Συμβουλές για μωράκι!

Είναι πολύ μικρό για αμπούλα. Αφού πάρεις την άδεια πρώτα από κτηνίατρο(γιατί ίσως να είναι τόσο μικρό που δεν επιτρέπεται ακόμα), θα εφαρμόσεις frontline σπρέι φορώντας γάντια λάτεξ μιας χρήσεως. Στο μπουκάλι αναγράφεται ο τρόπος εφαρμογής. Επειδή είναι πολύ μικρό μη ψεκάσεις απ' ευθείας επάνω του, πρώτα στα γάντια και μετά κάνε μασαζάκι σε όλο του το σώμα (με προσοχή και στο κεφάλι αλλά όχι στα μάτια). Η φαγούρα που σου προκάλεσε το πιθανότερο είναι να είναι ψυχοσωματικό από την ιδέα σου και μόνο. Αφού είχες γατάκια δεν είσαι αλλεργική και οι ψύλλοι δεν πρόκειται να αφήσουν το μαλακό, χνουδωτό δερματάκι του μικρού για έρθουν πάνω σου. Μην ανησυχείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς τα πάτε μαμά και μωρό; Όλα καλά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας παιδιά!
Χαθήκαμε γιατί δεν είχαμε internet (τι σου κάνει το άτιμο!)
Είμαστε πολύ καλά, μεγαλώνουμε και έχουμε μια τεράστια κοιλίτσα γιατί τρώμε πολύ.....:)
Σήμερα ταξιδέψαμε για Κρήτη, ωστόσο δεν είμαστε και πολύ επιθυμητοί εδώ νομίζουν όλοι ότι θα τους αρρωστήσουμε.... και πολύ νευριάζουμε! :mad: Αλήθεια, καμιά ιδέα να τους καθησυχάσω? Μέχρι και μπάνιο με μπεταντιν μου είπαν να κάνω πριν πιάσω κανένα μωρό (ανθρώπινο)...:confused:

Ο γιατρός μας είπε πως είμαστε πολύ ζωηροί και υγιείς αν και μετά από 5 μέρες που χρειάστηκε να μείνει μακριά μου τον βρήκα αδυνατισμένο και με δερματικό στην κοιλιά του, υποψιάζομαι πως κάηκε σε λάμπα αφού καθόταν επάνω ή πως είχε κάποια αλλεργική αντίδραση γιατί έμαθα ότι βούτηξε σε μελάνι. Επίσης μας είναι δύσκολο να πιούμε γάλα από το πιατάκι αλλά έχουμε μάθει να τρώμε κροκετούλες. Αλήθειά πόσο θα έπρεπε να τρώει σε αυτήν την ηλικία; Γιατί μάλλον το έχω παρακάνει... Είμαστε πλέον 40 ημερών. :hmm:

Αυτά τα ολίγα από εμάς! Από βδομάδα θα είμαι πιο ενεργή στο δίκτυο και θα δω τι κάνετε και εσείς!

Α..... Εδώ κάτω έχουμε κατσαρίδες πρέπει να ανησυχώ για τον μικρο?

κουλος ειναι!!!!
καλα αντιδρασεις και υπερβολλες απο ανιδεους θα εχεις παντα. Απλα πες τους οτι εχεις συμβουλευτει γιατρο κ ξερεις τι κανεις, και πως αλλες πηγες που δεν υπολογιζουν καθημερινα εχουν περισσοτερα μικροβια.
Για τις κατσαριδες μην ανησυχεις, αυτες θα πρεπε να ανησυχουν ισως , απλα μην ψεκασεις κανα αεροζολ κ παθει τιποτα ο γατυουλης σου.Εμενα κυνηγαει ζωυφια τα σκοτωνει κ τα παραταει, αλλα ξερω για αλλες γατες οτι εχουν φαει κιολας... οποτε απλα παρακολουθα τον.
καλα ολα αυτα τα παθε στο κτηνιατρειο? (καψιμο απο λαμπα, βουτια στο μελανι... ) :mad:

καλες διακοπες να εχετε!

Όχι καλέ στο κτηνιατρείο, τον άφησα σε φίλους!
Όσο για τους ανίδεους κάνω ότι μπορώ για να μην τους δίνω σημασία αλλά είναι δύσκολο όταν είναι δικοί σου άνθρωποι…..
Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Γεία σας...

Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε και έχουμε μια τεράστια κοιλίτσα και ένα τρυφερό πλούσιο τρίχωμα και η γατομαμά Μαρία θα μας φάει καμιά μέρα… αλλά και εμείς τις δαγκώνουμε συνέχεια τα χεράκια και τα ποδαράκια και δεν ακούμε κανένα μη και τι μας φυσάει και τι μας βάζει τιμωρία στο άλλο δωμάτιο εμείς τίποτα. Πάμε πάνω κάτω χοροπηδηχτά και μόλις κουραστούμε πηδάμε στην πόδια τις μανούλα, παίρνουμε τα χαδάκια μας, γουργουρίζουμε και κοιμόμαστε….:P

Αχ το ψωψωνάκι μου θα φύγει την Κυριακή για Αθήνα με μια φίλη να κάνει τα εμβόλια του στο γιατρό μας και πολύ θα μου λείψει στο σκασμένο…Σνηφ:bye:

Αχ το ψωψωνάκι μου θα φύγει την Κυριακή για Αθήνα με μια φίλη να κάνει τα εμβόλια του στο γιατρό μας και πολύ θα μου λείψει στο σκασμένο…Σνηφ:bye:
Και για να έχουμε καλό ρώτημα, πώς σας λένε καλέ; Σκασμένο, Ψιτ, Ρεσύ, Ελαδώ, πώς εεεε;
Λοιπόν, Ρεσύ, (σε ονομάζω έτσι, μέχρι η μαμά σου να μας αποκαλύψει το όνομά σου), πες της μαμάς σου, ότι χάνει που δεν σε πάει στο γιατρό η ίδια. Γίνονται συνήθως σκηνές απείρου κάλλους, που δεν πρέπει να τις χάνει ο γατογονιός. Εγώ, μετά το εμβόλιο, κι αφού είχα γίνει χαλκομανία με το τραπέζι του γιατρού, μόλις αυτός απομακρύνθηκε να φέρει κάτι που με ψέκασε μετά, σηκώθηκα σιγά σιγά, δειλά δειλά, τρέμοντας ολόκληρη και κοιτάζοντας με την άκρη του ματιού μου το γιατρό πήγα περπατώντας με την κοιλιά και κόλλησα πάνω στη μαμά μου, που ήταν όρθια δίπλα μου, έκρυψα απάνω της το κεφάλι μου με το ένα μάτι και με το άλλο μισό κρυφοκοίταζα αυτόν με τα άσπρα τρέμοντας πάντα :blink:. Η μαμά μου συγκινήθηκε, της θύμισα λέει την πρώτη ημέρα που πήγαν τα παιδιά της παιδικό σταθμό. Φιλιά, Μπασσέτ.

Ειναι πολυ κουκλακι το χνουδακι στο γιατρο ομως για τα κακακια

Καλέ, χνουδάκι το λένε το χρυσό μου, έχεις δίκιο δεν έπρεπε να το χάσω, έχει όμως και άλλη μια μαμά και θέλει και αυτή να τον δει λιγουλάκι...
Πάντως από χθες που έφυγε δεν είμαι καλά όλο το βράδυ ονειρεύομαι γατάκια!:cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back