Ult1mat3
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ult1mat3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
19-10-07
17:44
Γεια σας! Μια ερωτηση... Ειναι σωστο που εχω friskies στο μπολακι του συνεχεια και το γατακι μου τρωει οταν θελει αυτο? Τσιμπαει λιγο-λιγο και πολλες φορες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
19-10-07
17:51
ναι σ'αυτες τις ηλικίες το μπολάκι του πρέπει να είναι πάντα γεμάτο. Αλλωστε υπάρχουν οι γάτες που τρώνε όλο τους το φαγάκι με τη μία και άλλες που τσιμπολογάνε μέσα στη μέρα. Αλλα τώρα δεν χρειάζεται να του μετράς ποσότητα. Ειναι ακόμη στην ανάπτυξη το μικρούλι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
22-10-07
12:47
Αλλα τώρα δεν χρειάζεται να του μετράς ποσότητα.
Γιατί στις συσκευασίες γράφουν ποσότητα ανάλογα με την ηλικία; Στη δική μου μετράω τα γραμμάρια και της βάζω μόνο όσο πρέπει να τρώει. Δεν είναι σωστό αυτό;
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
22-10-07
12:55
εγω ποτε δεν μετραω ποσοτητα,βαζω και εχουν ολη μερα και τρωνε οσο θελουν,δεν εχω κανενα προβλημα με παχος.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
22-10-07
12:56
Οι ποσότητες που αναγράφονται στις συσκευασίες είναι ενδεικτικές και δεν ισχύουν απόλυτα. Υπάρχουν γάτες μικρόσωμες και μεγαλόσωμες (ως προς την κατασκευή τους εννοώ, άσχετα από την ηλικία τους). Μια γατούλα στην ανάπτυξη κάνει τεράστιες καύσεις (πράγμα λογικό αν σκεφτείς πόσο ραγδαίος είναι ο ρυθμός που μεγαλώνουν), επομένως και λίγο παραπάνω να φάει δε χάθηκε ο κόσμος.
Όταν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη της γάτας σου, ο κτηνίατρος θα σου πει πόσο ακριβώς πρέπει να τρώει, βάσει του βάρους της.

Όταν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη της γάτας σου, ο κτηνίατρος θα σου πει πόσο ακριβώς πρέπει να τρώει, βάσει του βάρους της.
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
22-10-07
13:00
Κι εγώ το ίδιο. Βασικό είναι να κινούνται και να παίζουν πάντως.εγω ποτε δεν μετραω ποσοτητα,βαζω και εχουν ολοι μερα και τρωνε οσο θελουν,δεν εχω κανενα προβλημα με παχος.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
25-10-07
15:36
καλό είναι να ξέρουν πως έχουν την ποσότητά τους (πάντα την ίδια) ημερησίως αλλά να μην τους βάζουμε παραπάνω από όσο πρέπει ανάλογα με την ηληκία τους και το αν είναι στειρωμένες ή όχι. Υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά οι περισσότερες γάτες ως κυνιγοί τρώνε όποτε βρίσκουν όσο βρίσκουν γιατί δεν ξέρουν πότε θα ξαναπιάσουν "θύραμα", είναι θα μπορούσε κανείς να πει βουλιμικές και τρώνε μέχρι σκασμού και τελικής πτώσης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki