Σε μερικές μέρες εγώ και η Μάιρα θα μετακομίσουμε και θα πάμε να μείνουμε με καινούρια συγκάτοικο μια καλή μου φίλη!
Για την Μάιρα και την συμπεριφορά της δεν ανησυχώ καθόλου γιατί είναι γατάρα και -μην σας φανεί χαζό αλλά- συνεννοούμαστε! Έχουμε αναπτύξει τον κώδικα επικοινωνίας μας και υπάρχει πολύ αγάπη και φροντίδα και απ' τις δύο πλευρές όλως περιέργως!
Αυτή για την οποία ανησυχώ είναι η φίλη μου η οποία δεν έχει ξαναζήσει ποτέ με γατί. Βέβαια στην θεωρία την έχω προετοιμάσει για όλα και έχω ήδη βρει τρόπους για να μην της χαλάσει η Μάιρα τα πράματα της. Της έχω πει εντελώς ειλικρινά για όλα τα ''κακά'' και για όλα τα !καλά! που έχει αυτό το τρελό γατί μου!!
Δείχνει να κατανοεί και παρ΄όλα αυτά να θέλει να μείνουμε οι τρεις μας. Στην αρχή μου είχε πει να το δώσω το γατί (jesus christe!!) αλλά εγώ ήρεμα της εξήγησα πως κάτι τέτοιο το αποκλείω κατηγορηματικά. Εγώ κι η Μάιρα πάμε πακέτο. Ακόμα και το γατί εδώ και μήνες δεν έχει κάνει απόπειρα να φύγει γιατί δεν θέλει! Είμαστε όλη την ώρα στα χάδια και στα παιχνίδια και περνάμε καλά τα δυο μας! Λείπω μια μέρα και μου λείπει κι άμα γυρνάω σπίτι μου νιαουρίζει και θέλει χάδια γιατί μάλλον της έχω λείψει κι εγώ! Τέλος πάντων πολλά είπα για τον έρωτά μου(Μάιρα
)! Αυτό, λοιπόν, που με ανησυχεί είναι ότι δεν είχε ποτέ ζωάκι και ακόμα και που είχε ένα σκυλί μια φορά το έδωσε στους γονείς της..
Δηλαδή, δεν έχει νιώσει ποτέ ότι εγώ για την Μάιρα...Η Μάιρα είναι οικογένεια!
Και φοβάμαι λίγο να σας πω την αλήθεια... Άμα δεν την συμπαθήσει? Ή ακόμα κι την συμπαθήσει θα μπορέσουν να συγκατοικήσουν η μία με την άλλη?...Θα τα πάει η Μάιρα τόσο καλά με τη φίλη μου όσο εγώ και αντίστοιχα η φίλη μου με την Μάιρα??
Αχ, έχω ανησυχήσει λίγο..(αν και μου φαίνεται αδιανόητο να μην αγαπήσει κανείς-ειδικά δικός μου άνθρωπος- αυτή την γατάρα!)
Αυτά είχα να πω και να ζητήσω την γνώμη σας πάνω στο θέμα..
Και κάτι τελευταίο για να κλείσω -Μάιρα σ΄ αγαπώ ρε βλάκα λέμε! Θεάρα όλου του κόσμου-!
(Ντάξει και τα δικά σας γατιά καλά είναι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Λοιπον.Η αληθεια ειναι οτι εγω θα δυσκολευομουν να συγκατοικησω με ατομο που δεν ειμαι σιγουρη οτι θελει τη γατα μου.
Αλλα ας μην σε επηρεαζω.Δεν νομιζω η γατουλα σου να μην συμπαθησει την φιλη σου,ΑΝ της φερεται καλα.Ελπιζω να ειναι ατομο εμπιστοσυνης.
Αυτο που θα πρεπει να προσεξεις παρα πολυ,και να κανεις πλυση εγκεφαλου στη φιλη σου,ειναι η τεραστια προσοχη στις πορτες και στα παραθυρα.Συνηθως τα ατομα που δεν εχουν ζωα,δεν τα προσεχουν αυτα,ακομα και αν τους το πουμε.Και δυστυχως,δεν θελει και πολυ για να γινει το κακο.
Γενικοτερα για θεματα που αφορουν την ασφαλεια της γατουλας.Σε αυτην την περιπτωση,εγω σιγουρα θα χαλαγα την συγκατοικηση.Δεν γινεται αλλιως.Εννοειται δεν θα εδινα ποτέ την γατα μου,αλλα δεν μπορεις να κανεις και τον αλλον με το ζορυ να μενει με ζωακι.Και φοβάμαι λίγο να σας πω την αλήθεια... Άμα δεν την συμπαθήσει? Ή ακόμα κι την συμπαθήσει θα μπορέσουν να συγκατοικήσουν η μία με την άλλη?.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Πρωτα να σου πω οτι συμφωνω απολυτα με οσα σου γραφει η Πουπουλινα (Εφη). Απλα ενα πραγμα μου κανει εντυπωση. Αυτη η φιλη σου που προκειται να συγκατοικησετε, δεν ερχεται στο σπιτι που μενεις τωρα, δεν εχει ερθει σε επαφη με τη γατουλα σου; Πιστευω πως η σωστη τακτικη θα ηταν αυτη, να φερεις πρωτα σε επαφη τη γατουλα με τη φιλη σου στον δικο σου χωρο, να δεις πως τα πανε και αν τα πραγματα δειχνουν καλα, τοτε να αποφασιζες να συγκατοικησεις με την φιλη σου.
Χωρις να θελω να σε επηρρεασω, ακομα και σχεση σοβαρη ή ακομα και γαμο θα χαλουσα αν ο αλλος δεν τα πηγαινε καλα με τα γατια μου, εμενα προσωπικα ειναι η νουμερο ενα προτεραιοτητα μου.
Οπως και να εχει το πραγμα, η αποφαση ειναι δικη σου φροντισε ομως να κανεις κατηχηση στη φιλη σου για τα θεματα που αφορουν την ασφαλεια της γατουλας σου, οπως ειπε και η Εφη δεν θελει πολυ για να γινει το κακο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ θα σου έλεγα αρχικά να μην προκαταβάλεις τη συμπεριφορά της φίλης σου. Δεύτερον να μείνεις πολλές ώρες μαζί με την Μάιρα για να εγκλιματιστεί στο καινούριο περιβάλλον - ιδανικό θα ήταν και με την φίλη σου παρέα.
Απο κεί και πέρα η ίδια η Μάιρα θα σου " δείξει " ποιά στάση θα πρέπει να κρατήσεις. Οι γάτες είναι εκτός όλων των άλλων διορατικά πλάσματα και εύκολα διαβάζουν το ψυχισμό του άλλου.Ένα κακό άτομο δηλαδή δε κάνει " χωριό " μαζί τους και απο τη συμπεριφορά της θα το καταλάβεις.Δεν είναι η πρώτη φορά που υπήρξαν προβλήματα με φίλους-συγκάτοικους και εκ των υστέρων είχε αποδειχθεί πως ο φταίχτης δεν ήταν η γάτα ( chic )
Αλλά και πάλι μπορεί όλα να πάνε μιά χαρά.
) και αντίστοιχα και η φίλη μου με εμπιστεύεται. Και νομίζω τελικά πως θα τα πάνε μια χαρά! Η Μάιρα είναι όντως οικογένεια για μένα και το έκανα ξεκάθαρο εξ αρχής
. Θα σας ενημερώσω στο άμεσο μέλλον για τις αντιδράσεις τους!
Ευχηθείτε κι εσείς να πάνε όλα καλά!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Οταν τα πραγματα γινουν παλι φυσιολογικα, ανοιξε ενα θεματακι να μας την γνωρισεις την Μαιρουλα σου, μοιαζει πολυ εξαιρετικη γατουλα!
!Λοιπόν, με την μικρή μου Μάιρα μετακομίσαμε και έχουμε ήδη 3-4 μέρες στο καινούριο σπίτι. Σίγουρα αναστατώθηκε πολύ..Δεν έχουμε και πολλά χάδια είναι η αλήθεια τώρα που άλλαξε χώρο και δεν είμαστε οι δυο μας. Χαλαρώνει κάπως όταν μένουμε μόνες μας.
Όσον αφορά τον χώρο, σχετικά γρήγορα προσαρμόστηκε και τώρα τον εξερευνεί. Έχουμε όμως ένα μικρό προβληματάκι με τον κάδο σκουπιδιών. Ο κάδος έχει καπάκι αλλά το ανοίγει και μπαίνει μέσα. Η κουζίνα δεν κλείνει οπότε πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο για να την αποτρέψουμε.
Καμιά ιδέα?????
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή κι εμένα η μεγάλη μου συνέχεια πείραζε το καλαθάκι που είχα παλιότερα, η λύση αυτή με έσωσε.

Οκ, το πρόβλημα με τον κάδο λύθηκε!Να σας πω ότι τα πάμε πολύ καλά οι τρεις μας και η Μάιρα έχει προσαρμοστεί σχεδόν πλήρως στον χώρο! Έχουμε επιστρέψει στις παλιές μας συνήθειες, δηλαδή αφού πέρασε το σοκ επανήλθαν τα χάδια!

Την φίλη μου δεν την εμπιστεύεται ακόμα αλλά την συμπαθεί
!! Όλα εξαιρετικά!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Τα πρώτα δείγματα πάντως είναι ενθαρρυντικά.

catpower
Νεοφερμένο μέλος
Τα γατόνια έχουν τον τρόπο τους να κερδίζουν και το πιο δύσκολο δίποδο..μα ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια απαλή χουρχουριστή γουνίτσα?
Σύντομα η φίλη σου παρατηρώντας την θα καταλάβει πόσο ενδιαφέρουσα είναι η συγκατοίκηση με μια γάτα..θα χαμογελάει χωρίς να το καταλαβαίνει με τα κατορθώματα της ψιψίκας άντε και νάνι αγκαλίτσα κουτελάκι-κουτελάκι εύχομαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool