Συχνοουρία και αίμα στα ούρα!

Ελενα τα εχεις μπλεξει.Το αρσενικο γατακι που φιλοξενει η Ελενα εχει αιματουρια,η θηλυκη της ειναι αστειρωτη και συζηταμε για την πυομητρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωρα αιματοουρια δεν εχουμε και στην ουριλιθιαση απο τις πετρουλες που γδερνουν απο μεσα οπως κατεβαινουν;:hmm:
Οπως και να εχει το γατακι πρεπει να παει αμεσα σε κτηνιατρο.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για ουρολοιμωξη φαινεται:hmm:, αν ποναει οταν πηγαινει η κανει μικρες ποσοτητες ισως μιλαμε και για ουρολιθιαση θα πρεπει να το δει αμεσα κτηνιατρος και να αλλαξεις την αμμο να πηγαινει καπου μονος του υπαρχει ο κινδυνος το μικροβιονα περασει και στα αλλα:hmm:

Ελενα τα εχεις μπλεξει.Το αρσενικο γατακι που φιλοξενει η Ελενα εχει αιματουρια,η θηλυκη της ειναι αστειρωτη και συζηταμε για την πυομητρα.
Μάλλον τα εχω μπλέξει υπάρχουν 2 γατάκια άρρωστα; Τέλος πάντων αν η γατούλα έχει πυομήτρα υπάρχει ένα σύμπτωμα πάρα πολύ κοινό, η γατούλα γλείφει συνέχεια το πιπί της κ βγάζει υγρά που μυρίζουν

Μάλλον τα εχω μπλέξει υπάρχουν 2 γατάκια άρρωστα; Τέλος πάντων αν η γατούλα έχει πυομήτρα υπάρχει ένα σύμπτωμα πάρα πολύ κοινό, η γατούλα γλείφει συνέχεια το πιπί της κ βγάζει υγρά που μυρίζουν
Οχι παιδι μου,ενα γατι ειναι αρρωστο!:lol:

Δεν εχει πυομυτρα η Σελινα απλα ειναι αστειρωτη και μιλησαμε για πυομυτρα.Off topic

Πηρα τηλ και την κτηνιατρο μας και ειπε ειναι ουρολειμωξη εφοσον βγαζει ουρα και δεν ποναει.Θελει αντιβιωση μου ειπε να τον παω αυριο το πρωι.Παντως μου ειπε οτι δεν θα κολλησουν τα δικα μου...:hmm:Εγω ξερω πως ειναι μικροβιο και κολλαει,οπως και σε μας.:hmm:

Γιατρε,ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Για ουρολοιμωξη φαινεται:hmm:, αν ποναει οταν πηγαινει η κανει μικρες ποσοτητες ισως μιλαμε και για ουρολιθιαση θα πρεπει να το δει αμεσα κτηνιατρος και να αλλαξεις την αμμο να πηγαινει καπου μονος του υπαρχει ο κινδυνος το μικροβιονα περασει και στα αλλα:hmm:
Κανει μικρες ποσοτητες και συχνα αλλα δε δειχνει να ποναει καθολου.:hmm:

Το ότι δείχνει ότι δεν πονάει, δεν σημαίνει και ότι δεν πονάει...

Οι γάτες είναι πολύ ανθεκτικές στον πόνο... και μερικές δεν το δείχνουν κάν. Κοίτα τα μάτια της την ώρα που είναι τουαλέτα, αν τα κλείνει, αν δείχνει ότι σφίγγετε κλπ.. και μπορεί και να καταλάβεις.:hmm:

Το ότι δείχνει ότι δεν πονάει, δεν σημαίνει και ότι δεν πονάει...

Οι γάτες είναι πολύ ανθεκτικές στον πόνο... και μερικές δεν το δείχνουν κάν. Κοίτα τα μάτια της την ώρα που είναι τουαλέτα, αν τα κλείνει, αν δείχνει ότι σφίγγετε κλπ.. και μπορεί και να καταλάβεις.:hmm:
Οχι δεν σφιγγεται καν,οχι οπως οταν κανει κακα.Εχει ανοιχτα τα ματια και το υφος νορμαλ,μπορω να πω και ανακουφισης!:lol:

Ναι οκ, γενικά για τον πόνο το είπα.
Νομίζω το είπε ο Γιάννης ότι μπορεί και να μην πονάει απαραίτητα.:hmm:

Μην το ρισκαρεις παντως,πηγαινε τον γρηγορα γιατι αν ειναι ουρολιθιαση μπορει να πεσει και σε κωμα και να μην προλαβεις να τον συνεφερεις.:/:

To Διακι επειδη εκανε και εμετο εκανε ενεση αμτιαιμετικη και παιρνει αντιβιωση για την ουρολειμωξη σε ενεση αρχικα(μεχρι να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα ξανακανει εμετο)και μετα σε χαπι.
Η κοπελα που θα τον υιοθετουσε τον πηρε σημερα και θα του κανει τη θεραπεια και θα τον παρακολουθει και αν χειροτερεψει θα επικοινωνησει με τη γιατρο του:P Ολα καλα λοιπον.:)

Μην το ρισκαρεις παντως,πηγαινε τον γρηγορα γιατι αν ειναι ουρολιθιαση μπορει να πεσει και σε κωμα και να μην προλαβεις να τον συνεφερεις.:/:
Η γιατρος μου ειπε αν σταματησει να κανει ουρα ειναι ουροληθριαση.
Εφοσον κανει ουρα και δειχνει οτι δεν ποναει ειναι ουρολειμωξη

τελεια, μπραβο!!!:)

περαστικα στον κουκλο ρε ελενα, με την αντιβιωση θα του περασει...:):)

περαστικα στον κουκλο ρε ελενα, με την αντιβιωση θα του περασει...:):)
To καημενακι...οσο θυμαμαι πως ηταν οταν τον μαζεψα...:( Βρωμουσε σαν λαδια αυτοκινητου,το τριχωμα ηταν κολλημενο και βρεγμενο απο βρωμα,λες και του ειχες βαλει ζελε,τιγκα στα παρασιτα,ψωρα στα αυτια....αθλια κατασταση.
Και εχει περασει πολλα....τον καφρο που το κλωτσισε,διαρροια,εμετους και τωρα ουρολοιμωξη....το καημενακι...και παρολα αυτα ειναι τοοοοσο καλουλι,διψαει για αγαπη στο φωναζει καθε κυτταρο του!!
(να σκεφτεις πως το παιδευαμε δυο ωρες μεχρι να καταφερουμε να του κανουμε την ενδομυικη ενεση,τον ειχαμε κατατσιμπησει και γουργουριζε και δεν εφευγε απο τα χερια μας!:blink:Απιστευτο γατι!)
Η κτηνιατρος μου ειπε οτι αν δεν τον μαζευα δεν θα επιβιωνε στο δρομο...:(

Πολυ χαιρομαι για τον γατουλη,συγχαρητηρια στη νεα μαμα του που απεκτησε τον κουκλακο!!!:up:

Πολυ χαιρομαι για τον γατουλη,συγχαρητηρια στη νεα μαμα του που απεκτησε τον κουκλακο!!!:up:
Ασε...τη ζηλευω...Πολυ τυχερη!!!!!

Τετοια τυρκουαζ ματια που θα ξαναδεις;:happy:

Τετοια τυρκουαζ ματια που θα ξαναδεις;:happy:
Ελαααα κακιααααα μη μου το θυμιζειςςςςς!:cry: Οταν τον πηρα τελευταια φορα στην αγκαλια μου ενιωθα σαν να μου ειχαν ξεριζωσει την καρδια και μου την ειχαν βαλει σε πιατο και την τσιμπουσαν με το πιρουνι!Ακριβως αυτο το αισθημα..:cry::cry::cry:
Και δεν ηταν τα τιρκουαζ ματακια,αλλα ο χαρακτηρας,ΤΟ απολυτο γατι!
Αλοιφη,βουτυρο,γουργουρομηχανη,καμια αντιδραση σε ο,τι του εκανες.Ενα μωρο που κρεμεται ανασκελα στην αγκαλια σου και δεν ξεκολλαει απο πανω σου!Μονο κοιτουσε γυρω γυρω τον κοσμο με τα μεγαλα τιρκουαζ ματακια του...:(
Τετοιο γατι που θα ξαναβρω,αυτο ειναι το ερωτημα!:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back