vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Υπάρχει βέβαια πάντα η περίπτωση αν έχουν μεγαλώσει μαζί απο μικρά... το έχουμε δει σε βιντεάκια.. αλλά δεν το έχω καταφέρει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria2008
Δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Άσε καλύτερα, μην το διακινδυνεύεις!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Επίσης αδέσποτες γατούλες τρώνε δίπλα δίπλα με τα περιστέρια στο σπίτι της θείας μου.
Βέβαια καλό είναι σε κάθε περίπτωση να μην ρισκάρουμε και να τα απομονωνουμε

vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
)...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitrius
Νεοφερμένο μέλος
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
εκτός κι αν έχουν μάθει από πολύ μικρές, αν και νομίζω ότι και πάλι δε θα δίσταζαν να "παίξουν" με μια φτερωτή μπαλίτσα που στριφογυρίζει σε ένα δωμάτιο... Ασε που και τα πουλάκια θα τρόμαζαν αν έβλεπαν τη γάτα... Αν έχεις πολλά πουλάκια, μικρού μεγέθους, θα σου πρότεινα ένα μεγαλύτερο κλουβί (απ'αυτά που ακουμπάνε στο πάτωμα) ώστε να πετάνε ελεύθερα αλλά σε περιορισμένο χώρο... και πάλι θα ήθελε προσοχή πάντως.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν είναι περίεργο
???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
μπα δεν θα τα αφήσω ποτέ μαζί....είχα ακούσει μια ιστορία με μία γάτα που η αφεντηκίνα της είχε ένα καναρίνι κ μια μέρα έπιασε τη γάτα να το τρώει κ την έδιωξε απο το σπίτι,την επόμενη μέρα βρήκε τη γάτα έξω απο την πόρτα της κ είχε στο στόμα ένα ζωντανό πουλάκι κ της το έδωσε σαν να το κατάλαβεδεν είναι περίεργο
???
Τέλειο!!! Γάτα ράτσας ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ!! Αντικαθιστά τις συσκευές εντός εγγύησης
Εμένα ο Gandalf μου σπάει τα μπολάκια, αλλά μετά δε μου φέρνει καινούργια
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
,θα μου άρεσαι αν είχα αυτή τη γάτα που σπάει μπολάκια κ τα φέρνει πίσω να μην φωνάζει κ η μαμά 
...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
Βέβαια έχουμε και άλλη ιστορία. Ο άλλος μου ο γάτος φέρνει τα πουλάκια και τα αφήνει έξω από την πόρτα στο χαλάκι. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα φέρνει και τα αφήνει μπροστά στα πόδια του πατέρα μου. Ευτυχώς κάποιες φορές του τα παίρνει όσο είναι ζωντανά.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool