KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει γιατί υποψιάζομαι κατι για τον γάτο μου.

Ευχαριστώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
οχι αλλα εχω γιατρους να ρωτησεις η να τον πας
Καλα ειναι αυτονοητο πως θα τον παω στον κτηνιατρο το ταχυτερο δυνατο απλα θα ηθελα να γνωριζω ετσι γενικα τα συμπτωματα

aretha
Περιβόητο μέλος
Εσύ γιατί νομίζεις ότι έχει πνευμονία; Τι συμπτώματα παρουσιάζει;
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Συνήθως οι γάτες αρρωσταίνουν στο ανώτερο αναπνευστικό (μάτια, μύτη). Είναι η γνωστή ρινοτραχείτιδα, με βασικότερο σύμπτωμα τις έντονες εκκρίσεις από μάτια και μύτη. Ίσως αν προχωρήσει πολύ μια τέτοια νόσος να περνάει και στο κατώτερο αναπνευστικό, στους πνεύμονες, αυτό όμως θα στο πει ο κτηνίατρος με σιγουριά.
Εσύ γιατί νομίζεις ότι έχει πνευμονία; Τι συμπτώματα παρουσιάζει;
Ενταξει δεν ειμαι και σιγουρος πως παει γοα πνευμονια απλα τον βλεπω 2 μερες τον πιανει βηχας 3-4 φορες μεσα στη μερα και η μυτη του ειναι τελειως ξερη...

moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Όπως και να 'χει, από αύριο πήγαινέ τον στον κτηνίατρο να τον δει καλού κακού, better safe than sorry.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Δυστηχως λειπει και ο κτηνιατρος που το παρακολουθει διακοπες οποτε προς το παρον θα τον παρακολουθω και αν δω συμβαινει κατι περιεργο θα ψαξω αλλον κτηνιατρο να τον παω εκτακτα..

Ευχαριστω για τις απαντησεις
Καλη σας ημερα

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool