prince
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να του κάνουν επιδρομή αρουραίοι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
savillerow7
Νεοφερμένο μέλος
να απειλει εμένα με μηνυση, η αδερφή μου να με κρατάει για να μην της δώσω πραγματικο λόγο να το κάνει (το μαλλι στο χερι π.χ.) και κανένας δεν ακουσε τιποτα κανείς δεν είδε τιποτα...και ο λόγος?δεν υπάρχει νομικό πλαισιο ικανό να καλύψει τέτοιου είδους περιπτώσεις, οτιδήποτε κι αν προσπαθησει να κάνει κανείς για το αυτονόητο είναι εντελώς ξεκρέμαστός και αντιμετωπίζεται και σαν γραφικός απο πάνω...και καταλήγει η υπόθεση αυτή η αρρωστη "κυρία" να καμαρώνει για τα κατορθωματά της, χωρίς να φοβάται τιποτα και κανέναν.σαν να κανει κατι φυσικό, σαν να είναι δικαιωμά της....
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
στιν οικοδομή μου υπάρχουν τουλάχιστον 6 σκυλάκια (δεν ξερω για γατάκια) και στις διπλανές και απέναντι οικοδομές. Επίσης έχω δεί να ταίζουν μια πολύ γλυκιά αδεσποτούλα που μόλις είχε γεννήσει. Αλλά μην ξεχνάς ότι ο καθένας μας έχει κιάλλα πράγματα να κοιτάξει (τουλάχιστον αυτό πιστεύω). Αγαπάμε τα ζωάκια μας, τα λατρεύουμε και κάνουμε ότι μπορούμε για να τα κάνουμε χαρούμενα.
Η έλλειψη νομοθεσίας για τα ζωάκια μας δεν πιστεύω να αλλάξει δραματικά (γιατί δραματικά πρέπει να αλλάξει για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα) γιατί απλά είμαστε στην Ελλάδα.
Οπότε τι κάνουμε? Μόνο ότι περνάει από το χέρι μας για την προστασία τους. Και να ευχόμαστε να τιμωριθεί έμμεσα ο οποιοσδήποτε τόλμισε να πειράξει κάποιο από τα ζωάκια μας. Πονάει η αλήθεια αλλά έτσι είναι.
georgia alex
Δραστήριο μέλος

Ευτυχως σωθηκε τελευταια στιγμη..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Άμα πιάσω έστω και έναν τον έχω τραβήξει στα δικαστήρια κι ας πληρώσω όσο όσοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum