lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα.
08-04-14
23:04
ειμαι πολυ πολυ στεναχωρημενη και φοβαμαι Η γατα μου η μικρη μου, παει στην αμμολεκανη και δεν μπορει να ουρησει βγαζει πολυ μικρη ποσοτητα Αυριοθα παμε στον κτηνιατρο....αν παθειο κατι θα τρελαθω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα.
09-04-14
00:16
περαστικα να ειναι,εχει καιρο που το κανει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα.
09-04-14
01:23
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και αύριο να έχεις μόνο ευχάριστα!
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα.
09-04-14
12:42
περαστικα να ειναι,εχει καιρο που το κανει?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ,πολυ κοριτσια απο χθες την παρατηρησα ελπιζω να ναι κατι περαστικο το μεσημερι θα χω τα νεοτερα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum