mimikaki
Διάσημο μέλος
Περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά από κοτόπουλο και λαχανικά, και είναι εύκολο να φαγωθεί, και να χωνευθεί μιάς και είναι πολύ ελαφρύ.
Μπορεί να καταψυχθεί σε μερίδες και να χρησιμοποιείται κάθε φορά που το γατάκι σας χρειάζεται μια θρεπτική διατροφή.
ΥΛΙΚΑ
- 2 κομμάτια κοτόπουλο με κόκαλο (στήθος ή μπούτι)
- 1 καρρότο
- 1 πατάτα
- 1 κουταλάκι catnip (ξηρό ή χλωρό) ή εναλλακτικά μαιντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αυτό είναι εύκολο!
Κόψτε σε μικρά κομματάκια τα λαχανικά. Βάλτε τα σε κατσαρολάκι μαζί με το κοτόπουλο και σκεπάστε με νερό.
Αφήστε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά.
Αφού περάσουν τα 30 λεπτά, βγάλτε το κοτόπουλο, ξεκοκαλίστε το, πετάξτε τα κόκκαλα, και ρίξτε το κρέας πάλι μέσα, αφού το κόψετε μικρά κομματάκια.
Βγάλτε το από τη φωτιά.
Ραντίστε την σουπίτσα με το catnip ή τον μαιντανό.
Έτοιμο!
Αφήστε να κρυώσει λιγάκι πρίν σερβίρετε.Προτιμάται όμως να σερβίρεται χλιαρό.

πηγή: Joe's recipe, "your cat" magazine, uk.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

να σαι καλά
..Καλό είναι να έχουμε και "εναλακτικές" στην διατροφή τους..

marestros
Δραστήριο μέλος

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΜΑΡΙΑ24
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Και μια συμβουλή από την πεθερά μου που έπιασε στην Ζιζέλ που είχε με το παραμικρό ευκοίλια. Προσθέτουμε και ρυζάκι στο κοτόπουλο που τους αρέσει πολύ. Της το έδωσα για μερικές μέρες και τώρα είναι μια χαρά. Πάντως κορίτσια αισθάνθηκα πολύ άσχημα την Κυριακή. Είχα φέρει μια κοπέλα σπίτι για να μου κάνει γενική για το γάμο κι ετοίμαζα κοτοπουλάκι για την Ζιζέλ. Μόλις με είδε να της το δίνω έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Η κακομοίρα αυτή τα βγάζει πέρα με τα χίλια ζόρια και 2 μωρά κι εγώ ταίζω την γάτα. Ομολογώ πως ντράπηκα.![]()
Να μη ντρεπεσαι καθολου η γατα ειναι σαρκοφαγο ζωο και χρειαζεται κρεας εμεις δεν χρειαζομαστε απαραιτητα! Τα παιδια της καθαριστριας αν τρωνε λαχανικα και αν πινουν γαλα αμυγδαλου που ειναι το πιο κοντινο στο ανθρωπινο μητρικο γαλα, θα μεγαλωσουν πολυ πιο υγειινα απο τα παιδια ενος πλουσιου που τα ταιζει κρεας σε καθε γευμα σχεδον και περνει για φρεσκο το δηθεν φρεσκο γαλα που παστεριωνεται εως κ 7 φορες
rotonda
Δραστήριο μέλος
αν πινουν γαλα αμυγδαλου που ειναι το πιο κοντινο στο ανθρωπινο μητρικο γαλα
Εντελώς άσχετο με το θέμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι το πιο κοντινό υποκατάστατο του ανθρώπινου γάλακτος είναι το γάλα από γαϊδουρίτσα! (δεν κάνω πλάκα, ε
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool