Σφυγξ

Και ένα γοριλλάκι έχει τρίχες , και ένα πιθηκάκι , και ένα μαιμουδάκι .Τα ανθρωπάκια όμως δεν έχουν ....... Αυτό σημαίνει υιοθετήστε γοριλοπιθηκομαιμουδάκια με τρίχες και άστε τα παιδιά σας στην άκρη???????
Αστειεύομαι όπως και εσύ φαντάζομαι .

Tα ανθρωπάκια έχουν τρίχες στο κεφάλι :hmm:
cute+baby+with+cool+hair.jpg
επίσης τα ανθρωπάκια τα χαιδεύουμε συνήθως στο κεφάλι επειδή έχουν τρίχες (νομίζω :hmm: ).

Όμως προβλιματίζομαι με αυτά που είπες περί γοριλλακίων και μαιμουδιών τελικά ίσως έχεις δίκιο κάποιο μπορεί να έίναι γλυκούλι χωρίς να έχει τρύχες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm: To γατάκι το παίρνεις κατά κύριο λόγο για να το χαιδεύεις γιατί έχει πολύ ωραίες και μαλακές τρίχες (σαν γούνινο αρκουδάκι) αυτά τα δικά σου δεν έχουν τρίχες :hmm:
Δεν παιρνουν ολοι κατα κυριο λογο γατακι για να χαϊδευουν τις ωραιες και μαλακες τριχες τους.Το κινητρο πισω απο την αποκτηση και την επιλογη ενος κατοικιδιου,καθως και το γουστο,ειναι υποκειμενικα.Υπαρχει και κοσμος που ΔΕΝ παιρνει γατα λογω του οτι εχουν τριχες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην εκπομπή που έβαλε ο φίλος πάνω είπε ότι για να καταλάβεις την αξία μιας γάτας σφύγκ αρκεί να την χαιδεύσεις το βελούδινο της δέρμα δεν εχουν αγριάδα και είναι έξυπνες σαν σκυλάκια. Τελικά ίσως έχω άδικο

Μία γάτα -και ένα τετράποδο γενικότερα, (χμ...και ένα δίποδο, ίσως, τώρα που το σκέφτομαι...:hmm: )- δεν είναι μόνο θέμα και αίσθηση αφής, ούτε μόνο θέμα αισθητικής... ίσως πρέπει να αποφασίσουμε να μην ¨στενεύουμε¨ τόσο τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε και βλέπουμε τις υπάρξεις...
Δεν είναι δική τους ¨έλλειψη¨ οι τρίχες,-μια χαρά ολοκληρωμένες και υπερήφανες υπάρξεις είναι και χωρίς αυτές- , είναι όμως δική μας ¨έλλειψη¨ μια μη ευρεία προσέγγιση των πλασμάτων...
vasilie ξέχασες να αναφέρεις στην ¨κατηγορία¨ των ανθρώπων που επιλέγουν να έχουν sphynx τις... κουρασμένες περσομάνες, που αυτή τη στιγμή -και για πολλά χρόνια εύχομαι- ετοιμάζονται να ξετριχιάσουν όλο το σπίτι, να βάλουν ηλεκτρική, να σφουγγαρίσουν, να ξεσκονίζουν.... ;). Οπότε αυτά τα άτριχα πλάσματα είναι μεγάλο δέλεαρ γ'αυτές!! :P

Μία γάτα -και ένα τετράποδο γενικότερα, (χμ...και ένα δίποδο, ίσως, τώρα που το σκέφτομαι...:hmm: )- δεν είναι μόνο θέμα και αίσθηση αφής, ούτε μόνο θέμα αισθητικής... ίσως πρέπει να αποφασίσουμε να μην ¨στενεύουμε¨ τόσο τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε και βλέπουμε τις υπάρξεις...
Δεν είναι δική τους ¨έλλειψη¨ οι τρίχες,-μια χαρά ολοκληρωμένες και υπερήφανες υπάρξεις είναι και χωρίς αυτές- , είναι όμως δική μας ¨έλλειψη¨ μια μη ευρεία προσέγγιση των πλασμάτων...
vasilie ξέχασες να αναφέρεις στην ¨κατηγορία¨ των ανθρώπων που επιλέγουν να έχουν sphynx τις... κουρασμένες περσομάνες, που αυτή τη στιγμή -και για πολλά χρόνια εύχομαι- ετοιμάζονται να ξετριχιάσουν όλο το σπίτι, να βάλουν ηλεκτρική, να σφουγγαρίσουν, να ξεσκονίζουν.... ;). Οπότε αυτά τα άτριχα πλάσματα είναι μεγάλο δέλεαρ γ'αυτές!! :P

Δεν το είπα γιατί όσο και κουρασμένες να είναι οι περσομάνες για αυτές (και για όλους μας) οι γάτες είναι εθισμός , ναρκωτικό , βίτσιο και ότι και να συμβεί με λίγες πολλές ή καθόλου τρίχες εμείς πάντα θα έχουμε γάτες .

Αυτή η ρατσα είναι η αγαπημένη μου! Όσοκαι αν δεν αρέσουν σε πολλούς, έχουν έντονη προσωπικότητα και απίστευτη γλύκα αυτές οι γατούλες! Το όνειρό μου είναι να αποκτήσω μία!!

Μπλιαχ..... :mpliaks: Τι άλλο θα κάνει ο άνθρωπος για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του....:sick:

Μαρίνα ετοιμάσου να βάλουμε μαζί τη σκούπα;), όσο για τις Sfings είναι απ'ότι ξέρω από τις ποιο φιλικές και γλυκές άσχετα με την άγρια εμφάνιση γατούλες μόνο που θέλουν κάποια προσοχή λόγο της έλλειψης τρίχας.

Μπλιαχ..... :mpliaks: Τι άλλο θα κάνει ο άνθρωπος για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του....:sick:

Χμμμ! :hmm:
Δηλαδή, τι εννοείς;

Γεια σας είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να πω πως λατρεύω αυτές τις γατούλες!!!! :D:D:D:D Βασικά λατρεύω όλες τις γατούλες αλλά αυτές μου έχουν κλέψει την καρδιά!!! Αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για αυτά τα υπέροχα πλάσματα ας μου απαντήσει...Ευχαριστώ!!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Το μονο σίγουρο ειναι οτι οντως ειναι μια πολυ ιδιαίτερη γατα.
Προσωπικα δεν εχω δει ποτε απο κοντα μια τέτοια ψιψινα.
Σε κάποια συζήτηση παλιοτερα με κάποιους γνωστούς και φίλους μια κοπέλα ανέφερε οτι είχε δει τέτοια γατα,σε επισκεψη σε φιλικο της προσωπο,όταν την είδε σκέφτηκε οτι δεν θα ξαναφαει κρέας,με τον καιΡο την συνηθισε όμως και μετα λεει δεν είχε πρόβλημα.ηταν αρκετα ήρεμη και χαδιαρα.
Εγω δε μπορω να εκφέρω γνώμη γιατι δεν την εχω δει και πραγματικα θα το ήθελα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι ο ορισμος του χαλια:knife:

ειναι ξεχωριστες γατες..και πολυ εξυπνες...(προσωπικα παντως τις θεωρω καλυτερες απο τις περσικες!!)

αχου τα γλυκουλια μου θελω να τα ζουλιξωωωωωωωωω στην αγκαλια μουυυυυ:inlove::bigarmhug:inlove::bigarmhug

Τελευταία επεξεργασία:
Γεια σας, μήπως ξέρει κανένας που υπάρχουν εκτροφεία στην Ελλάδα για Σφίνξ, κοντά στην Αττική; ή ακόμα και Πελοπόννησο; Βρήκα ένα στο google καθώς έψαχνα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο "καλό" , να το πω, είναι. :worry:
Ευχαριστώ! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεις να απευθυνθείς στον Ελληνικό Όμιλο Γάτας: www.eog.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back