purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δε πηραζει μωρε ειχα να ξεκληδωσο το φιλο μου που επρεπε να παει δουλεια και εφηγα νωρις.Δε πιραζει αλωστε τα ποντικακια δε πανε χαμενα ποτε.![]()
Καλε τον εκλεισες μεσα????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
την αλλη φορα θα στο χρωσταω![]()
Thanks να σε καλα και εσυ και το γατονι σου.

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
γενικα δεν της πολυαρεσουν,αλλα αυτο της εκανε εντυπωση γιατι ειχε πολυ μεγαλη ουρα
ευχαριστουμε πολυ Μιμικα
!!οι νικητες παιρνουν και 10 κιλα τροφη δωρο

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=1367&d=1178468146
Ismini
Διάσημο μέλος
Οπως λέμε "γαρύφαλο στ' αυτί..."Ισμηνη ειναι αυτο πανω στο κεφαλι της σαρδελας!
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=1367&d=1178468146
Τρομερό παιδί αυτή η Σαρδέλα!
Εχω κι εγω παρόμοια ποντικάκια. Κανουν και "τσουκου τσουκου". Τρελαίνονται με αυτά!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έχει πάρει η ανηψιά μου στο Χιόνη 2 τέτοια ποντικάκια που λες, ένα μωβ κι ένα γκρι, τα οποία κουδουνίζουν. Του άρεσε όμως πολύ αυτό της Μιμίκας γιατί είχε μεγάλη ουρά και το είχε πιάσει από την ουρά και το έσερνε σ'όλο το σπίτι!Οπως λέμε "γαρύφαλο στ' αυτί..."![]()
![]()
![]()
Τρομερό παιδί αυτή η Σαρδέλα!
Εχω κι εγω παρόμοια ποντικάκια. Κανουν και "τσουκου τσουκου". Τρελαίνονται με αυτά!

Κείρα
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
ηταν δοκιμασμενα! ο φρου επαιζε μαζι του ασταματητα μεχρι που του εκοψε την ουρα και μετα το διαλυσε!!!
ο φρουνακης ειναι πολυ χαρουμενος που αρεσαν τα δωρακια του στους φιλους του!!!
για τα βραβεια δεν το ηξερα αλλα και παλι λιγο ειναι...
BokSurat
Νεοφερμένο μέλος
και στην chiara και τον Lucky μου, άρεσε πολύ το ποντικάκι που μας χάρισες.
Σε ευχαριστούμε πολύ
.Φωτογραφίες από την έκθεση θέλουμε

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπήκαν φωτογραφίες [URL="https://mycat.e-steki.gr/gallery/browseimages.php?c=26.mimikaki,
και στην chiara και τον Lucky μου, άρεσε πολύ το ποντικάκι που μας χάρισες.
Σε ευχαριστούμε πολύ.
Φωτογραφίες από την έκθεση θέλουμε![]()
χριστινα
Διάσημο μέλος
Πάντα να περνατε καλα και ελπίζω να σας γνωρίσω κι εγω!!!
sardela, φτιάχνει και puzzle η γατούλα σου εκτός του ότι κοιμάται με ποντικάκια;![]()
Εμεις τα φτιαχνουμε και εκεινη τα χαλαει!!!
Ειχα φτιαξει ενα τελειο παζλ με 2000 κοματια(6 μηνες παιδευομουν)και την πρωτη μερα που ηρθε η σαρδελα σπιτι, πηδηξε πανω του και......

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ....Έφτιαξα τη Γκουέρνικα και προτού προλάβω να πάρω μια κορνίζα (νταξει είμαι κι εγώ λίιιγο αναβλητική) σάλταρε ο Ποκίτο και την έκανε 1000 κομμάτια (κυριολεκτικά!!!Εμεις τα φτιαχνουμε και εκεινη τα χαλαει!!!![]()
![]()
Ειχα φτιαξει ενα τελειο παζλ με 2000 κοματια(6 μηνες παιδευομουν)και την πρωτη μερα που ηρθε η σαρδελα σπιτι, πηδηξε πανω του και......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Επιασε το νοημα ο Ποκίτο.... Αυτο ειχε συμβει στη Γκουέρνικα.Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ....Έφτιαξα τη Γκουέρνικα και προτού προλάβω να πάρω μια κορνίζα (νταξει είμαι κι εγώ λίιιγο αναβλητική) σάλταρε ο Ποκίτο και την έκανε 1000 κομμάτια (κυριολεκτικά!!!).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool