Συχνοουρία και αίμα στα ούρα!

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
Τωρα παρατηρησα πως ο Διας,το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο και κανει μια μικρη ποσοτητα ουρων με αιμα... Τι μπορει να ειναι?Ειναι σοβαρο?Επειγον? Πειτε μου αν γνωριζετε κατι.Επισης πινει περισσοτερο νερο απο τα δικα μου αλλα δεν ειχα ανησυχησει γιαυτο.Μαλλον εχει σχεση,ε?

Φωτος απο τα ουρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποια μόλυνση έχει, ουρολοίμωξη ίσως. Κάνει απλά αίμα ή και πονάει? Τον βλέπεις ότι δυσκολεύετε, και κάθετε ώρα?

Όπως και να είναι, καλό θα ήταν να τον δεί Κτηνίατρος, μαλλον θέλει αντιβίωση.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποια μόλυνση έχει, ουρολοίμωξη ίσως. Κάνει απλά αίμα ή και πονάει? Τον βλέπεις ότι δυσκολεύετε, και κάθετε ώρα?

Όπως και να είναι, καλό θα ήταν να τον δεί Κτηνίατρος, μαλλον θέλει αντιβίωση.:hmm:
Οχι δεν ποναει,καθεται οση ωρα καθονται κανονικα αλλα κανει πολυ λιγη ποσοτητα συνηθως και πηγαινει συνεχεια.Υπαρχει περιπτωση να κολλησουν και τα δικα μου?Τα εχω και τα 3 σε μια αμμολεκανη.

για ουρολοιμωξη μου ακουγεται...μια αντιβιωση και καλη τροφη θα του περασει πιστευω! αλλα δεν ξερω αν ειναι κολλητικο..

DSC01993.jpg
DSC01992.jpg

παντως για καλο και για κακο καθαριζε συνεχως την αμμο, τουλαχιστο το σημειο που ειναι το αιμα... τι τροφη του δινεις?

παντως για καλο και για κακο καθαριζε συνεχως την αμμο, τουλαχιστο το σημειο που ειναι το αιμα... τι τροφη του δινεις?
Ποτε ποτε τρωει του σηφη ρουαλ κανιν για στειρωμενα,αλλα του δινω μια απο το λιντλ:(

Κι εμενα για ουρολοιμωξη μου φαινεται...Δεν ειναι στειρωμενος,ετσι;

Κι εμενα για ουρολοιμωξη μου φαινεται...Δεν ειναι στειρωμενος,ετσι;
Οχι οχι και δε ζευγαρωνει ακομα;) αλλιως θα ειχα ΣελινοΔιακια!:lol:

Η Σελινα δεν ειναι στειρωμενη;Μην παιρνεις κι ορκο οτι δε ζευγαρωνει...Υιοθετηθηκε τελικα;

μπορει να ειναι και απο την τροφη...αν προλαβαινεις πηγαινε και παρε την urinary της royal canin. οση σου μεινει(γιατι θα σου μεινει αρκετη) δωστην στην κοπελα που θα το παρει να συνεχισει να την τρωει... αλλα για καλο και για κακο αν μπορεις πηγαινε το και σε γιατρο

Η Σελινα δεν ειναι στειρωμενη;Μην παιρνεις κι ορκο οτι δε ζευγαρωνει...Υιοθετηθηκε τελικα;
Οχι δεν εχει δειξει κανενα συμπτωμα οιστρου ακομα και την αφηνω να μεγαλωσει κι αλλο,πολλα ακουω για νεφρικη ανεπαρκεια και φοβουμε:/: Εξαλλου ο Σηφης ειναι στειρωμενος.

Ποσο ειναι τωρα;Η νεφρικη ανεπαρκεια δεν εχει σχεση με τη στειρωση Ελενα,την πυομητρα να φοβασαι.

Ποσο ειναι τωρα;Η νεφρικη ανεπαρκεια δεν εχει σχεση με τη στειρωση Ελενα,την πυομητρα να φοβασαι.
Ειναι περιπου 6 μηνων.Δεν εχει δειξει κανενα συμπτωμα οιστρου. Να μην την αφησω να παει περιπου 10 μηνων?Υπαρχει περιπτωση να παθει πυομητρα τοσο μικρη? Βεβαια μιλαω εκ του ασφαλους,αν αρχισει να κλαιει και να θελει να βγει εξω και δεν την αντεχω θα την παω νωριτερα αλλα ακομα δεν εχει δειξει τιποτα και δεν υπαρχει λογος να τη στειρωσω πολυ μικρη εφοσον ο Σηφης ειναι στειρωμενος;)

Νομίζω το καλύτερο είναι να την πας αμέσως στο γιατρό, γιατί αν δεν είναι νεφρική ανεπάρκεια κ ειναι έστω ουρολοίμωξη κ πάλι πρέπει να πάρει την κατάλληλη αντιβίωση το σίγουρο πάντως είναι ότι πρέπει να πάει αμέσως το γατάκι κ να μην το καθυστερήσεις

Μπορει να ειναι ουρολοιμωξη αλλα ισως και ουρολιθιαση νομιζω.:hmm:

Επειδή η ουρολιθίαση είναι κάπως σπάνια στα θηλυκά γι αυτό κ είπα τις άλλες δύο περιπτώσεις

κατευθειαν γιατρο!!!!!!!! να μην σε τρομαζω.αλλα καθολου εν μου αρεσει!!:hmm::hmm::hmm:

Δεν ξερω,εγω εχω φοβηθει πολυ με γατουλες που εμφανιζουν πολυ νωρις πυομητρα...Τι να σου πω...
Κοριτσια το γατακι με την αιματουρια ειναι αρσενικο.

Δεν ξερω,εγω εχω φοβηθει πολυ με γατουλες που εμφανιζουν πολυ νωρις πυομητρα...Τι να σου πω...
Κοριτσια το γατακι με την αιματουρια ειναι αρσενικο.
Αρσενικό είναι;;; επειδή μιλας για πυομήτρα γι αυτό κ νόμιζα ότι είναι θηλυκό
Πάντως στην πυομήτρα απ όσο ξέρω από τις δικές μου δεν έχει αιματουρία:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back