xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα.
03-09-07
22:51
ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
03-09-07
22:55
Αντε την επομενη φορα να ειμαστε πιο πολλα ατομα!!
Παντως χτες σας εβλεπα στο αγαλμα απο κατω αλλα δεν ηξερα εισαστε εσεις... 
Παντως χτες σας εβλεπα στο αγαλμα απο κατω αλλα δεν ηξερα εισαστε εσεις... 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ψωρόγατο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 319 μηνύματα.
03-09-07
22:57
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα από κοντά κορίτσια!
‘Ο καφές’ ήταν πολύ καλός και να το ξανακάνουμε! Μόνο την επόμενη φόρα να είναι και οι υπόλοιπες γατομαμάδες, αυτός ο καφές κανονιστικέ πολύ γρήγορα. Συγνώμη Μήτσι και ΖΟΙΡΑΡ και όποια άλλη είναι από την Πάτρα και δεν το θυμάμαι…..
Λοιπόν για κοιτάξτε τις ατζέντες σας κυρίες μου και βρείτε χρόνο για τον επόμενο καφέ για να βάλουμε και εμείς φωτογραφίες από την παρέα μας στη Πάτρα!
‘Ο καφές’ ήταν πολύ καλός και να το ξανακάνουμε! Μόνο την επόμενη φόρα να είναι και οι υπόλοιπες γατομαμάδες, αυτός ο καφές κανονιστικέ πολύ γρήγορα. Συγνώμη Μήτσι και ΖΟΙΡΑΡ και όποια άλλη είναι από την Πάτρα και δεν το θυμάμαι…..
Λοιπόν για κοιτάξτε τις ατζέντες σας κυρίες μου και βρείτε χρόνο για τον επόμενο καφέ για να βάλουμε και εμείς φωτογραφίες από την παρέα μας στη Πάτρα!
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ψωρόγατο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 319 μηνύματα.
03-09-07
22:59
Εγώ να δεις τι έπαθα που είχα φτάσει πρώτη και δεν ήξερα τι να κάνω….!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum