Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα.
15-09-06
19:20
** Μετά από καμιά δεκαριά μέρες άνοιξε η όρεξη της και τώρα άρχισε να παίρνει πάλι τα πάνω της.Για αυτό και δεν της αρνούμαι όποτε μου ζητάει φαγητό...
Καλά κάνεις!
Όσο για το γάλα, δεν έχουν όλες οι γάτες δυσανεξία, και η Νιάρα μου ευχαριστιέται λίγο γάλα πότε πότε! (και ούτε διαρροιες ούτε άλλα προβλήματα!) Απλώς δεν αρκεί πια σαν γεύμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
16-09-06
01:38
δεν το ηξερα οτι δεν εχουν ολες οι γατες δυσανεξια.
τοτε μπορω να δοκιμασω κι εγω να της δωσω λιγο.
τι γαλα τους δινετε?ειχα διαβασει οτι της αγελαδας δεν κανει(βασικα οταν πρωτοπηρα την Τσικι διαβαζα απειρες ωρες μιας και δεν ειχα ιδεα απο γατες,οποτε συχνα θα μ'ακουσετε να λεω "ειχα διαβασει..."χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι ειναι σωστο.γι'αυτο πολλες φορες αναφερω καποια απο αυτα για ν'ακουσω κι αλλες πιο εμπειρες γνωμες)
τοτε μπορω να δοκιμασω κι εγω να της δωσω λιγο.
τι γαλα τους δινετε?ειχα διαβασει οτι της αγελαδας δεν κανει(βασικα οταν πρωτοπηρα την Τσικι διαβαζα απειρες ωρες μιας και δεν ειχα ιδεα απο γατες,οποτε συχνα θα μ'ακουσετε να λεω "ειχα διαβασει..."χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι ειναι σωστο.γι'αυτο πολλες φορες αναφερω καποια απο αυτα για ν'ακουσω κι αλλες πιο εμπειρες γνωμες)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Η Κίττυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 111 μηνύματα.
16-09-06
07:19
Νομίζω όλοι λίγο πολύ ξεκινήσαμε διαβάζοντας!
Και γω τα έχω διαβάσει όλα αυτά, αλλά μάλλον η γάτα μου πάει ενάντια σε όλους τους κανόνες!
Προσωπικά της δίνω πλήρες γάλα φρέσκο, όποια μάρκα και να είναι.Θα προτιμούσα γάλα σε σκόνη, ειδικό για γάτες, αλλά επειδή έχουν περάσει πολλά ζώα από τα χέρια μου τα οποία και μεγάλωσα με μπιμπερό, ακόμα και ο φίλος μου στο pet shop μου είπε ότι καλύτερα να τους δίνω φρέσκο έτοιμο.Και ο μπαμπάς μου αυτό μου λέει...Και μου λέει να δίνω και γιαούρτι.Η δικιά μου δεν τρελλαίνεται, αλλά τα τρία μου σκυλιά, κάνουν πάρτυ με το γιαούρτι!!!
(Και μένα όλες μου οι γνώσεις για τα ζωάκια από το μπαμπά μου προέρχονται και για αυτό θα με ακούτε συχνά να λέω "ο μπαμπάς μου είπε...")!!
Και γω τα έχω διαβάσει όλα αυτά, αλλά μάλλον η γάτα μου πάει ενάντια σε όλους τους κανόνες!
Προσωπικά της δίνω πλήρες γάλα φρέσκο, όποια μάρκα και να είναι.Θα προτιμούσα γάλα σε σκόνη, ειδικό για γάτες, αλλά επειδή έχουν περάσει πολλά ζώα από τα χέρια μου τα οποία και μεγάλωσα με μπιμπερό, ακόμα και ο φίλος μου στο pet shop μου είπε ότι καλύτερα να τους δίνω φρέσκο έτοιμο.Και ο μπαμπάς μου αυτό μου λέει...Και μου λέει να δίνω και γιαούρτι.Η δικιά μου δεν τρελλαίνεται, αλλά τα τρία μου σκυλιά, κάνουν πάρτυ με το γιαούρτι!!!
(Και μένα όλες μου οι γνώσεις για τα ζωάκια από το μπαμπά μου προέρχονται και για αυτό θα με ακούτε συχνά να λέω "ο μπαμπάς μου είπε...")!!

maxi2
Δραστήριο μέλος
Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
16-09-06
07:52
Εγώ δεν δίνω συχνά γάλα. Ο Ασπρούλης δεν το πίνει. Μόνο ο Ζιζού και αυτό μόνο όταν βγάλω το γάλα για να βάλω στον καφέ μου, έρχεται και γλύφει το κουτί του εβαπορέ..
Καμιά φορά του βάζω λίγο, αραιωμένο. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με διάροιες ή τίποτα άλλο.
Καμιά φορά του βάζω λίγο, αραιωμένο. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με διάροιες ή τίποτα άλλο.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα.
16-09-06
19:40
Κι εμένα ο γιατρός μου είπε ότι το εβαπορέ καλά διαλυμένο (με περισσότερο νερό δηλ. απ'ό,τι για μας) και χλιαρό είναι καλύτερο για τις γάτες.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
16-09-06
19:45
Πάντως όποτε του βάζω να πιεί, το καταβροχθήζει......
Δεν έχω δώσει ποτέ φρέσκο γάλα, γιατί αν κρίνω απο την αντίδραση του Ζιζού όταν πίνω, δεν νομίζω ότι του αρέσει, σε αντίθεση με το εβαπορέ που γλύφει το κουτί....
Τα άλλα μου γατιά δεν έδειξαν ποτέ ενδιαφέρον για γάλα, έτσι ποτέ δεν τους έδωσα.
οπότε νομίζω ότι είναι θέμα γάτας για το γάλα, αν το θέλει ή όχι. Καθώς επίσης νομίζω ότι αν της αρέσει ίσως και να μην την πειράζει με δυάροιες...
Θα μας πει ο doctor περισσότερα. Ξέρει κάτι παραπάνω απο εμένα...
Δεν έχω δώσει ποτέ φρέσκο γάλα, γιατί αν κρίνω απο την αντίδραση του Ζιζού όταν πίνω, δεν νομίζω ότι του αρέσει, σε αντίθεση με το εβαπορέ που γλύφει το κουτί....
Τα άλλα μου γατιά δεν έδειξαν ποτέ ενδιαφέρον για γάλα, έτσι ποτέ δεν τους έδωσα.
οπότε νομίζω ότι είναι θέμα γάτας για το γάλα, αν το θέλει ή όχι. Καθώς επίσης νομίζω ότι αν της αρέσει ίσως και να μην την πειράζει με δυάροιες...
Θα μας πει ο doctor περισσότερα. Ξέρει κάτι παραπάνω απο εμένα...

brenda
Νεοφερμένο μέλος
Η brenda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
22-09-06
21:36
Υπάρχει κάποιος έγκυρος τρόπος υπολογισμός του ιδανικού βάρους γάτας? π.χ. σε συνδυασμό με φύλο, ηλικία, ύψος?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum