ανοίξει η γη να σας καταπιει;Πότε αισθανεστε αμήχανα;Αναφερετε το εδω και ισως νιωσετε πολυ καλυτερα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα.
30-01-07
07:54
Ελάχιστες φόρες, πιστεύω ότι η αμηχανία έχει να κάνει αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό του χαρακτήρα ...
Πιο συχνά θέλω να με καταπιεί η γη λόγο απογοήτευσης, προβλημάτων (ερωτικών, οικονομικών, κτλ) παρά λόγο αμηχανίας ...

Πιο συχνά θέλω να με καταπιεί η γη λόγο απογοήτευσης, προβλημάτων (ερωτικών, οικονομικών, κτλ) παρά λόγο αμηχανίας ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
30-01-07
07:59
Όταν προσβάλλω κάποιον χωρίς να το θέλω ή κάνοντας κακό .... 
Θυμάμαι μια φορά που βγήκα με μια φίλη μου . Εκείνο το βράδυ τσακώθηκε με το αγόρι της . Ήπιαμε πολύ . Εκείνη από το μεθύσι έπεφτε κάτω και δεν μπορούσε να σταθεί όρθια . Ε , τότε έκανα τη μ****** να στείλω στο αγόρι της μνμ ( δεν τον ήξερα τον άνθρωπο ) και του έλεγα τι έγινε και του είπα να την πάρει τηλ. Όταν ξύπνησε η φίλη μου , γιατί κοιμηθήκαμε μαζί , είδε τα μνμ και όπως είναι φυσικότατο , έγινε χαμός και φοβήθηκε μήπως χώριζε από αυτό που έκανα . Ευτυχώς δεν έγινε έτσι ... Ουφ !

Θυμάμαι μια φορά που βγήκα με μια φίλη μου . Εκείνο το βράδυ τσακώθηκε με το αγόρι της . Ήπιαμε πολύ . Εκείνη από το μεθύσι έπεφτε κάτω και δεν μπορούσε να σταθεί όρθια . Ε , τότε έκανα τη μ****** να στείλω στο αγόρι της μνμ ( δεν τον ήξερα τον άνθρωπο ) και του έλεγα τι έγινε και του είπα να την πάρει τηλ. Όταν ξύπνησε η φίλη μου , γιατί κοιμηθήκαμε μαζί , είδε τα μνμ και όπως είναι φυσικότατο , έγινε χαμός και φοβήθηκε μήπως χώριζε από αυτό που έκανα . Ευτυχώς δεν έγινε έτσι ... Ουφ !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum