Συμπεριφορά στο ταξίδι

Απάντηση: Συμπεριφορά στο ταξίδι...

Εμείς έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα με κάθε μέσο και ο Μαρκ είναι ατάραχος. Ακούγεται όταν το αυτοκίνητο σταματήσει και ανοίξουν οι πόρτες, διαφορετικά ξεχνάω ότι έχω συνοδηγό! :lol: Στο δε αεροπλάνο, ούτε ιδέα. Μια άλλη φορά στο ΚΤΕΛ η κοπέλα που καθόταν δίπλα μου δεν κατάλαβε καν ότι είχα γάτα στα πόδια μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα με κάθε μέσο και ο Μαρκ είναι ατάραχος. Ακούγεται όταν το αυτοκίνητο σταματήσει και ανοίξουν οι πόρτες, διαφορετικά ξεχνάω ότι έχω συνοδηγό! :lol: Στο δε αεροπλάνο, ούτε ιδέα. Μια άλλη φορά στο ΚΤΕΛ η κοπέλα που καθόταν δίπλα μου δεν κατάλαβε καν ότι είχα γάτα στα πόδια μου.
Αυτη ειναι γατα για ταξιδι!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:):):)δικια μου παλι νιουριζει λιγο στην αρχη οταν την βαζω στο αυτοκινητο για ταξιδι και μετα ηρεμη και τησ αρεσει να ταξιδευει αν και στην αρχη καθονταν ολη την ωρα δεν καταλαβαιναν οτι ειχα γατα στο λεωφορειο.......:):):):)

Μια χαρά οι ιστοριούλες σας για τα ταξίδια, αλλά ταξίδι Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη, 16 ώρες με πλοίο και 2 με αυτοκίνητο και κάτι ψιλά για αναμονές, πώς παλεύεται?????

Eγω κανω δωδεκα ωρες με καραβι και πεντε με αυτοκινητο και δεν εχουν προβλημα.Απλα παρε λιγη αμμο μαζι να τους τη βαλεις στον πατο της γατοφορου οταν μπειτε στην καμπινα,ωστε να την εχουν σαν αμμολεκανη.Οταν φτανετε,την πλενεις,και τη συναρμολογεις παλι.

Eγω κανω δωδεκα ωρες με καραβι και πεντε με αυτοκινητο και δεν εχουν προβλημα.Απλα παρε λιγη αμμο μαζι να τους τη βαλεις στον πατο της γατοφορου οταν μπειτε στην καμπινα,ωστε να την εχουν σαν αμμολεκανη.Οταν φτανετε,την πλενεις,και τη συναρμολογεις παλι.

αυτό είναι που με ανησυχεί.....Επειδή το χειμώνα χρειαζόταν να κρατάω τα βράδια τη μικρή μου μέσα στη γατοφόρο για να μπορώ να της δίνω ένα φάρμακο, σηκωνόμουν το πρωί στις 5 για να την κάνω μπάνιο γιατί ήταν σύσκ...τη....
Επειδή ξέρω ότι στις γάτες δεν αρέσει το νερό, φοβάμαι μήπως έχουμε πρόβλημα....
αααα.....και μια μικρή λεπτομέρεια.....δε μιλάμε για μία γάτα, αλλά για 8....

Μα την καμπινα δε θα την κλεισεις με αλλον,ωστε να μπορεσεις να τις αφησεις ελευθερες,και απλα να εχουν τον πατο της γατοφορου ως αμμολεκανη.Δε γινεται να τις παρεις μισες μισες;

Μα την καμπινα δε θα την κλεισεις με αλλον,ωστε να μπορεσεις να τις αφησεις ελευθερες,και απλα να εχουν τον πατο της γατοφορου ως αμμολεκανη.Δε γινεται να τις παρεις μισες μισες;
δυστυχως οχι, αλλα το προβλημα ειναι οτι εχω κλειστοφοβια και δε μπορω καν να ειμαι σε καμπινα....Παντα καταστρωμα ταξιδευω..

Δυστυχως δε γινεται αλλιως,καποια υποχωρηση πρεπει να κανεις.:/:

Δυστυχως δε γινεται αλλιως,καποια υποχωρηση πρεπει να κανεις.:/:

Εσυ τις εχεις ολες μαζι σε διαμερισμα????? ενοικιο, ιδιόκτητο?????
δεν ξέρω πόσο εφικτή θα είναι η διαμονή τους σε πόλη....

Σε ιδιοκτητο σπιτι ειναι η μονιμη μας κατοικια,με εξωτερικο,προστατευμενο χωρο,και δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα.

Λογικο το βρισκω.....Πως θα γίνει οι δικές μου που έμαθαν να αλωνιζουν στο χωριό να κλειστούν σε διαμέρισμα δεν ξέρω....

Θα μαθουν,ειδικα αν κανεις μια καλη περιφραξη στο μπαλκονι και τους βαλεις εκει ενα ωραιο γατοδεντρο δεν θα εχουν θεμα.

Εγώ έχω 8 μόνιμες γάτες σε διαμέρισμα και πάντα 2-3 φιλοξενούμενες! Βρήκα βέβαια φιλόζωη σπιτονοικοκυρά και ξένοιασα! Το μόνο κακό με τις πολλές γάτες είναι ότι η άμμος τους πρέπει να καθαρίζεται τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα!!

Εγώ έχω 8 μόνιμες γάτες σε διαμέρισμα και πάντα 2-3 φιλοξενούμενες! Βρήκα βέβαια φιλόζωη σπιτονοικοκυρά και ξένοιασα! Το μόνο κακό με τις πολλές γάτες είναι ότι η άμμος τους πρέπει να καθαρίζεται τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα!!

Mηπως αντι για Θεσσαλονικη να μετακομισω στο Χαλανδρι????

Καλώς να έρθεις, αλλά να ξέρεις Θεσσαλονίκη-Χαλάνδρι δεν έχει διαφορά! Είναι πούθα πέσεις . Στο προηγούμενο σπίτι, από το οποίο έφυγα πριν από 10 μέρες είχα πρόβλημα με τους σπιτονοικοκύρηδες χωρίς να ξέρουν πόσες γάτες είχα και χωρίς να τους δημιουργώ προβλήματα, γιατί με έβλεπαν που τάιζα τις γάτες στη γειτονιά και από εκεί κατάλαβαν ότι έχω ζώα, άρα τρίχες, άρα μολύνσεις, κατά τη γνώμη τους! Στη Θεσσαλονίκη έμενα σε παλιά απρόσωπη πολυκατοικία, όπου κανείς δεν έδινε δεκάρα για κανέναν, οπότε δεν είχα κανένα πρόβλημα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back