Συμβίωση 2 αρσενικών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ξερεις, η λεξη στειρωση χρησιμοποιειται για τα θηλυκα, ο ευνουχισμος ειναι ο δοκιμος ορος για τα αρσενικα - αρα δεν υπαρχει καμμια επιθυμια μου να θεωρησω κατι βαρβαρο κι επειτα τι ειναι βαρβαρο; ας μην ξεχναμε ολα τα παγκοσμια εγκληματα που εγινα εν ονοματι του πολιτισμου.

τωρα στην ερωτηση σου. δεν μου αρεσει η οποια επεμβαση στην φυση, δεν ειμαι οπαδος του ακρωτηριασμου - αν πρεπει, τοτε μονον για θεραπευτικους λογους. κι ακομη, δεν δεχομαι τον ακρωτηριασμο, ωστε να μπορεσω να κανω το κεφι μου να εχω ενα γατι, το θεωρω ακρως εγωιστικο και .. κτηνωδες. οσο για τις φημες περι ασθενειων κλπ, στα αρσενικα δεν ισχυει, ειχα πολλες φορες γατες αρσενικες, που δεν ζευγαρωσαν ποτε και δεν ειχαν ποτε μα ποτε κανενα προβλημα, εκτος αν θεωρειτι προβλημα να λερωνει ο γατος την περιοχη του στην εποχη του οιστρου. και, εν κατακλειδι, θεωρω αδικο και επαισχυντο να εξανθρωπιζουμε τα ζωα, να τους αφαιρουμε την ζωικη τους υποσταση, δεν ειναι παιδια μας, ειναι συντροφοι μας και συγκατοικοι. οταν πηγαινω βολτα τα σκυλια μου και διαφορες κυριες τους λενε πηγαινε στον μπαμπα σου, απαντω στερεοτυπα πως ειμαστε απλως συγκατοικοι επιειδη δεν παω ουτε με σκυλες αλλα ουτε και με σκυλουδες. αυτα τα .. ολιγα. ευχαριστω, που με διαβασες ως εδω.
H επέμβαση στη φύση γράφεις ότι δεν σου αρέσει, αλλά το να κρατάς ένα ζώο που έχει ορμές κλεισμένο στο σπίτι δεν είναι επέμβαση;:hmm:
Πλέον στην εποχή μας δεν το θεωρώ λογικό να μιλάμε για "επέμβαση στη φύση", μιας και πολύ απλά η φύση δεν υπάρχει με τον όρο που την ξέραμε, τουλάχιστον όσον αφορά τις μεγάλες πόλεις.
Νομίζω ότι αν είχες αρσενικά αστείρωτα μέσα σε σπίτι αποκλείεται να τα είχες για πολύ καιρό. Εκτός και αν τα άφηνες ελεύθερα να βγουν την βόλτα τους και να κάνουν τη "δουλειά" τους .:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπως σου έγραψαν και πιο πάνω για να συμβιώσουν 2 γατόνια αρμονικά θα πρέπει να είναι και τα δύο στειρωμένα!!:):)
Θα ήταν καλό να πάρεις και ένα δεύτερο γατούλη γιατί πρώτον θα προσφέρεις ένα σπίτι σε ένα αδεσποτούλι και δεύτερον θα έχει παρέα και ο πρώτος σου γατούλης!!:):)Και στειρώνοντάς τα θα τους προσφέρεις μια καλή και ποιοτική ζωή!!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλες ου φιλες, εγω α ερωτηση εκανα, πηρα την απαντηση πως δεν ειναι σκοπιμη η συμβιωση δυο αρσενικων και για μενα το θεμα τελειωσε εκει. μενω ενεως με τα διαφορα που γραφετε - εινα σαν να μου λετε πως όποιο ον προκειται να μεινει ανεραστο ή/και να τεκνοποιησει εκτος γαμου , καλον θα ηταν να στειρωθει λογω αδεσποτων, υπερπληθυσμου κλπ. ευχομαι να παντρευτειτε ολες. και να θυμαστε, πως μια απλη ερωτηση εκανα, δεν επιθυμω πολεμικες με αυτοχρηστους προστατες των δικαιωματων των ζωων. ευχαριστω για το χερονο σας και για τους συνειρμους που μου προκαλεσαν οι απαντησεις σας.

