Συλβέστρο

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Παιδια τι να σας λέω:up::up::up:.Ο μικρός ξεσηκώνει τα πάντα από το Πιτσάκο!Αν ήθελε να βγει έξω για τη ανάγκη του,μόνο άμμο τους έχω στο μπαλκόνι,στέκετε σούζα μπροστά στην μπαλκονόπορτα,και νιαουρίζει μέχρι να ανοίξουμε:up::up::up:Μια φορά λέρωσε το μωρό μου έξω και τον βούτηξε ο Πίτσης και τον πήγε στην άμμο.Αυτό ήταν.
Τον πλένει,παιζουν,τα γέλια που κάνουμε όταν ο μικρός του χυμάει και πάει να πηδήξει από πάνω του:lol::lol::lol:
Το μόνο που αρνούμε είναι να τον φωνάζω Θιλβελθτερ,η κακέ γατούλη.

Πάντως έχω μια υποψία ότι τα αδερφάκια του που έχουν μείνει δείχνουν πιο μεγάλα,ίσως γιατί είναι κοντα στη μαμά και πίνουν και γάλα.
Τώρα για τα Πιτσάκια το δεύτερο 10ημερο του Ιούνη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε πλησιάζει η ώρα για τα Πιτσάκια να βγουν από το φούρνο!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωράκι μου κοντεύουν.:up::up::up::up:
Μια συνβουλή πως να βάλω και τα δυο Πίτση και μικρό να φαίνοντε στην υπογραφή; μια φωτογραφία μου παίρνει:(

Πάντως έχω μια υποψία ότι τα αδερφάκια του που έχουν μείνει δείχνουν πιο μεγάλα,ίσως γιατί είναι κοντα στη μαμά και πίνουν και γάλα.

Ποπάκι τέρμα το γάλα πια, οι μαμάδες στειρώθηκαν, έτσι και αλιώς όμως τα 5 μικρά της ασπρόμαυρης (Μιμη) γατόυλας ήταν πιο μικρόκαμομένα απο τα άλλα...ίσως γιατί ήταν πιο πολλά.:hmm:

Ποπάκι κανά νέο απο το μικρό Σιλβέστρο έχουμε; Θα έχει γίνει θηρίο τώρα....:D

Δωράκι μου κοντεύουν.:up::up::up::up:
Μια συνβουλή πως να βάλω και τα δυο Πίτση και μικρό να φαίνοντε στην υπογραφή; μια φωτογραφία μου παίρνει:(
Όταν φτιάξεις την υπογραφή που θες,στο τελευταίο βήμα έχει την επιλογή upload photo.Απο εκεί θα βάλεις τη φωτογραφία.Θα το κάνεις αυτό σε δύο διαφορετικούς χάρακες,έναν για τον καθένα τους,απο την επιλογή Mini ticker όμως για να μη σου βγουν τεράστια.:)
Και τώρα που σου είπα όλα τα κινέζικα,στείλε μου στο μέιλ μου τις φωτογραφίες που θες (μια τον καθενα τους) και τις ημερομηνίες τους,τι σχέδιο χάρακα θες,και θα στον στείλω έτοιμο τον κωδικό.;):lol:

Η Τρίτη προσπάθεια!κάποιος δεν θέλει να δειτε τον κουκλο μας.Δεν ειναι κουκλος; Την καλύτερη του δεν μου την ανεβάζει:(

Συνημμένα

• DSC00005.jpg
    DSC00005.jpg
    153,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC00006.jpg
    DSC00006.jpg
    143,5 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC00007.jpg
    DSC00007.jpg
    127,8 KB · Εμφανίσεις: 33
Πανέμορφος,έγινε κοτζάμ γάτος!:up:

Η Τρίτη προσπάθεια!κάποιος δεν θέλει να δειτε τον κουκλο μας.Δεν ειναι κουκλος; Την καλύτερη του δεν μου την ανεβάζει:(

Αχ παναγιά μου τι παιδί είναι αυτό...καλέ αυτός έχει γίνει ολόκληρος άνδρας..τι όμορφο που είναι...και ο Πιτσάκος τι καλός μπαμπας είναι αυτό....Μα καλά το βυζανιάρικο:lol::lol::lol: ακόμα ψάχνει να βρεί γάλα ....αχ τι να πω...θα κλάψω απο χαρά .....:cry::cry:...πάλι με πήραν τα ζουμιά.

Οχι βρε Δεσπινάκι,αμα θέλει γάλα ανεβαίνει αι πίνει λίγο από τα ποτήρια των παιδιών,ευτυχώς ο καφές δεν του άρεσε,:blink::lol:απλά είναι η στιγμή που το πλένει.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ:redface::redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back