koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα.
13-10-12
15:05
Καλησπέρα! Όπως ίσως ξέρετε κάποιοι, έχουμε υιοθετήσει την Άρια εδώ και 4 μήνες. Είναι η καλύτερη γατούλα του κόσμου.
Θέλω λοιπόν να μάθω τα εξής:
Ναι καλά καταλάβατε, θέλω να συμπληρώσω πλήρως το βιβλιάριό της!
Παρακάτω βλέπουμε την Άρια
Και εδώ βλέπουμε την Άρια Σταρκ, η ομοιότητα είναι εμφανής:
Θέλω λοιπόν να μάθω τα εξής:
- τι φυλή είναι; κεραμιδόγατα;
- τι χρώμα είναι; ξεμπερδεύουμε με ένα απλό "τρίχρωμη"; ή πρέπει να πούμε και "τρίχρωμη - μαύρο" ή κάτι τέτοιο;
- ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της; άσπρο πηγουνάκι πχ;
Ναι καλά καταλάβατε, θέλω να συμπληρώσω πλήρως το βιβλιάριό της!

Παρακάτω βλέπουμε την Άρια
Και εδώ βλέπουμε την Άρια Σταρκ, η ομοιότητα είναι εμφανής:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα.
13-10-12
15:19
1. Κοινή Ευρωπαϊκή
2. Πολύχρωμη (Παραλλαγή Ειδικών Γατοδυνάμεων )
3. Ύφος σοφιστικέ
2. Πολύχρωμη (Παραλλαγή Ειδικών Γατοδυνάμεων )
3. Ύφος σοφιστικέ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
13-10-12
15:38
Νομίζω ότι είναι κοινή ευρωπαϊκή κι είναι ταρταρούγα. 

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
13-10-12
15:41
Νομιζω πως η γατουλα σου ειναι ταρταρουγα. Για πιο σιγουρα ομως, να μας πουν καποιοι πιο ειδικοι. Το ταρταρουγα εχει να κανει με το χρωμα. Για δες και εδω. https://www.mypetz.gr/threads/Γάτες-Μια-ολοζώντανη-παλέτα.223871/
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα.
13-10-12
15:50
το ταρταρούγα ακούγεται πολύ ψαρωτικό. μαρέσει.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
13-10-12
17:46
Ειναι κοινη ευρωπαϊκη κοντοτριχη,(DSH ο κωδικός που συμπληρώνεται στο βιβλιάριο),ο χρωματισμός της είναι Tortoiseshell,ή στα ελληνικά ταρταρούγα.Απο οτι βλεπω δεν εχει καθολου λευκο,αυτο που βλεπεις στο σαγονακι ειναι το κοκκινο της που ειναι απλα πιο ξεθωριασμενο.Ουτε ριγες βλεπω να εχει στο μαυρο,οποτε σκετη ταρταρουγα ειναι οσον αφορα το χρωμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum