Συγκλονιστικό βίντεο...

• Thread starter Thread starter Desdemona
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Desdemona

Διάσημο μέλος

Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
Για όσους θεωρούν ότι οι γάτες είναι υπεροπτικά ζώα και κενά συναισθημάτων. Για όσους πιστεύουν πως η όποια εκδήλωση αγάπης τους απορρέει από καθαρό συμφέρον. Αλλά κυρίως για μας, που γνωρίζουμε το μεγαλείο της καρδιάς τους κι απλώς αυτό το βίντεο μάς επιβεβαιώνει.
https://www.youtube.com/watch?v=GAaH_HlUD68&feature=player_embedded

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω...συγκλονιστικο ειναι....και φαινεται καθαρα οτι δεν ειναι τυχαιες κινησεις...!!!!!...κριμα που δεν τα καταφερε το αλλο το γατακι..:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To έχω δει... Δεν έχω κάτι να σχολιάσω,τα είπατε όλα εσείς :)

Πολλοί μου λένε διάφορα αν μάθουν πως μου αρέσουν οι γάτες. Δυστυχώς έχω διαπιστώσει πως συνήθως δεν έχει νόημα να κάνεις αυτή τη συζήτηση και δεν έχω και όρεξη να την κάνω.:/: Μερικές νοοτροπίες είναι σχεδόν αδύνατον να αλλάξουν και αυτό αποδεικνύεται από το ότι τα comments είναι desabled ... Ακόμα και μετά από αυτό το βίντεο (όπως λέει και ο άνθρωπος που το ανέβασε) there's too many people talking shit...

Γάτα που προσπαθεί να σώσει φιλαράκι της, που μόλις χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το video που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο

https://troktiko.blogspot.com/2010/05/video_2001.html

και το προσωπικό μου σχόλιο στο troktiko πάνω στο video:
https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7534.html

Το καημενο κανει ζυμαρακια στο αλλο γατακι για να το ξυπνησει.....:(

Πραγματι συγκινητικο .....Εκανε οτι μπορουσε ,αλλα.....:(:(

Συγκλονιστικο....Χωρις Σχόλια.....

Είναι συγκλονιστικό βίντεο... Το έχω δει πολλές φορές και κάθε φορά που το βλέπω θέλω να κλαίω! :(:(:(

Μακάρι να γινόταν κάτι για όλα αυτά τα γατούλια που ζουν αβοήθητα...

απιστευτο video μπραβο σου!!!!!!!!!! μακαρι να μην το ειχα δει !!!!! ακομα δεν εχω ισιωσει ( πολυ κλαμα)

αστα..και εγω τα ιδια..οποτε το βλεπω..κλαιω..:(:(:(

Ελα ρε φιλε...ειναι τωρα να μην κλαψεις?Πες μου??Ενα βιντεο ακομα που προσδιοριζει την εννοια ζωο τελικα και ποιος πρεπει να λεγεται ζωον για τι συμπεριφορα του...

Εγώ δεν το είχα δει αυτό :'( Είναι απερίγραπτο... Λυπάμαι μωρό μου που δε θα ξυπνήσει ποτέ ξανά ο φίλος σου :'( Θα είναι σίγουρα καλύτερα ψηλά στο γατοπαράδεισο.

:'(:'(:'(:'( τι το ειδα? μαυρισε η ψυχη μου.. τον κακομοιρη τον γατουλη..

Φοβερό στιγμιότυπο που κουράζεται και ξαναρχίζει την προσπάθεια, ενώ το άλλο είναι ξεψυχισμένο και το ξέρεις αλλά πιέζει ακόμα για το θαύμα...

Απο τα πιο συγκινητικα πραγματα που εχω δει...:cry_x::cry_x::cry_x::cry_x:

καλα ρε παιδια με δουλευετε??ο γατος προσπαθει να τη ζευγαρωσει..προσεξτε το λιγο καλυτερα...σιγα μην κανει και τεχνητη αναπνοη...

Δεν θέλω να δω το βίντεο γιατί θα με ρίξει ψυχολογικά. Αλλά βλέποντας τον γατούλη μου πως τρεχει να υπερασπιστεί την Πουπίνα του κάθε φορά που αυτή φωνάζει ή αγχώνεται με κάτι πιστεύω ότι ναι το γατί προσπαθεί να σώσει το γατάκι. Οι γάτοι Ιωάννα σβερκώνουν και πάνε από πάνω όταν θέλουν να ζευγαρώσουν δεν κάνουν ζυμαράκια. Επιπλέον μια νεκρή γατά δεν βρίσκεται σε οίστρο για να προσελκύσει το αρσενικό.

Δεν θέλω να δω το βίντεο γιατί θα με ρίξει ψυχολογικά. Αλλά βλέποντας τον γατούλη μου πως τρεχει να υπερασπιστεί την Πουπίνα του κάθε φορά που αυτή φωνάζει ή αγχώνεται με κάτι πιστεύω ότι ναι το γατί προσπαθεί να σώσει το γατάκι. Οι γάτοι Ιωάννα σβερκώνουν και πάνε από πάνω όταν θέλουν να ζευγαρώσουν δεν κάνουν ζυμαράκια. Επιπλέον μια νεκρή γατά δεν βρίσκεται σε οίστρο για να προσελκύσει το αρσενικό.
αμα προσεξεις ουρανια καποια στιγμη παει να τη σβερκωσει και κατεβαζει και τον πισινουλη του προς τα κατω..;)
ο προηγουμενος γατουλης μου κατα το κανονικοταατο σε πληροφορω ζευγαρωμα με την κουβερτα του εκανε πολλααα ζυμαρακια!!τι να πω..εγω στεναχωρηθηκα για το νεκρο ψυχακι αλλα οχι για τον κεφαλα γατο...:whistle:χαιρομαι ομως που πολλοι ανθρωποι αλλαξαν τη γνωμη που ειχαν για τις γατες λογω αυτου του βιντεο!!:)

Επειδή το έχω δεί και εγώ το βίντεο και έχω διαβάσει και την ιστορία πρόκριτε για ζευγάρι γατιών.
Ο αρσενικός που κάνει μασάζ σκύβει και κοιτάει να δει αν ανασαίνει η άλλη γάτα, αν ακούει κάτι σε ανάσα ή κίνηση.
Ναι, σε κάποια φάση δείχνει ότι πάει να κάνει κίνηση με το πίσω μέρος του σώματός του... αλλά είναι αντανακλαστική.;)

Ήταν ζευγάρι, και προφανώς το είχαν κάνει άπειρες φορές.

Γάτος προσπαθεί να...

σωσει την συντροφο του μετα απο ατυχημα με αυτοκινητο
Δε γινοντε αυτα φοβερο!Εμεινε εκει ποση ωρα απο πανω της προσπαθωντας να την συνεφερει,δεν ηθελε να φυγει απο κοντα της :'(:cry_x:...τελικα την πηγαν στο κτηνιατρειο αλλα ειχε ηδη πεθανει :(
και μετα σου λενε δεν εχουν αισθηματα τα ζωα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back