Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ναι...εχει παιχτει ξανα στο σαιτ....και ειναι απο τα πιο συγκλονιστικα βιντεο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
δεν θελω να σας το χαλασω αλλα πιστευω οτι ο γατουλης προσπαθει να ζευγαρωσει με την νεκρη γατουλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν νομιζω βρε ηρω..δεν μου μοιαζει για κατι τετοιο..
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
δες τις κινησεις του πσω μερος του σωματος του στο 0:51 μεχρι το 0:54. Πριν απο αυτο και μετα προσπαθει να πατησει καλα και να πιασει θεση. Στο 2:36 προσπαθει επισης να την καβαλησει και κανει μια κινηση να την σβερκωσει. Στο 2:59 την σβερκωνει τελικα ενω παραλληλα βλεπουμε να προσπαθει να παρει θεση για να ζευγαρωσει. Εκει που εχει βρει την θεση, εντελως "τυχαια" η καμερα αποφευγει να εστιασει στο πισω μερος του σωματος του που ενδεχομενως προσπαθει να ζευγαρωσει με την νεκρη γατουλα, οπως φαινεται απο τις ελαχιστες κινησεις στα ποδια του.
Να προσθεσω οτι πιθανοτατα ο γατουλης γουργουριζει ενω κανει πατουσακια. Επισης τα πατουσακια ειναι και ενδειξη σεξουαλικης συμπεριφορας
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το εχω δει πολλες φορες το βιντεο..σαν αισθηση ομως..δεν μου λεει κατι τετοιο..ειναι απο τα ελαχιστα που διαφωνουμε...

..εμενα ουτως ή αλλως μου φαινεται απιστευτα τρυφερο..
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν νομιζω να προσπαθει να κανει κατι τετοιο
.. απτο υφος που παιρνει το προσωπο του εμενα μου φενεται σαν να ποναει! Μετα παει και ξαπλωνει διπλα της και κλεινει τα ματια του 
συγκινητικο παντως
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πολυ συγκινιτικο...και ενω,ειμαι ανθρωπος δυσπιστος γενικα...μην προσπαθουμαι ν ατα εξηγησουμε ολα με τη λογικη..και με οτι ξερουμε μεχρι τωρα για τα ζωα..η ψυχολογια των ζωων ακομα,ειναι σε εμβρυακο σταδιο...κιομως..εχουν παρατηρηθει απιστευτες συμπεριφορες στα ζωα...τωρα αρχιζουμε να τα καταλαβαινουμε..φαντασου οτι οι επιστημονες βρηκαν,οτι οι νυχτεριδες οι ωριμες,βοηθανε τις νεωτερες στο να γεννησουν...ειδα προσφατα ερευνες πανω στο θεμα της ηθικης των ζωων,εχουν και αυτα την ηθικη τους.δηλαδη ενα ειδος γνωσης του δικαιου και του αδικου..και αλληλοβοηθειας μεταξυ τους..απιστευτα πραγματα..εχουμε ακομη παρα πολλα πραγματα να μαθουμε..

γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το εδειξα στο αγορι μου και ηταν ετοιμο να βαλει τα κλαματα !!!! ( το μωρο μου!!!) πριν τα βαλει σταματησα το βιντεακι και του εδειξα το σχολιο της Sakura !!!! μμμμμ!!! προβληματιστηκε αλλα δεν του αρεσε ....θα προτιμουσε να βαλει τα κλαματα !!! (lol) Παρ' ολα αυτα στενοχωρηθηκε για το γεγονος αυτο καθε αυτο !!!!
παντως μου ειπε μια ιστορια για δυο παπακια που ειχε η γιαγια ο "τ" & η "ν" ενα ζευγαρακι παπακια που ειχε αγορασει η γιαγια....
ελεγε οτι αγαπιονταν πολυ αλλα δεν το πιστευε.....
η γιαγια για να το αποδειξει τον πηγε μαζι να τα ταισουν πηρε ενα πορτοκαλι το ξεφλουδισε και εριξε ενα κομματακι κατω (στο χωμα διπλα στην λιμνουλα ) ο "τ" το πηρε στο ραμφος του πηγε στην λιμνουλα το επλυνε και γυρισε και της το εδωσε στο ραμφος, το εφαγε. Ξανα το ιδιο το εριξε στο τσιμεντο και παλι το επλυνε της το εδωσε , το εφαγε. συνεχιστηκε μεχρι να χορτασει η "ν". Τοτε εφαγε και αυτος. Ομως η δυσπιστια του συνεχιστηκε διοτι δεν πιστευε την γιαγια, οτι παντα ετσι κανει. Απλα της ειπε οτι οταν τους ριχνει καλαμποκι τοτε ο "τ" απλα την προστατευει μεχρι να φαει.
Την επομενη τον πηγε η γιαγια να δει, πρωτα εριξε λιγο ψωμακι , το εδωσε στο ραμφος ολο , μετα παλι πορτοκαλι , η ιδια διαδικασια, μετα λιγο καλαμποκι , πρωτα αυτη ... δεν ετρωγε μεχρι να χορτασει...μετα εφαγε....
Μετα απο καποιο καιρο η "ν" πεθανε, και ο "τ" μετα απο τρεις μερες θλιψη, πεθανε και αυτος. Η περιγραφη της γιαγιας ειναι φοβερη , φαινοταν οτι δεν αντεχε την ελλειψη της σαν να εκλεγε ...δεν αντεχε ..... δεν ετρωγε..... δεν εκανε τιποτα.....Παθολογικο τιποτα.....πηγε τον κτηνιατρο....
Η "ν" ηταν μεγαλη την ειχαν καποια χρονια το ιδιο και τον "τ"......τι να πω τωρα????
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παλι αλλο αναρωτιεμαι...ο αλλος γιατι τραβαει βιντεακι αντι να τρεξει τη γατα στο γιατρο????
Μαριλού17961
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool