Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
19-01-10
13:14
ναι..στο οτι και τα αρσενικα εχουν μεγαλη πιθανοτητα να αποκτησουν καρκινο αν ειναι αστειρωτα και δεν ζευγαρωνουν..καρκινο στους ορχεις και στον προστατη..![]()
κακα τα ψεμματα, η πιθανοτητα για καρκινο τον ορχεων ειναι πολυ μικρη (γυρω στο 0.5%) και για τον προστατη δεν ειμαι σιγουρη οτι αφαιρειται με την στειρωση
Ξερω ομως σιγουρα οτι οσο παραγεται τεστοστερονη απο τους ορχεις, τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες να εμφανιστει/χειροτερεψει καρκινος του προστατη. Επομενως καλο θα του κανεις να τον στειρωσεις!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
19-01-10
13:17
κακα τα ψεμματα, η πιθανοτητα για καρκινο τον ορχεων ειναι πολυ μικρη (γυρω στο 0.5%) και για τον προστατη δεν ειμαι σιγουρη οτι αφαιρειται με την στειρωσηΞερω ομως σιγουρα οτι οσο παραγεται τεστοστερονη απο τους ορχεις, τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες να εμφανιστει/χειροτερεψει καρκινος του προστατη. Επομενως καλο θα του κανεις να τον στειρωσεις!!!
οσο και να ναι..εγω αφου υποτιθεται αγαπαω το γατι μου πρεπει να αποκλεισω καθε πιθανοτητα αφου εχω αυτη τη δυνατοτητα και δεν κανω κατι εις βαρος του..πιστευω για τον ιδιο λογο το εχουμε κανει ολες μας..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
19-01-10
13:17
Υπάρχει όχι ένας λόγος, αλλά πολλοί και σημαντικοί. Ο σεξουαλικά ώριμος γάτος θέλει γάτα κάθε ώρα και στιγμή και, αν δεν την έχει, υποφέρει, μαρκάρει τον χώρο του με ούρα, κοιτάζει να το σκάσει με την παραμικρή ευκαιρία και πολλές φορές γίνεται επιθετικός.Αν δεν κάνω την δοκιμή πάντως δεν τον στειρώνω χωρίς λόγω.
Αν δεν τον στειρώσεις, τι θα τον κάνεις; Θα τον αφήνεις να βγαίνει έξω για ζευγάρωμα; Εκτός από το ότι μπορεί να τραυματιστεί ή να σκοτωθεί ή να πάθει κάποια σοβαρή/ανίατη αρρώστια (όπως λευχαιμία, FIV κ.α.), θα γεμίσει ο τόπος αδέσποτα γατάκια. Ο Δήμος Συκεών έχει ένα αρκετά καλό πρόγραμμα για στειρώσεις και περίθαλψη αδεσπότων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους κάνουμε να τρέχουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
19-01-10
15:22
πρέπει να προσθέσω μάλλον στο οτι το ζώο δεν βγαίνει από το σπίτι! Είναι γάτος του σαλονιού πως το λένε ? 
Αφήνετε τα αρσενικά σας έξω ακόμη και στειρωμένα? Δε φοβάστε μη χαθεί ή σας τον κλέψουνε ?

Αφήνετε τα αρσενικά σας έξω ακόμη και στειρωμένα? Δε φοβάστε μη χαθεί ή σας τον κλέψουνε ?

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
19-01-10
15:30
πρέπει να προσθέσω μάλλον στο οτι το ζώο δεν βγαίνει από το σπίτι! Είναι γάτος του σαλονιού πως το λένε ?
Αφήνετε τα αρσενικά σας έξω ακόμη και στειρωμένα? Δε φοβάστε μη χαθεί ή σας τον κλέψουνε ?![]()
ποιος τα αφηνει εξω καλε??

Hlianna
Διάσημο μέλος
Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
19-01-10
15:54
η sakura το βγαζει εξω με σαμαρακι και λουρι..οπως τα σκυλια..αρα αφου δεν το τρομαζει το εξω δεν υπαρχει λογος να φυγει εφοσων κανει την βολτα του..και εμενα του σαλονιου ειναι δεν εχουν βγει ποτε εξω..αλλα παρολαυτα ειναι στειρωμενα
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
19-01-10
21:06
εγω τον εβγαζα εξω με λουρι, σε καμια περιπτωση δεν τον αφηνω εξω να γυριζει μονος του! Υπαρχουν πολλοι κινδυνοι... αυτοκινητα, coyotes και γενικα αγρια ζωη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum