Συνάντηση στο holiday inn για την έκθεση

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

θα ερθω?
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

• ισως

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Γιασμίν, το μετρό από αεροδρόμιο βολεύει αρκετά αν δεν έχεις πράγματα. κοστίζει γύρω στα 8 ευρώ και είναι η μπλε γραμμή. πιο βολικο ειναι να κατέβεις στην σταση "Μεγαρο Μουσικής" από εκεί έχει λίγο περπάτημα (περίπου 10 λεπτά ίσως και λιγότερο), αν σε ενδιαφέρει θα σου πω λεπτομερειες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Yasmin δες στο χάρτη που είναι η στάση μετρό και που το ξενοδοχείο
Με το ταξι ειναι πολυ πιστευετε?

Παιδια σε αυτον το χαρτη δεν φαινεται ουτε οι στασεις μετρο που λετε ουτε η μιχαλακοπουλου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το εισητηριο του μετρο ειναι 6Ε απο αεροδρομιο.
Και εχει δρομολογια ανα μιση ωρα απο τις 6 το πρωι(νομιζω) μεχρι τις 12 το βραδυ.

εεε θα σου παρει κανένα 20αρι υπολογίζω..εξαρτάται τι ώρα έρχεσαι και ποια μερα (λόγω κίνησης)

αχα το βρηκα τελικα ηταν στην αρχη της μιχαλακοπουλου το μετρο ευαγγελισμος εινα το πιο κοντινο.

Σαββατο πρωι θα χει κινηση? 10 πμ?

Με το ταξι ειναι πολυ πιστευετε?

Παιδια σε αυτον το χαρτη δεν φαινεται ουτε οι στασεις μετρο που λετε ουτε η μιχαλακοπουλου...
Επειδή προσπαθώ να βάλω τον χάρτη τόση ώρα και τελικά άλλο εμφανίζει, στον έστειλα με mail. Δες τα mail σου

αχα το βρηκα τελικα ηταν στην αρχη της μιχαλακοπουλου το μετρο ευαγγελισμος εινα το πιο κοντινο.

Σαββατο πρωι θα χει κινηση? 10 πμ?
Όχι στη στάση Ευαγγελισμός είναι αρκετά πιο μακριά. Στο Μέγαρο Μουσικής πρέπει να κατέβεις!

Μα στον χαρτη δεν φαινεται καν αυτη...?? που ειναι ακριβως? εχει και μια σταση χιλτον που ειναι διπλα.. εεε στασεις δεν ειναι αυτα?

και εγω που ειδα τον χαρτη ο ευαγγελισμος μου φανηκε πιο κοντα

Μα στον χαρτη δεν φαινεται καν αυτη...?? που ειναι ακριβως?
Στο χάρτη είναι μαρκαρισμένο με κόκκινη πινέζα το Holliday Inn και με το σήμα του μετρό η στάση. Πάλι δεν ήρθε καλά? Μπες στο www.driveme.gr δώσε την διεύθυνση του Holliday Inn (Μιχαλακοπούλου 50) και ζήτησε στις επιλογές να σου εμφανίσει στάσεις μετρό

δεν νομίζω αλλά δεν θα είναι και εντελώς άδειοι οι δρόμοι, εγώ σου προτείνω (και πάλι αν δεν έχεις πολλά πράγματα) το μετρό, γιατί σίγουρα θα ξέρεις τι ώρα θα ΄φύγεις και τι ώρα θα φτάσεις στο Μέγαρο (παιδιά επειδή έμενα κοντά πιστεύω ότι η στάση μέγαρο είναι πιο κοντά) και φυσικά δεν θα συναντήσεις καθόλου κίνηση.

Οκ και τωρα κατι αλλο, αν δεν βολεψει να με παει ενας γνωστός μου,.. απο το Holiday innπου θα μεινω , πως θα παω στο σταθμο Λαρίσης και απο κει χαλκιδα με τραινο? Και στη Χαλκίδα πως θα παω στην περιοχή Δριοσια να διαπιστωσω αν ο Δον ειναι καλα??

πιο δυσκολο αυτο ε???;)

Οκ και τωρα κατι αλλο, αν δεν βολεψει να με παει ενας γνωστός μου,.. απο το Holiday innπου θα μεινω , πως θα παω στο σταθμο Λαρίσης και απο κει χαλκιδα με τραινο? Και στη Χαλκίδα πως θα παω στην περιοχή Δριοσια να διαπιστωσω αν ο Δον ειναι καλα??

πιο δυσκολο αυτο ε???;)
Παίρνεις μετρό πάλι και αλλάζεις γραμμή στο Σύνταγμα, παίρνεις το Μ2 και κατεβαίνεις Σταθμό Λαρίσης. Τώρα από Χαλκίδα δεν έχω ιδέα. Ίσως σε βοηθήσει η Lactula που είναι από Χαλκίδα αν δεν κάνω λάθος

με το μετρό και πάλι μπορείς να πας σταθμό Λαρίσης, αλλά με την κόκκινη γραμμή. για χαλκίδα νομίζω έχει αν μιση ή ανα μια ώρα τραίνο για την περιοχή θα ρωτήσω σε λιγο.

λοιπόν έμαθα ότι η περιοχή λέγεται Δροσιά ή Χάλια (για τους ντόπιους) είναι εκτός ορίων χαλκίδας για να υπολογίσεις με ταξί από τον σταθμό θα σου κοστίσει κανενα 15νταρι (maximum)

Πιθανότατα όμως υπάρχει κάποιο λεωφορείο από το κέντρο της Χαλκίδας προς Δροσιά!

σίγουρα θαπρέπει να υπάρχει..αλλά η φίλη που είναι απο χαλκιδα και ρώτησα δεν ήξερε..

Εγώ δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω.:(
Θα προσπαθήσω πάντως!

Τελικά δεν θα μπορεσω...:(. Μας καλέσαν για τραπέζι. Μάλλον θα πάω νωρίς το πρωί κατα τις 10 να δω τις γατούλες. Παίζει να είναι κανένας άλλος τόσο νωρίς?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back