Στραγγαλισμός και φόλα

felix

Δραστήριο μέλος

Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα.
Την μέρα των εκλογών βρήκα εξω απο το σπιτι μου 6 γατιά, τα μισά στραγγαλισμενα και τα μισά φολιασμένα.
Αγανάκτησα και τα έβαλα σε μια σακκούλα και πήγα και τα πέταξα στην είσοδο του δημαρχείου αρτέμιδος (Λούτσα) μαζί με ένα επώνυμο σημείωμα.
Την επόμενη μερα ήρθαν απο τον δήμο στο σπίτι μου για να ζητησουν εξηγήσεις για την αποτρόπαια πράξη μου.
Τους είπα οτι αν ο δήμος δεν βοηθήσει στο έργο μας σαν σωματείο και να κάνει πρόγραμμα στειρώσεων, τα επόμενα νεκρά ζώα θα τα πάω στο γραφείο του δημάρχου.
Το ίδιο βράδυ, βγήκα για τσιγάρα και στην επιστροφή, κάτι με τράβαγε προς τον τόπο του εγκλήματος που είχε γίνει την κυριακή.
Πάω και τι να δω?
2 είχαν σωθέι......2 δίδυμα πανέμορφα, κατάγκριζα γατόνια γλύτωσαν απο την μανία του αθλιου δολοφόνου.
Όποιος ενδιαφέρται για υιοθεσία, τα έβγαλα στα χαρίζονται στις αγγελίες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ καλη κινηση να τα πας στο δημαρχειο,ελπιζω να καταφερεις κατι!κριμα για τα γατακια.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή η ιδέα σου... ΄Ισως έτσι να θέλουν.. Όποια ψόφια γάτα ή σκύλο βρήσκουμε να τον πηγαίνουμε στα δημαρχεία και στα τμήματα.....
Άκραίο βεβαια.. τι φταίνε τα κακόμοιρα να τραβολογούνται έτσι και μετά το θανατό τους... αλλά αν κατά κάποιο τρόπο βοηθήσει.... :mad::mad:

Το ότι τα βρήκες έξω από το σπίτι σου ήταν τυχαίο??Μήπως κάποιος τα έβαλε επίτηδες??:hmm:

Όλα είναι πιθανά....
Πάντως έχω βγάλει τα δόντια έξω.
Ότι νεκρό ζωο βρίσκω θα το πηγαίνω στο γραφείο του δημαρχου μέχρι να μας δώσει χρηματα για να κάνουμε στειρώσεις σε αδέσποτα και να κάνει το πρόγραμμα που σχεδόν κάθε δήμος κάνει αλλα ΟΛΟΙ τα τσεπώνουνε.
Αχρείοι. Άθλιοι. Απολίτιστοι.
Ας το διάο#$&%*%(^&$(*(%(

Τι να πει κανείς,μερικοί άνθρωποι είναι γμστ!!:down::down:
Ειδικά αυτοί οι δήμαρχοι,κι αυτοί καθάρματα είναι

Καλα εκανες!!! Αααμα πια!

felix, μπράβο σου που τόλμησες να κάνεις κάτι τέτοιο....
Κρίμα για τις ψυχούλες που βασανίστηκαν. Τι κόσμος υπάρχει, ρε γμτ!!!
ΓΙΑΤΙ;;;

Γιατί ο κόσμος είναι κολλημένος και προκατηλλειμένος

Μπραβο κοριτσι μου για οσα εκανες και κανεις.....
Κριμα για τα γατακια :(:(:(
Κι εγω θυμωνω τοσο πολυ!!!! Υποκειμενα!!!!

Ο μπαμπάς μου είχε εκνευριστεί με έναν βλάκα στο εξωχικό μας,είχε σκοτώσει 4 γατάκια,κι όταν τα βρίκε ο μπαμπάς μου τα πέταξε στον κήπο του,και μετά όταν ήρθε ο μ.....ς έγινε της τρελής

εγω απανταω με μηνυσεις δεν καθομαι με δεμενα τα χερια οποιος με απειλη το καταγραφο στο κινητο κ μετα τον απειλο κ εγω εβαλα στο δεξι πληκτρο την ηχογραφηση

εγω απανταω με μηνυσεις δεν καθομαι με δεμενα τα χερια οποιος με απειλη το καταγραφο στο κινητο κ μετα τον απειλο κ εγω εβαλα στο δεξι πληκτρο την ηχογραφηση

Φροσω η ηχογραφιση δεν αποτελει αποδεικτικο στοιχειο ενοχης ή αθωοτητας.:/:
Πρεπει να ειναι η φωτογραφια ή βιντεο.

Φροσω η ηχογραφιση δεν αποτελει αποδεικτικο στοιχειο ενοχης ή αθωοτητας.:/:
Πρεπει να ειναι η φωτογραφια ή βιντεο.
καλα που μου το θυμισες να βαλω το βιντεο να γραφει εαν κανει κανεις καμια βλάκεια

Παιδιά υπάρχει κάποια οργάνωση για τα θέματα φόλας? Νομίζω πρέπει κάτι να κάνουμε όλοι σα μια γροθιά...

ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έχω βρεθεί ακόμα σε τέτοια θέση, αλλά:
Για μένα καλό σσε αυτές τις περιπτώσεις ειναι να γίνοτναι καταγγελίες, αν ειναι δυνατόν μαζικά απο τους φιλόζωους στη γειτονιά, άσχετα αν μερικοί αστυνομικοί το παίρνουν στην πλάκα. Αν τους ενοχλήσουν αρκετοί θα αρχίσουν και να μην το παίρνουν τοσο στην πλάκα...
Η εσχατη λύση για μένα ειναι τα κανάλια: "Σκοτώνουν ζωάκια με φόλες και η αστυνομία δεν ενδιαφέρεται". Ελεεινό, αλλά μπορεί και να πιάσει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back