Συκάκι έπεσε από το δέντρο αλλά δεν φαγώθηκε... ακόμη...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Ειμαι το μικρο Συκακι με βρηκε μια κοπελα στις συκιες και με εσωσε απο κατι παδακια που με ταλαιπωρουσαν. Τωρα με φιλοξενουν και ειμαι ολο ζαχαρη γι αυτο με ειπαν συκακι οπως το συκο και το γλυκο συκο. Ξερω οτι ολοι κανετε διαιτα τωρα το καλοκαιρι αλλα ξερω πως σας αρεσουν πολύ τα γλυκα συκα με το γιαουρτι (που μ'αρεσει εμενα).
Φανταστειτε λοιπον να ειστε στο μπαλκονι σας νατρωτε αυτο το γιαουρτι με γλυκο συκο ( σαν εμενα ειπαμε ) αλλα να μην ερχεται κανένα γατακι να σας τριγυρισει και να σας περιτυληξει το ποδι με την ουρα του. Φανταστειτε να μην εχετε κανενα ματακι να σας κοιταζει με περιεργεια... τρομερο ε?
Να ειστε χωρις γατακι σαν εμενα: καλο , μαλακο να ερχεται κατευθειαν για χαδια να μη κανει ζημιες παρα μονο χαδια...
ε καλα μη κανετε ετσι.. αποφασισα να σας δωθω, σας λυπηθηκε η ψυχη μου ετσι μοναχους στο μπαλκονι με το σκετο γιαουρτι χωρις ενα πατουνακι σ'αυτη τη σκληρη ζωη σας. Δεχομαι να σας δωσω αυτο το πατουνακι και αλλα αν με εχετε στο σπιτι σας μονο, φυσικα στειρωμενη, σα πριγκιπισσα, με τις καλές τροφες μου με τα ετσι μου και με τα ωπα μου.

Πρεπει να κινηθειτε γρηγορα (μη παω σε κανενος αλλου το γιαουρτι και τη ζωη του)
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης
6979780445
%CE%A3%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%B9-jpg.172757

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Συκακι.jpg
    Συκακι.jpg
    312,1 KB · Εμφανίσεις: 145
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back