Συμβουλές για εξοπλισμό, υποδοχή και φροντίδα του νέου μέλους

Andrianna1

Νεοφερμένο μέλος

Η Οντίλ μου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Αχ έφτασε λοιπόν η ώρα να πάρω και εγώ το πρώτο μου γάταρο ώς φοιτήτρια.Είμαι και νεοφερμένη στο στέκι γιαυτό βοήθεια!!:P Το πρόβλημα είναι οτί, ναι ,ξέρω πολλά σχετικά με τις γάτες μιας και είχα από παιδί, αλλά δεν θα έχω καμία βοήθεια οπότε θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν κάποιος θα μπορούσε να μου πεί συνολικά τα πράγματα που πρέπει να αγοράσω για τον γατούλι μου (άντρακλας είναι ο καλός μου) και πως να τον φροντίσω τις πρώτες μέρες μέχρι να συνηθίσει τον χώρο. Κυρίως όμως θα ήθελα βοήθεια με όλα τα πράγματα που πρέπει να αγοράσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Α! και θα ήθελα να μου πείτε επειδή είχα πάντα θηλυκά γατσούλια αν πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό με το αρσενικό μέχρι τουλάχιστον να το στειρώσω. Γιατί έχω ακούσει για μαρκαρίσματα περιοχών αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικά! Σωστά;:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω δεν εχω γατα, αλλα γνωριζω καποια πραγματα για τις γατες. Θα σου πω μερικα πραγματα που θελουν οι γατες και θα σου συμπληρωσουν και τα αλλα μελη:)

Φυσικα μια γατα χρεαζεται ενα κουτι αμμο, Ενα ονυχοδρομιο για τα νυχια του, πιατακια για τροφη-νερο, ενα κρεβατακι-στρωματακι, ενα κουτι μεταφορας (για να το πηγαινεις στο γιατρο), παιχνιδακια.

Νομιζω σου ειπα τα βασικα πραγματα που χρειαζονται. Αν ξεχασα κατι, θα σου συμπληρωσουν τα αλλα μελη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ονυχοδρομιο κοστίζει πολύ; Γιατί δεν είχα ποτέ (οι μοκέτες στο πατρικό μου είχαν γίνει φλοκάτες και οι καναπέδες πουφ:P).

Οχι! Ξεκινανε απο 5-6 Ευρω (ισως και πιο φτηνα) Μπορεις να δεις εδω μερικα ονυχοδρομια.:)

αχ τι όμορφα! εγώ είχα δει κάτι πολύ ανιαρά και απλά. Αυτα είναι φανταστικά! :clapup: ευχαριστωω

Kαλημερα και καλως ηρθες!:D
Να τον χαιρεσαι τον γατο-συγκατοικο σου!:)
Τα βασικα που θα χρειαστει ο γατουλης ειναι σιγουρα μια αμμολεκανη και φυσικα αμμο υγιεινης, μπολακια για φαγητο και νερο, τροφη, μια γατοφορο για να τον πηγαινεις βολτιτσα μεχρι....τον γιατρο η για καποιο ταξιδι γενικα:P Καλο θα ηταν να παρεις ενα ονυχοδρομιο γιατι αλλιως....θα χρησιμοποιησει τα επιπλα σου :hehe: (ο δικος μου χρησιμοποιει τον καναπε...) .εμμ τι αλλο...μια χτενα η βουρτσα για να χτενιζεις τον γατουλη αυτα νομιζω ειναι τα βασικα!
Μπορεις να δεις και αυτο το αρθρο σχετικα με τα απαραιτητα https://www.mypetz.gr/threads/Γατίσια-προίκα.223013/
και αυτο εδω για το κοστος: https://www.mypetz.gr/threads/Γατίσιος-κουμπαράς.220400/

Α! και θα ήθελα να μου πείτε επειδή είχα πάντα θηλυκά γατσούλια αν πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό με το αρσενικό μέχρι τουλάχιστον να το στειρώσω. Γιατί έχω ακούσει για μαρκαρίσματα περιοχών αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικά! Σωστά;:redface:
Το μαρκαρισμα ξεκιναει περιπου απο τον 7ο μηνα..αλλα εξαρταται και απο τον γατο..και ναι..αμα ξεκινησει ειναι δυσκολα τα πραγματα,ασε που μπορει να του μεινει και η συνηθεια και μετα την στειρωση.Για την στειρωση σου εβαλα λινκ στο αλλο θεμα που εγραψες,και απο οτι ειδα το ειδες.:)
Να τον χαιρεσαι..

