Συμπεριφορά γατο-οικογένειας

catman21

Νεοφερμένο μέλος

Ο catman21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Εχω 4 γατες οπως εχω ξαναπει σε αλλο αρθρο.2 ενηλικες και 2 γατακια 7-8 μηνων περιπου .Η μια απο αυτες ειναι θυληκιά και ολα τα αλλα αρσενικα που ειναι παιδιά της θα λέγαμε..
Το τελευταιο μεγαλο διαστημα που εχουν μεγαλωσει αρκετα τα γατακια η γατα-μανα φαινεται και φέρεται λιγο αγχωμένα.Κάποιοες φορες ειναι σαν να γρυλίζει θα ελεγα θυμωμένα και σαν να μουγκριζει δεν ξερω πως να βρω τις εκφράσεις θυμωμενα και ειδικα οταν τα γατακια την πλησιαζαν χωρις ιδιαιτερα να την ενοχλουν..
Για να ομολογησω την πικρη μου αληθεια οταν γεννηθηκαν τα γατακια τα φροντισα ιδιαιτερα λιγοστευοντας λιγο την πολυ προσοχη που ειχα στην μανα-γατα αθελα μου.Δεν ξερω αν μπορει να ζηλεψε η να αισθανεται τετοια αισθηματα.Τις τελευταιες μερες την εχω απο κοντα την χαιδευω και παιζω μαζι της και εχει αλλαξει προς το καλυτερο.Παλι καποιοες φορες λιγο θα τσαντιστει αν πλησιασουν τα γατακια αλλα αυτο ειναι παροδικο.Καποιοες φορες μπορει να γλυψει ακομα τα γατακια.
θα ηθελα την αποψη σας γιαυτο το σκέλος και θα ηθελα να αναπτυξω και οσον αφορα την σχεση που εχουν μεταξυ τους τα γατακια.Είναι απιστευτο αλλα η συμπεριφορα τους δειχνει να αγαπιουνται πολυ.Δεν ξερω αν οταν μεγαλωσουν κι αλλο θα εχουν διαμαχες αλλα τωρα ειναι ολη μερα μαζι,οπου θα παει το ενα θα παει και το αλλο μαζι.Κοιμουνται μαζι αγκαλιτσα και παρα πολλες φορε γλυφει το ενα-το αλλο που ακριβως τι σημαινει αυτο??οτι νοιωθουν αγαπη?
Όσον αφορα τον μεγαλο ενηλικα γατο θα ελεγα ειναι λιγο στην κοσμαρα του.ουτε ιδιαιτερα ειναι ενα γατι που του αρεσουν τα χαδια απλα απολαμβανει την σιγουρια του σπιτιου και του φαγητου που του προσφερουμε.Οταν ειχαν γεννηθει τα γατακια και ειχαν ψιλομεγαλωσει πολλες φορες τα επιανε απο το λαιμο μαλλον σαν ενας τροπος κυριαρχιας και εγω νομιζα οτι ηθελα να τα πνιξει κια μια φορα του εδωσα μια σιγανη κλωτσια με την σκουπα και το φοβεριξα θελοντας να του δειξω οτι δεν ηταν σωστο.Ισως δεν ηταν σωστο αυτο που εκανα εγω και δεν ειχε προθεση να τα πνιξει οπως σκεφτηκα.Τωρα ο ενηλικας γατος τα παει πολυ καλα με τα γατακια.Ουτε ασχοληται καθολου ουτε τα ενοχλει και πολλες φορες οταν κοιμουνται παει στο σπιτακι που ειναι τα γατακια και μπαινει και κοιμαται το ενα πανω στο αλλο.Sorry αν σας κούρασα αλλα θα ηθελα να μου αναλυσετε αυτες τις συμπεριφορες περιληπτικα αν θελετε για το τι ισχυει ακριβως...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back