Συσσώρευση λίπους στην κοιλιακή χώρα

kikitsa!

Νεοφερμένο μέλος

Η kikitsa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
καλημέρα σε όλους!μόλις ήρθα από την κτηνίατρο κ βρήκε στην ρόζα μου μια κοίλη....μάλλον θα την πάω για ακτινογραφία το απόγευμα.είναι σόβαρο?ξέρει κανείς?έχω στεναχωρεθεί τόσο πολύ.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο χωρις βεβαια να ειμαι καθολου σιγουρη.. αν μπορεις απλα ρωτα σε πολλους κτηνιατρους για να δεις ολες τις δυνατες εναλλακτικες..καλο κουραγιο και περαστικα στη γατουλινα σου.....
καλυτερα ομως να σε συμβουλεψουν καποιοι που ξερουν περι τινος προκειται..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ' όσο ξέρω, η κήλη είναι ένα άνοιγμα, συνήθως στο κοιλιακό τοίχωμα, μέσα από το οποίο προεξέχουν κάποια όργανα. Συνήθως αντιμετωπίζεται χειρουργικά με επιτυχία. Η σοβαρότητά της μάλλον εξαρτάται από το σημείο στο οποίο βρίσκεται, τα όργανα που έχουν μετατοπιστεί, αν έχουν γίνει συμφύσεις κ.λπ. Σίγουρα με την ακτινογραφία θα μπορέσει να σου πει περισσότερα ο κτηνίατρος.

σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!σημερα πηγα κ σε αλλον κτηνιατρο κ με κοιτουσε με απορια οταν του ειπα οτι εχει κοιλη η ροζα μου...μου ειπε οτι ειναι λιπος....την εξεταζε τουλαχιστον 10 λεπτα σε εκεινο το σημειο....νευριασα παρα πολυ που η κτηνιατροσ μου εχει την εγχειρηση στο τσεπακι της....επισης αυτος ο κτηνιατρος με μιλουσε 3 τεταρτα για την συμπεριφορα της.πραγματα που δεν ειχα ξανακουσει!τι να πω?!τελικα μερικοι κτηνιατροι αγαπανε πολυ αυτο που κανουνε!

Εγώ στη θέση σου τώρα θα πήγαινα και σε έναν τρίτο για να μπορέσω να σιγουρευτώ.. Παντως το σημαντικότερο είναι να εμπιστεύεσαι τον κτηνίατρό σου..

και εγω αυτο θα εκανα.πηγαινε και σε εναν τριτο να δεις τι θα σου πει..για σιγουρα..μην βαρας μετα το κεφαλι σου..

και εμενα εχει ενα απο τα γατουνια μου κηλη και η κτηνιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχιτικο αλλα χρειαζετε ενχιριση...σε πιο μερος του σωματος ειναι η κηλη(στη κοιλια?)...το μονο που πρεπει να κανεις απο οτι μου ειπε εμενα η κτηνιατρος ειναι οταν αυτο το (μπακαλι)βγενει εξω εσυ να το ζουλας σιγα σιγα μεσα για να μην ποναει:)(ελπιζω να σε βοηθησα λιγο,αλλα καλο ειναι να πας και σε εναν τριτο για να το σγουρεψει)(βγαλε μια φωτο εκει που ειναι η κηλη για να σε βηθησουμε περισσοτερο:))

Εμένα η Μπετίνα μου έβγαλε κοίλη την επόμενη μέρα της στείρωσης (την είχα πάει σε έναν κτηνίατρο που ειδικευόταν στις στειρώσεις!!!!!)γιατί ο δικός μου έλειπε τότε και δεν την έραψε καλά ο άθλιος με αποτέλεσμα να έχει μια κοίλη σαν αμύγδαλο στην τομή που της έκανε.Ο δικός μου γιατρός που την κοιτάζει μου΄πε να την παρακολουθούμε να δούμε αν μεγαλώνει,αν πονάει, και δεν μου σύστησε δεύτερη ενγχείρηση.Τώρα η κοίλη αυτή έχει παραμείνει έτσι 4 χρόνια και δεν δείχνει να της δημιουργεί πρόβλημα.Υπέφερε πολύ το χρυσό μου στην στείρωση οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ ξανά χειρουργείο με τίποτα.:hmm::hmm:

καλησπερα σε ολους!τελικα πηγα κ για τριτη γνωμη κ το αποτελεσμα ειναι οτι ειναι αποθηκη λιπους κ οχι κοιλη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back