Σφαγείο σκυλιών/γατιών στο Πέραμα;

Τωρα ομως περπει να φυγω για να παω αγγλικα.Θα δω τα μηνυματα σας αργοτερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνω για τις αθλιες συνθηκες ζωης,αλλα εμεις θα τους σωσουμε?Εδω δεν φτανουν οι δουλειες για μας θα αγχωθω κ για τον Πακιστανο?
Κ στο κατω κατω οπως αναφερθηκε σε αλλο thread,αν πηγαιναμε στην Ινδια θα τους τρωγαμε τις αγελαδες?Δεν νομιζω!Απο την στιγμη που ερχεσαι κ στρωνεσαι σε μια χωρα απροσκλητος το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να σεβαστεις τα ηθη της.Ας μεινουν οσο θελουν,δεν εχω κανενα προβλημα με τους αλλοδαπους αλλα δεν θελω να μην σεβονται την χωρα που τους εχει δεκτει.
Οσο για το θεμα της δουλειας,κ τι να κανουμε δηλαδη?Αφου απολυεται κοσμος παντου,ειναι δυνατον να βρουνε αυτοι δια μαγειας?Μακαρι να ειχαμε δουλειες περισσευαμενες κ να καλουσαμε κοσμο απο παντου!
Κ παλι λεω πως κ εγω τρωω κρεας,ζωο το ενα κ ζωο το αλλο ΑΛΛΑ οπως θα σεβομουνα τα ηθη μιας αλλης χωρας ετσι να σεβαστουν τα δικα μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνο στο Πέραμα;;; Εδώ έχει βουήξει ο τόπος! Σε κάθε γειτονιά υπάρχει κι από ένα σπίτι πτωματοφάγων και αδεσποτοφάγων αλλοδαπών -ο θεός να το κάνει σπίτι, οι βρωμιάρηδες κοιμούντα 10 σε ένα δωμάτιο!

Έλεος ρε παιδί μου, δηλαδή τί άλλο πρέπει να ακούσουμε για να διώξουμε επιτέλους από την φιλόζωη Ελλάδα μας τους βρωμιάρηδες αλλοδαπούς; Εδώ μας τρώνε τα αδέσποτα!!!! Δεν φτάνει που αυτά σκοτώνονται από φόλες και αυτοκίνητα κάθε μέρα! Πρέπει να έχουμε και τους αλλοδαπούς να σκεφτόμαστε ως πιθανούς κινδύνους!

Εγώ λέω να βγούμε όλοι έξω στους δρόμους με καραμπίνες και λοιπά και όποιον βλέπουμε κάπως πιο μαυριδερό, σχιστομάτη ή έστω κάπως διαφορετικό από τον μέσο Έλληνα, ή εχει περίεργη προφορά, να τον αναγκάζουμε να μας οδηγήσει στο αυτοσχέδιο σφαγείο αδέσποτων που σίγουρα θα έχει παράνομα στην ιδιοκτησία του.

Μόλις μας δείξει πού βρίσκεται, εμείς θα αφήνουμε τα αδεσποτούλια να τρέξουν ελεύθερα στις λεωφόρους και προτείνω -μη με πείτε ρατσίστρια όμως- να πυροβολούμε τους αλλοδαπούς μετά, τουλάχιστον στο πόδι ξέρω γω... Να τους γίνεται μάθημα να μην απλώσουν ξανά χέρι σε ελληνικό αδέσποτο.

Και αν δεν μας βλέπει κανείς, ή τέλος πάντων όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι Έλληνες, κι όχι χίπηδες και ψευτο-φιλελεύθεροι, ανθρωπιστές του κλου και τέτοια γελοία πράγματα, μπορούμε να τους εκτελούμε και εν ψυχρώ. Δεν φταίμε εμείς -ας μην ερχόντουσαν στην Ελλάδα μας, το λίκνο του πολιτισμού ολόκληρου του κόσμου! Ας έμεναν να ψοφήσουν στις χώρες τους, εμένα δε με νοιάζει. Τουλάχιστον έτσι θα γλιτώσουν τα αδέσποτα και θα ζήσουμε όλοι (οι υπόλοιποι) ευτυχισμένοι, μέχρι που δεν θα υπάρχουν άλλοι αλλοδαποί στην χρυσή μας Ελλάδα (πωπω το λες και γεμίζει το στόμα σου ρε παιδί μου... Ελλάδα, Ελλάδα...) και θα αναγκαστούμε να αρχίσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας...

(/sarcasm off)<---for the slow:rolleyes:
RESPECT!!!:up:

Πραγματικά, αυτού του τύπου οι... "ειδήσεις" ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Όμως, όπως έλεγε και ο Σέρλοκ Χολμς, το πιο απλό σενάριο είναι και το πιο πιθανό. Συνεπώς, αν τελικά υπάρχει τέτοιο "σφαγείο" (που δεν το πιστεύω αν δεν δω φωτογραφίες και στοιχεία σε ΕΓΚΥΡΟ μέσο ενημέρωσης, όχι στην Espresso ή στις ειδήσεις του Star), μάλλον θα το έχει οργανώσει κανένας δικός μας "ξύπνιος" σουβλατζής... :down:
Μια και δυο έχουν γίνει τέτοια; Και μάλιστα πολύ πριν τη μαζική είσοδο αλλοδαπών στη χώρα μας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back