Melini
Διάσημο μέλος
Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα.
19-03-09
14:36
Εγώ δεν είδα το βιντεάκι και συγνώμη που ανακατεύομαι,αλλά δεν πολύ κατάλαβα!Ήταν μπροστά στον κόσμο και ψέκαζαν με αυτό το φάρμακο εμ,στριχνίνη;Και γιατί όποιος τα τραβούσε δεν πήγε να τα σώσει;:cry::cry::cry:
Καλά έκανες και δεν το είδες, και να πεις και στα άλλα παιδιά να μη το δουν!
Όσο για μένα, σε κάτι τέτοια αντέχω ένα-δυο λεπτά. Έχω σοκαριστεί!! Δεν αντέχω να βλέπω να υποφέρουν ούτε τα ζώα ούτε οι άνθρωποι...
Δυστυχώς δε μπορώ να κάνω ενυπόγραφη καταγγελία στην Πρεσβεία, γιατί δουλεύω κι εγώ σε Πρεσβεία. Μπορώ όμως να σας ενημερώσω ότι αυτή τη στιγμή η Πρεσβεία της Ινδονησίας δεν έχει Πρέσβη, οπότε το πιθανότερο είναι ότι δεν παίρνουν στα σοβαρά τα μηνύματά σας. Όταν έρθει νέος Πρέσβης μπορείτε να του επιδώσετε κάποιο κείμενο με υπογραφές.
Καλύτερα να απευθυνθείτε στην κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών της Ινδονησίας ή (πιο φιλόδοξη σκέψη) στο δικό μας Υπουργείο Εξωτερικών, με το πρόσχημα της απειλής της δημόσιας υγείας και της υγείας των Ελλήνων τουριστών, μήπως και εκδώσει κάποια ταξιδιωτική οδηγία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
20-03-09
02:03
Εστειλα μαιηλ αλλα μου ηρθε μηνυμα πως δεν παραδοθηκε,μαλλον για τον λογο που λες.Μηπως ξερεις μια αλλη διευθυνση στην οποια θα μπορουσαμε να στειλουμε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
20-03-09
09:36
Εστειλα μαιηλ αλλα μου ηρθε μηνυμα πως δεν παραδοθηκε,μαλλον για τον λογο που λες.Μηπως ξερεις μια αλλη διευθυνση στην οποια θα μπορουσαμε να στειλουμε?
Εμένα ευτυχώς δεν μου έχει έρθει πίσω. Έστειλα και σε μια στο Υπουργείο Τουριστικής Αναπτυξης που φαίνεται να έχει τίτλο Διεύθυνση Υπηρεσιών Εξωτερικού στο kamaterou_gr@gnto.gr και λέγεται Καματερού Γρηγορία.
Ελπίζω να μην με βρίζει ακόμα.
στην παρακάτω σελίδα είναι όλες οι επαφες του υπουργείου. αν βρει κανεις τίποτα πιο κατάλληλο ας το πει
https://www.gnto.gr/pages.php?pageID=43&langID=1
Melini
Διάσημο μέλος
Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα.
24-03-09
11:16
Λοιπόν, επειδή έχω χάσει τον ύπνο μου με αυτό το θέμα, και δεν μπορώ να συνεισφέρω με πολλούς τρόπους, μπορώ να διαθέσω τουλάχιστον τις γνώσεις μου στα αγγλίκά... σας προτείνω το εξής: πάρακάτω είναι ένα κειμενάκι που συνέταξα και που μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο δίκτυο με mail σε ιδιώτες αλλά και φιλοζωικές οργανώσεις στο εξωτερικό, υποθέτω ότι τα πιο ενεργά μέλη έχουν τέτοιυς συνδέσμους, και μπορούμε να κάνουμε μια εκστρατεία ενημέρωσης για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Το κείμενο είναι μόνο ένα προσχέδιο, και μπορώ να το αλλάξω σύμφωνα με τις ανάγκες. Οι πιο εμπειροι σε κείμενα τέτοιου τύπου θα αποφασίσουν...
"The following link contains a video recorded in the exotic city of Bali. In a crowded market, a man holding a long straw follows stray dogs and blows strychnine in their face. The result is more than immediate (and shocking), within minutes the dogs are paralysed. Death is a matter of a few more minutes. Those cruel pictures do not take place in a far off village or an isolated place somewhere in the world, but in a city which swarms with tourists from all around the world, all year long. Extermination practices such as this, taking place in crowded areas, especially markets with exposed food and other goods should be forbidden!! They jeopardize the lives of animals and humans, not only because of the poison, but also because of the disposing of the dogs’ decaying bodies, which could be later scavenged by other animals, even hungry humans, not to mention the shameless method that is applied before the eyes of sellers and passers by. A tourist city like Bali is acting as a window to the country of Indonesia and it is expected to apply decent methods of animal control (shelters, feeding and sterilizing) instead of executing the animals in the middle of markets. Tourism should provide the funding.
We address this message to all those who were shocked by these images and ask for the cooperation of individuals as well as animal and environment organizations from all around the world! Kindly forward this message to your Ministry of Foreign Affairs and request further investigations on site by Embassies and Consulates.
If this incident is confirmed, a travel notice has to be issued by all Ministries, since such methods jeopardize public health and are unacceptable in the western world!"
Πώς σας φαίνεται; Τώρα αν έχασα κάτι από βίντεο, είναι γιατί δεν το είδα όλο. Μη με βάλετε να το δω για να το περιγράψω, please, απλά πείτε μου τι να προσθέσω. Μπορώ να σας το κάνω και στα Ελληνικά
"The following link contains a video recorded in the exotic city of Bali. In a crowded market, a man holding a long straw follows stray dogs and blows strychnine in their face. The result is more than immediate (and shocking), within minutes the dogs are paralysed. Death is a matter of a few more minutes. Those cruel pictures do not take place in a far off village or an isolated place somewhere in the world, but in a city which swarms with tourists from all around the world, all year long. Extermination practices such as this, taking place in crowded areas, especially markets with exposed food and other goods should be forbidden!! They jeopardize the lives of animals and humans, not only because of the poison, but also because of the disposing of the dogs’ decaying bodies, which could be later scavenged by other animals, even hungry humans, not to mention the shameless method that is applied before the eyes of sellers and passers by. A tourist city like Bali is acting as a window to the country of Indonesia and it is expected to apply decent methods of animal control (shelters, feeding and sterilizing) instead of executing the animals in the middle of markets. Tourism should provide the funding.
We address this message to all those who were shocked by these images and ask for the cooperation of individuals as well as animal and environment organizations from all around the world! Kindly forward this message to your Ministry of Foreign Affairs and request further investigations on site by Embassies and Consulates.
If this incident is confirmed, a travel notice has to be issued by all Ministries, since such methods jeopardize public health and are unacceptable in the western world!"
Πώς σας φαίνεται; Τώρα αν έχασα κάτι από βίντεο, είναι γιατί δεν το είδα όλο. Μη με βάλετε να το δω για να το περιγράψω, please, απλά πείτε μου τι να προσθέσω. Μπορώ να σας το κάνω και στα Ελληνικά

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
24-03-09
13:19
Απο περιγραφή και λεπτομέρειες είναι ΟΚ. Απο επιμέλεια δεν μπορώ να πω.
Απλά τα πτώματα τα μαζεύουν σε έναν σωρό... δεν ξέρω και δεν δείχνει τί τα κάνουν μετά.....
είναι πολλά σκυλιά πάντως, διάφορες ράτσες μεγέθη και ηλικιών.. μέχρι και ένα κουταβάκι, ή έστω εγώ έτσι το είδα...
Απλά τα πτώματα τα μαζεύουν σε έναν σωρό... δεν ξέρω και δεν δείχνει τί τα κάνουν μετά.....
είναι πολλά σκυλιά πάντως, διάφορες ράτσες μεγέθη και ηλικιών.. μέχρι και ένα κουταβάκι, ή έστω εγώ έτσι το είδα...
menia
Δραστήριο μέλος
Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
28-03-09
20:36
Ρε παιδιά, τι απορείτε, εμείς δηλαδή είμαστε καλύτεροι? Η ανωμαλία υπάρχει όπου υπάρχει και ο άνθρωπος. Ως λάτρης της Ασίας για διακοπές και έχοντας επισκεφτεί Σιγκαπούρη, Ταυλάνδη και Μαλαισία, μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι απλά δεν υπάρχουν αδέσποτα και όσα υπάρχουν είναι σε πανάθλια κατάσταση. Το χειρότερο δε είναι ότι οι Ασιάτες στην πλειοψηφία τους είναι χαμογελαστοί και ευγενέστατοι άνθρωποι. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πώς ο άνθρωπος που χαμογελάει και ξεσκίζεται να σε εξυπηρετήσει "μεταμορφώνεται" σε τέρας...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum