Συνειρμοί...

Κ.Κ.Ε :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να το πούμε κυπριακά τότε Α.Κ.Ε.Λ (Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού) :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκλογές ;):)

:blink:Αυτά πώς σχετίζοντια μεταξύ τους?:hmm::hmm::P

Και συνεχίζω από διακοπές;)
Καλοπέραση!:up:

τα σχολεια κλεινουν αγαπημενη μου κουμπαρουλα για 4 μερες!!!!!!!! παρασκευη,σαββ,κυριακη,δευτερα!!!!!!!!!:up::up::up::up:

ΦΑΓΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(........πως φαινεται οτι ειμαι στερημενη απο φαι...:lol::lol::lol:)

τα σχολεια κλεινουν αγαπημενη μου κουμπαρουλα για 4 μερες!!!!!!!! παρασκευη,σαββ,κυριακη,δευτερα!!!!!!!!!:up:)
Σάββατο και Κυριακή δεν είναι κλειστά πάντα???:blink:;):P:P
Δυό μέρες κερδίζεις!:P:P
ΦΑΓΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(........πως φαινεται οτι ειμαι στερημενη απο φαι...:lol:)

Καλά καλοπέραση και φαγητό είναι έννοιες...ταυτόσημες!:P:P
Οπότε για να σε προσγειώσω...
Δίαιτα!!!;):P

Σάββατο και Κυριακή δεν είναι κλειστά πάντα???:blink:;):P:P
Δυό μέρες κερδίζεις!:P:P

Καλά καλοπέραση και φαγητό είναι έννοιες...ταυτόσημες!:P:P
Οπότε για να σε προσγειώσω...
Δίαιτα!!!;):P

δυστυχια..............:(:(:(:(:P

Προδοσία! :eek: :lol:

Γυναίκα! ;) :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back