Συνεχίζουν ακάθεκτοι!!

Τι μ....ς άνθρωποι υπάρχουν. Εύχομαι τώρα που ξέκανε τους φύλακες της γειτονιάς 1ον να γεμίσει ποντίκια το σπίτι του, και 2ον να τον κλέψουν. Τα σκυλιά και οι γάτες δεν παρέχουν προστασία μόνο στην αυλή που κάθονται. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Εύχομαι να του κάνουν επιδρομή αρουραίοι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι απολύτως σίγουρη πως πλήρωσε για ότι κακό έκανε στη ζωή του. Πρίν καιρό έφυγε από τη γειτωνιά και δεν ξανακούστηκε και τώρα η θεία μου έχει καινούριες αδεσποτούλες γατούλες και φροντίζει, αλλά όχι σκύλο. Πόνεσαμε όλοι που χάσαμε τα ζώα μας και δεν θέλησε να ξαναπάρει σκυλάκο. Ιδιάιτερα το θυλικό, το οποίο ήταν έγκυος, και ήταν καταπληκτικό σκυλάκι ( η ιστορία αυτού του σκυλιού είναι πραγματικά μεγάλη και σίγουρα θα την γράψω κάποια στιγμή).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω πάντως πιστεύω πως δεν ενδιαφερόμαστε για τα ζώα, οχι οσο θα έπρεπε, και πριν μου πείτε να μιλάω μόνο για τον εαυτό μου και τα λοιπά και τα λοιπά θέλω να διευκρινισω γιατι το λέω αυτό.Ο ενας γατούλης που μαζεψα μωράκι απο τον δρόμο και τον μεγάλωσα, τώρα βρίσκεται στη θεσσαλονίκη στο σπίτι της αδερφής μου,σε μια γειτονιά που ανέκαθεν είχε κρούσματα κακοποιησης ζώων..μια πρωην γειτόνισα συλεκτρια που παρα τισ καταγγελίες γιαυτο και για το γεγονος οτι κακοποιουσε τον γιό της, πηρε χρόοονια για να γίνει κατι.(εχω αναφερθει και παλιότερα σε αυτό)Αλλά και για τισ φόλες που απο καιρό σε καιρό θερίζουν οοοοολα τα αδεσποτα απο την περιοχή.Λοιπον ετυχε να βρησκομαι εκει οταν μια γειτόνισα, βγηκε ορυόμενη απο το απένατι μπαλκόνι και ουρλιαζε προς πασα κατεύθυνση γιατι καποιος ταιζε 2 γάτες στο πεζοδρόμιο, βγηκαμε λοιπόν κι εμεισ να δούμε τι συμβαίνει και ουτε λιγο ουτε πολυ αρχιζε να βρίζει την αδερφη μου σαν υπαιτια για την κατασταση(μονο και μόνο γιατι εχει γατα πλεον) και την απειλησε ευθέως οτι θα αρχίσει να ΞΑΝΑ-ρίχνει φόλες ξεκινόντας απο το μπαλκονι της αδερφής μου...το αποτέλεσμα?
να απειλει εμένα με μηνυση, η αδερφή μου να με κρατάει για να μην της δώσω πραγματικο λόγο να το κάνει (το μαλλι στο χερι π.χ.) και κανένας δεν ακουσε τιποτα κανείς δεν είδε τιποτα...και ο λόγος?δεν υπάρχει νομικό πλαισιο ικανό να καλύψει τέτοιου είδους περιπτώσεις, οτιδήποτε κι αν προσπαθησει να κάνει κανείς για το αυτονόητο είναι εντελώς ξεκρέμαστός και αντιμετωπίζεται και σαν γραφικός απο πάνω...και καταλήγει η υπόθεση αυτή η αρρωστη "κυρία" να καμαρώνει για τα κατορθωματά της, χωρίς να φοβάται τιποτα και κανέναν.σαν να κανει κατι φυσικό, σαν να είναι δικαιωμά της....

Ευτυχώς είμαι σε φιλόζωη γειτονιά :up: στιν οικοδομή μου υπάρχουν τουλάχιστον 6 σκυλάκια (δεν ξερω για γατάκια) και στις διπλανές και απέναντι οικοδομές. Επίσης έχω δεί να ταίζουν μια πολύ γλυκιά αδεσποτούλα που μόλις είχε γεννήσει.

Αλλά μην ξεχνάς ότι ο καθένας μας έχει κιάλλα πράγματα να κοιτάξει (τουλάχιστον αυτό πιστεύω). Αγαπάμε τα ζωάκια μας, τα λατρεύουμε και κάνουμε ότι μπορούμε για να τα κάνουμε χαρούμενα.

Η έλλειψη νομοθεσίας για τα ζωάκια μας δεν πιστεύω να αλλάξει δραματικά (γιατί δραματικά πρέπει να αλλάξει για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα) γιατί απλά είμαστε στην Ελλάδα.

Οπότε τι κάνουμε? Μόνο ότι περνάει από το χέρι μας για την προστασία τους. Και να ευχόμαστε να τιμωριθεί έμμεσα ο οποιοσδήποτε τόλμισε να πειράξει κάποιο από τα ζωάκια μας. Πονάει η αλήθεια αλλά έτσι είναι.

Καινουργιο κρουσμα..Παλι στην ιδια εκπομπη εδειξε το πρωι περιστατικο στην Καλυμνο αυτη τη φορα(Δωρακι,τωρα που εισαι εκει πρεπει να το εμαθες αμεσως..).Καποιος γνωστος-αγνωστος εδεσε ενα κουταβι με μια κορδελα ζαχαροπλαστειου και το κρεμασε σε ενα στυλο της ΔΕΗ..:mad::mad::mad:Ευτυχως σωθηκε τελευταια στιγμη..

Τι ακριβώς του είχε κάνει; Γάβγισε την ώρα που πέρναγε; Έλεος... Ψυχίατρο θέλουν

Αυτούς τώρα τους αφήνουν ελεύθερους να κυκλοφορούν?:mad: Άμα πιάσω έστω και έναν τον έχω τραβήξει στα δικαστήρια κι ας πληρώσω όσο όσο

Μιλησε μια κτηνιατρος που ανελαβε το σκυλακι και την υποθεση γενικα και ειπε οτι οποιος γνωριζει τον δραστη ή πληροφοριες σχετικα με το γεγονος,διδεται αμοιβη 500 ευρω..Ας ελπισουμε οτι θα τον βρουν κι οτι θα τιμωρηθει επιτελους καποιος!!!:mad::mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back