καλες ου φιλες, εγω α ερωτηση εκανα, πηρα την απαντηση πως δεν ειναι σκοπιμη η συμβιωση δυο αρσενικων και για μενα το θεμα τελειωσε εκει. μενω ενεως με τα διαφορα που γραφετε - εινα σαν να μου λετε πως τεόποιο ον προκειται να μεινει ανεραστο ή/και να κνοποιησει εκτος γαμου , καλον θα ηταν να στειρωθει λογω αδεσποτων, υπερπληθυσμου κλπ. ευχομαι να παντρευτειτε ολες. και να θυμαστε, πως μια απλη ερωτηση εκανα, δεν επιθυμω πολεμικες με αυτοχρηστους προστατες των δικαιωματων των ζωων. ευχαριστω για το χερονο σας και για τους συνειρμους που μου προκαλεσαν οι απαντησεις σας.

συγνωμη..αλλα αυτο που υπογραμμισα..που το ειδες;;;:confused::confused::confused:...και το να παντρευτουμε ολες...που κολλαει;:confused::confused:
επισης να πω οτι η απαντηση στο ερωτημα σου..δεν ειναι οτι δεν υπαρχει αρμονικη συμβιωση με 2 αρσενικα..παρα πολλα μελη εδω εχουν 2 αρσενικα..και ειναι απιστευτα αγαπημενα...:):)

και να σημειωσω και κατι αλλο....θελω τα ζωα μου να ειναι ευτυχισμενα..και κανω τα παντα για αυτο.....βλεπω τα μικρα μου ποσο ομαρφα και ευτυχισμενα ειναι..και μου ερχεται η εικονα στο μυαλο...να τα ειχα μεσα..ΑΣΤΕΙΡΩΤΑ...ποσο πολυ θα βασανιζονταν...ολη τους τη ζωη με ορμες...χωρις να μην μπορουν ποτε να ικανοποιηθουν...ε..οχι..για καμμια φιλοσοφια,και θεωρια και δεν ξερω εγω τι αλλο δεν θα αλλαζα ποτε αυτη την εικονα...κοινη λογικη θελει...οχι θεωριες ,που στην τελικη ισχυουν ΜΟΝΟ για ανθρωπους..φιλικα...:)

καλες ου φιλες, εγω α ερωτηση εκανα, πηρα την απαντηση πως δεν ειναι σκοπιμη η συμβιωση δυο αρσενικων και για μενα το θεμα τελειωσε εκει. μενω ενεως με τα διαφορα που γραφετε - εινα σαν να μου λετε πως όποιο ον προκειται να μεινει ανεραστο ή/και να τεκνοποιησει εκτος γαμου , καλον θα ηταν να στειρωθει λογω αδεσποτων, υπερπληθυσμου κλπ. ευχομαι να παντρευτειτε ολες. και να θυμαστε, πως μια απλη ερωτηση εκανα, δεν επιθυμω πολεμικες με αυτοχρηστους προστατες των δικαιωματων των ζωων. ευχαριστω για το χερονο σας και για τους συνειρμους που μου προκαλεσαν οι απαντησεις σας.
Αντί να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για την ιδιωτική ζωή των μελών, συγκεντρώσου. Ρώτησες τι θα γίνει με δύο αστείρωτα αρσενικά στο σπίτι και σου απαντήσαμε. Είχαμε επί πλέον την ευγένεια να σου εξηγήσουμε και τι θα γίνει με ένα αστείρωτο αρσενικό στο σπίτι. Αν προτιμάς να κάνεις ότι δεν βλέπεις, δικαίωμά σου και πρόβλημά σου. Φρόντισε μόνο να μην την πληρώσει κάποιος γατούλης.

καλες ου φιλες, εγω α ερωτηση εκανα, πηρα την απαντηση πως δεν ειναι σκοπιμη η συμβιωση δυο αρσενικων και για μενα το θεμα τελειωσε εκει.

Ενώ υποστηρίζετε ότι το θέμα τελείωσε για εσας, το ότι συνεχίζετε να απαντάτε και μάλιστα χλευαστικά και γεμάτος τόση ειρωνεία, απέναντι σε άτομα που προθυμοποιήθηκαν να σας λύσουν τις όποιες απορίες, που σας έδωσαν κάποιες συμβουλές χωρίς να σας ειρωνεύονται, δεν σας τιμά καθόλου ως άνθρωπο. Περίμενα περισσότερη ευγένεια και ωιμότητα από ένα άτομο της ηλικίας σας!
Έτσι επιβεβαιώνεται το γνωστό "Όταν γνώρισα τους ανθώπους, αγάπησα τα ζώα"...
Ελπίζω να περνάτε καλά με τις απόλυτες και οπισθοδρομικές απόψεις σας... Με εκτίμηση...

Το θέμα κλειδώνεται προσωρινά.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back