decadence
Νεοφερμένο μέλος
Ο decadence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
31-05-09
10:19
κανένας μα κανένας γιατρός δεν είναι αλάνθαστος.ακόμα και στα χέρια του πιο έμπειρου χειρουργού δικαιολογούνται 2-3% απώλειες.(δεν το λέω εγώ αλλά ο αγγλικός ιατρικός σύλλογος).μην ψάχνετε για γιατρούς που έχουν το άγγιγμα του μίδα στις προβλέψεις τους.ακόμα και εάν πιστέυετε οτι τους βρήκατε μακροπρόθεσμα θα καταλάβετε οτι δεν είναι έτσι.επειδή πολύ απλά είναι άνθρωποι.ξέρετε τι σημαίνει ειμαι ανθρωπος??κάνω και λάθη.αυτό σημαίνει..όποιος λοιπόν κτηνίατρος δεν έχει κάνει ποτέ κανένα μοιραίο λάθος ας μου στείλει pm και εγώ υπόσχομαι να το βγάλω θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!
ο συγκεκριμένος γιατρός ανέλαβε τον γατούλη μου ένα μάτσο κόκκαλα με τρίχες, ζωντανό-νεκρό και τον έκανε έναν ζωηρό γάταρο!ο οποίος γλυτώνει και απο πτώσεις μπαλκονιών!
ο συγκεκριμένος γιατρός ανέλαβε τον γατούλη μου ένα μάτσο κόκκαλα με τρίχες, ζωντανό-νεκρό και τον έκανε έναν ζωηρό γάταρο!ο οποίος γλυτώνει και απο πτώσεις μπαλκονιών!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα.
01-06-09
10:42
παντως εγω οταν κανω λαθος στη δουλεια μου, ακουω πολλα καντηλια κ εχω συνεπειες, γιατι οχι δλδ κ ενας κτηνιατρος??
Ζωγράφισες Βίκυ...

ΥΓ. Φιλια στο μωρό μου τον Παρασκευά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα.
01-06-09
12:19
Συμφωνώ πως κανένας γιατρός δεν είναι αλάνθαστος. Όποτε δεν πρέπει να "θεοποιούμε" κανένα και να δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι ο σκοπός αυτού του τόπικ ήταν να εκφραστεί η αγανάκτηση όσων έχουν "καεί" απο τον κτηνίατρο αυτό, για να ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται και να εξισορροπηθεί κάπως η κατάσταση στο φυσιολογικό, να ακουστούν δηλαδή και οι "άλλες φωνές" πέρα από το υπερβολικό "πατρονάρισμα".
Και πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι κάθε αναφορά για "μία λάθος διάγνωση" η οποία έχει σωστά τεκμηριωθεί από τον/την καταγγέλοντα, εχεί πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από άλλες αναφορές (χωρίς καμμία τεκμηρίωση) του στυλ "έκανε καλά το ζωάκι μου". Για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους, μια και τα ποσοστά είναι πολλές φορές λίαν παραπλανητικά (για παράδειγμα αναφέρω ότι το ποσοστό λάθους
του συγκεκριμένου κτηνίατρου, αν μετράγαμε τις σχετικές αναφορές στο topic αυτό, είναι πολύ παραπάνω από το αποδεκτό 3% του Βρεττανικού Ιατρικού συλλόγου)!
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι προβλέψεις, αλλά οι σωστές διαγνώσεις που προέρχονται με φυσική εξέταση και εργαστηριακούς ελέγχους. Ακόμα και στην περίπτωση που κάτι δε μας ικανοποιεί γίνονται περαιτέρω έλεγχοι για να υπάρξει σωστή διάγνωση. Οι μαντικές ικανότητες είναι "άλλου παπά ευαγγέλιο".
Και πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι κάθε αναφορά για "μία λάθος διάγνωση" η οποία έχει σωστά τεκμηριωθεί από τον/την καταγγέλοντα, εχεί πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από άλλες αναφορές (χωρίς καμμία τεκμηρίωση) του στυλ "έκανε καλά το ζωάκι μου". Για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους, μια και τα ποσοστά είναι πολλές φορές λίαν παραπλανητικά (για παράδειγμα αναφέρω ότι το ποσοστό λάθους
του συγκεκριμένου κτηνίατρου, αν μετράγαμε τις σχετικές αναφορές στο topic αυτό, είναι πολύ παραπάνω από το αποδεκτό 3% του Βρεττανικού Ιατρικού συλλόγου)!
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι προβλέψεις, αλλά οι σωστές διαγνώσεις που προέρχονται με φυσική εξέταση και εργαστηριακούς ελέγχους. Ακόμα και στην περίπτωση που κάτι δε μας ικανοποιεί γίνονται περαιτέρω έλεγχοι για να υπάρξει σωστή διάγνωση. Οι μαντικές ικανότητες είναι "άλλου παπά ευαγγέλιο".
Viktoria.84
Νεοφερμένο μέλος
Η Viktoria.84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 42 μηνύματα.
28-02-16
02:18
Μπορεί να μου στειλει καποιος το όνομα του "περίφημου" γιατρού με προσωπικό μηνυμα;εχω ενα πολύ άρρωστο γατακι με αιμομπαρτονέλλα κ ανησυχώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki