Συμπεριφέρεται εχθρικά όταν μυρίσει άλλη γάτα

Απάντηση: Βοηθήστε με

νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτο που λες. Δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ γιατί αντιδρώ με αυτο τον τρόπο . και γιατί μου έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη φοβία. θέλω πάρα πολύ να το αποβάλλω. δεν ξέρω όμως πως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιτα..το ειχα παθει και εγω για ενα διαστημα..αλλα πολυ μικρο...για καμμια βδομαδα με ντον μπουκακο μου,που ειναι κομματι αγριος...απλα,μην το σκεφτεσαι τοσο πολυ...σκεψου οτι ειναι απλα ενα γατακι...δεν ειναι δα και λιονταρι..:hehe::hehe::hehe:..με τον καιρο θα σου περασει..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και να φανταστεί κανείς ότι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έιμαι με μια γάτα αγκαλιά ...!!!
αλλά θέλω τόσο πολύ το ζουζούνι μου πίσω, να γίνει καλά και να κοιμόμαστε και πάλι αγκαλιά

Δώστης λίγο χρόνο καλέ. Και μην μεταδίδεις τον εκνευρισμό σου.:)

τωρα πετάχτηκα σπίτι να δω τί κάνει και με το που μπήκα και με είδε κρατούσε απόσταση, ξαφνικά άρχισε να ανοίγει το στόμα της και να γρυλίζει πάλι και ήταν σε ετοιμότητα να μου επιτεθεί
κάτι της συμβάινει σίγουρα. δεν είναι καλά

Είναι οι ορμόνες της. Σου λέω ίδια περίπτωση συνέβηκε και με άλλο γατάκι. Φτάσαν στο σημείο να το απομακρύνουν από το σπίτι κιόλας γιατί και μετά την στείρωση για ένα διάστημα έκανε επίθεση. Τώρα έχει ηρεμήσει πλήρως και έχει γίνει το πιο τρυφερό γατάκι.

καλημερα!
και εγω αυτο εκανα . την απομάκρυνα . την πήγα στην γιαγιά μου που έχει ένα τεραστιο οικόπεδο και έχει και άλλα ζώα εκεί και μένει η γιαγιά λίγο πιο κάτω από μένα.
πήγα εχθές και την είδα και ήταν τόσο τρυφερή μαζί μου και καλή. Θα πάω σήμερα να την πάρω πίσω.
ή είναι νωρίς ακόμα?

Δεν νομίζω ότι οι συνεχείς αλλαγές περιβάλλοντος έχουν καλό αποτέλεσμα σε ένα στρεσαρισμένο ζώο... Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα :hmm:

δλδ να την αφήσω και άλλο εκεί?

Τι να σου πω, εγώ διαφωνώ κατ' αρχήν με την απομάκρυνσή της από το γνώριμό της περιβάλλον, το σπίτι της, εκεί όπου αισθάνεται ασφαλής. Αν κάτι την είχε ενοχλήσει ή τρομάξει, αυτό που κυρίως χρειάζεται είναι ηρεμία και ασφάλεια. Το να βρεθεί ξαφνικά σ' ένα άγνωστο μέρος δεν βλέπω πώς θα μπορούσε να τη βοηθήσει...
Τώρα βέβαια, που όπως κατάλαβα βρίσκεται σε ανοιχτό χώρο, εκτεθειμένη σε κινδύνους, εννοείται πως πρέπει να τη φέρεις πίσω στο σπίτι. Αλλά όλα αυτά τα πήγαινε-έλα δεν νομίζω να προσέφεραν τίποτα στην ψυχική της υγεία, ενώ σίγουρα έθεσαν τη σωματική της υγεία σε σοβαρό κίνδυνο.:/:

Εννοείται πως στο έγραψα όχι για να την απομακρύνεις αλλά για να δεις ότι συνέβηκε και σε άλλο μέλος το οποίο ενήργησε κατ αυτό τον τρόπο. Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να της δώσεις χρόνο και να την πάρεις στο σπίτι σου το γνώριμο περιβάλλον της.

ειδικα αν ειναι η γατα ειναι μαθημενη μεσα στο σπιτι,...το θεωρω παρα πολυ ασχημο και επικυνδινο να βρισκεται καπου εκτος...νομιζω οτι λιγη υπομονη,θα ηταν οτι καλυτερο..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back