Kαλημερα και καλως ηρθες!:D
Να τον χαιρεσαι τον γατο-συγκατοικο σου!:)
Τα βασικα που θα χρειαστει ο γατουλης ειναι σιγουρα μια αμμολεκανη και φυσικα αμμο υγιεινης, μπολακια για φαγητο και νερο, τροφη, μια γατοφορο για να τον πηγαινεις βολτιτσα μεχρι....τον γιατρο η για καποιο ταξιδι γενικα:P Καλο θα ηταν να παρεις ενα ονυχοδρομιο γιατι αλλιως....θα χρησιμοποιησει τα επιπλα σου :hehe: (ο δικος μου χρησιμοποιει τον καναπε...) .εμμ τι αλλο...μια χτενα η βουρτσα για να χτενιζεις τον γατουλη αυτα νομιζω ειναι τα βασικα!
Μπορεις να δεις και αυτο το αρθρο σχετικα με τα απαραιτητα https://www.mypetz.gr/threads/Γατίσια-προίκα.223013/
και αυτο εδω για το κοστος: https://www.mypetz.gr/threads/Γατίσιος-κουμπαράς.220400/
ευχαριστωω πολύ και το αρθρο διαφωτιστικότατο! αχ τι να κανω που είμαι φοιτήτρια και άσχετη:P
γιατί δεν έχω χορηγούς τους γονείς πλέον:whistle::D

αχ πουπουλίνα μου μην μου τα λες αυτά για μετά την στείρωση :/: αλλά εντάξει έχε χάρη που είμαι από την φύση μου καλόκαρδη και τα συγχωρώ πάντα τα ζωάκια μου.:)

ευχαριστωω πολύ και το αρθρο διαφωτιστικότατο! αχ τι να κανω που είμαι φοιτήτρια και άσχετη:P
γιατί δεν έχω χορηγούς τους γονείς πλέον:whistle::D

Μην αγχωνεσαι! Και εγω φοιτητρια ειμαι! πρωτοετης! Και μολις μετακομισα τσουπ! εσκασε μυτη μπροστα μου ενα γατονι! Θα το αφηνα;;:redface::redface: Οσο για τα εξοδα!! παλι μην ανησυχεις! Εμενα οι δικοι μου μου δινουν 200 ευρω το μηνα και φτανουν για οοολα και για εμενα και για το γατι!;)

Μην αγχωνεσαι! Και εγω φοιτητρια ειμαι! πρωτοετης! Και μολις μετακομισα τσουπ! εσκασε μυτη μπροστα μου ενα γατονι! Θα το αφηνα;;:redface::redface: Οσο για τα εξοδα!! παλι μην ανησυχεις! Εμενα οι δικοι μου μου δινουν 200 ευρω το μηνα και φτανουν για οοολα και για εμενα και για το γατι!;)
Πολύ χαίρομαι γιατί το είχα και λίγο άγχος! Αλλά όλα καλά θα πάνε! Ένα παιδί θα το χω να μην το θρεψω;:P:D

Τελικά η κοπέλα που φιλοξενούσε τον γατούλη και που την είχα ενημερώσει οτι θέλω να τον υιοθετήσω δεν επικοινώνησε μαζί μου και έχουν περάσει αρκετές μέρες! Μάλλον θα βρήκε άλλη οικογένεια το γλυκό μου! :/:

Τελικά η κοπέλα που φιλοξενούσε τον γατούλη και που την είχα ενημερώσει οτι θέλω να τον υιοθετήσω δεν επικοινώνησε μαζί μου και έχουν περάσει αρκετές μέρες! Μάλλον θα βρήκε άλλη οικογένεια το γλυκό μου! :/:

Γιατι δεν επικοινωνεις εσυ μαζι της;; Για να εισαι σιγουρη ....:)
Και αν εχει ηδη υιοθετηθει δεν πειραζει...υπαρχουν πολλα αδεσποτακια στον δρομο που θα χρειαστουν την αγαπη και την φροντιδα σου!;)

Γιατι δεν επικοινωνεις εσυ μαζι της;; Για να εισαι σιγουρη ....:)
Και αν εχει ηδη υιοθετηθει δεν πειραζει...υπαρχουν πολλα αδεσποτακια στον δρομο που θα χρειαστουν την αγαπη και την φροντιδα σου!;)
δυστυχώς έχω μόνο το εμαιλ της! και κανονίσαμε αφού της έδωσα το κιν μου να επικοινωνήσει. Δεν πειράζει κάπου καλά και ζεστά θα χει πάει αυτός ο γατούλης γιατί ήταν πολύ ξααααπλας. Αλλά υπάρχουν πολλά γατάκια που ζητάνε βοήθεια οπότε θα δώσω σπιτάκι κι εγώ σε ένα! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back