felix
Δραστήριο μέλος
Αγανάκτησα και τα έβαλα σε μια σακκούλα και πήγα και τα πέταξα στην είσοδο του δημαρχείου αρτέμιδος (Λούτσα) μαζί με ένα επώνυμο σημείωμα.
Την επόμενη μερα ήρθαν απο τον δήμο στο σπίτι μου για να ζητησουν εξηγήσεις για την αποτρόπαια πράξη μου.
Τους είπα οτι αν ο δήμος δεν βοηθήσει στο έργο μας σαν σωματείο και να κάνει πρόγραμμα στειρώσεων, τα επόμενα νεκρά ζώα θα τα πάω στο γραφείο του δημάρχου.
Το ίδιο βράδυ, βγήκα για τσιγάρα και στην επιστροφή, κάτι με τράβαγε προς τον τόπο του εγκλήματος που είχε γίνει την κυριακή.
Πάω και τι να δω?
2 είχαν σωθέι......2 δίδυμα πανέμορφα, κατάγκριζα γατόνια γλύτωσαν απο την μανία του αθλιου δολοφόνου.
Όποιος ενδιαφέρται για υιοθεσία, τα έβγαλα στα χαρίζονται στις αγγελίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Άκραίο βεβαια.. τι φταίνε τα κακόμοιρα να τραβολογούνται έτσι και μετά το θανατό τους... αλλά αν κατά κάποιο τρόπο βοηθήσει....

mimikaki
Διάσημο μέλος

felix
Δραστήριο μέλος
Πάντως έχω βγάλει τα δόντια έξω.
Ότι νεκρό ζωο βρίσκω θα το πηγαίνω στο γραφείο του δημαρχου μέχρι να μας δώσει χρηματα για να κάνουμε στειρώσεις σε αδέσποτα και να κάνει το πρόγραμμα που σχεδόν κάθε δήμος κάνει αλλα ΟΛΟΙ τα τσεπώνουνε.
Αχρείοι. Άθλιοι. Απολίτιστοι.
Ας το διάο#$&%*%(^&$(*(%(
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειδικά αυτοί οι δήμαρχοι,κι αυτοί καθάρματα είναι
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
Κρίμα για τις ψυχούλες που βασανίστηκαν. Τι κόσμος υπάρχει, ρε γμτ!!!
ΓΙΑΤΙ;;;
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κριμα για τα γατακια

Κι εγω θυμωνω τοσο πολυ!!!! Υποκειμενα!!!!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
εγω απανταω με μηνυσεις δεν καθομαι με δεμενα τα χερια οποιος με απειλη το καταγραφο στο κινητο κ μετα τον απειλο κ εγω εβαλα στο δεξι πληκτρο την ηχογραφηση
Φροσω η ηχογραφιση δεν αποτελει αποδεικτικο στοιχειο ενοχης ή αθωοτητας.

Πρεπει να ειναι η φωτογραφια ή βιντεο.
ladycat
Διάσημο μέλος
καλα που μου το θυμισες να βαλω το βιντεο να γραφει εαν κανει κανεις καμια βλάκειαΦροσω η ηχογραφιση δεν αποτελει αποδεικτικο στοιχειο ενοχης ή αθωοτητας.
Πρεπει να ειναι η φωτογραφια ή βιντεο.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Για μένα καλό σσε αυτές τις περιπτώσεις ειναι να γίνοτναι καταγγελίες, αν ειναι δυνατόν μαζικά απο τους φιλόζωους στη γειτονιά, άσχετα αν μερικοί αστυνομικοί το παίρνουν στην πλάκα. Αν τους ενοχλήσουν αρκετοί θα αρχίσουν και να μην το παίρνουν τοσο στην πλάκα...
Η εσχατη λύση για μένα ειναι τα κανάλια: "Σκοτώνουν ζωάκια με φόλες και η αστυνομία δεν ενδιαφέρεται". Ελεεινό, αλλά μπορεί και να πιάσει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool