Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
, δεν είμαι σίγουρη αν θα βρώ τον κτηνίατρο αύριο... Τώρα παίζουν όλα μαζί...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είπα σε ένα φίλο μου να ρωτήσει και την αδερφή του που σπουδάζει κτηνίατρος.... Αχ ανησυχώ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Τσαΐρη
Νεοφερμένο μέλος
Καλό θα ήταν να προσθέσεις στο νερό των ψιψινιών σου σκόνη ALMORA την οποία μπορείς να τη βρεις στα φαρμακεία, για να αποφύγεις την αφυδάτωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευτυχώς τους πέρασε η διάρροια. Πήγα να πεθάνω από την ανησυχία και κόντεψα να χάσω την υπομονή μου γιατί σήμερα δεν είχαν ενεργηθεί καθόλου. Προφανώς ήταν από τα σκουλικάκια... Αύριο με το καλό θα τα πάμε στο κτηνίατρο, να ρωτήσουμε και για την στείρωση της μαμάς τους...

xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η γατουλα μου εχει διαποια εδω και 2 μερες.Τρωει κανονικη ξηρα τροφη,δεν ειχε παρουσιασει κανενα προβλημα ως τωρα και δεν βλεπω καμια αλλη αλλαγη σ αυτην.Ξερετε πως θα μπορουσα να την βοηθησω και τι μπορει να ειναι?

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
siam
Νεοφερμένο μέλος
Η γατουλα μου εχει διαποια εδω και 2 μερες.Τρωει κανονικη ξηρα τροφη,δεν ειχε παρουσιασει κανενα προβλημα ως τωρα και δεν βλεπω καμια αλλη αλλαγη σ αυτην.Ξερετε πως θα μπορουσα να την βοηθησω και τι μπορει να ειναι?![]()
Τι ηλικία έχει η γατούλα σου;
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
siam
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι 7 μηνων
Της έχεις κάνει τελευταία αποπαρασίτωση; Μήπως έτυχε και έφαγε κάποιο φυτό στον κήπο; Τρώει ακόμα kitten; Εάν συνεχιστεί το πρόβλημα πήγαινε την αύριο στο γιατρό, μη το αφήσεις! Τα περαστικά μου!
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα!
Έχω μία λίγο σιχαμερή απορία...
Για να πούμε ότι μια γατούνα έχει διάρροια θα πρέπει να πηγαίνει στην άμμο της πολλές φορές την ημέρα? Η' θεωρείται διάρροια αν πηγαίνει 2-3 φορές όπως συνήθως αλλά η "μορφή" τους είναι ... νιανιά? Εάν έχει διάρροια μπορεί να είναι κάτι σοβαρό? Η' μπορεί να σχετίζεται με το φαγητό? (Της δίνω αρκετή κονσερβοποιημένη τροφή λόγω του ότι τρώει μαζί με το Φριξάκι). Να σημειωθεί ότι είναι και πάλι έγκυος

RedCat
Διάσημο μέλος
olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς όταν πήρα τη γατούνα στο σπίτι (μάλλον εκείνη μου επέτρεψε να μείνω στο σπίτι μου ... - ήταν ένα αδεσποτάκι που τάιζα πότε πότε στον κήπο και ήρθε ένα βράδυ και γέννησε μέσα στο υπνοδωμάτιό μου) δεν ήξερα τίποτα για γάτες.
Το κακό είναι ότι οι κτηνίατροι εδώ στο νησί είναι τραγικοί (έχω πάει σε τρεις). Δεν μου είπε κανείς ότι η γάτα μπορεί να μείνει έγκυος αμέσως και μου έλεγαν να την αφήνω καθημερινά να κάνει βόλτες έξω επειδή είναι αδέσποτη και μπορεί να αγριέψει.
Πριν μία εβδομάδα την πήγα σε μία νέα κτηνίατρο που μου φάνηκε πιο "άνθρωπος" για στείρωση και μου είπε ότι είναι ξανά έγκυος! Επίσης μου είπε ότι αν θέλω να της κάνω έκτρωση (εγώ ρώτησα αν γίνεται) θα πρέπει να ξέρω ότι έχει πολύ υψηλό ποσοστό θνησιμότητας. Και έτσι αποφάσισα να μην το ρισκάρω.
Σχετικά με τη διάρροια, δεν μπορώ να πω ότι είχε ποτέ εντελώς φυσιολογικά περιττώματα, αλλά και οι τρεις κτηνίατροι που τους το είχα αναφέρει μου είχαν πει ότι μόνο αν τρέχει όλη μέρα στην άμμο της και είναι "σχεδόν νερό" θα πρέπει να ανησυχήσω.
Σχετικά με την τροφή, της δίνω pro plan kitten κροκέτες και της έδινα και pro plan kitten κονσέρβες αλλά το μοναδικό μαγαζί που είχε αυτές τις κονσέρβες του τελείωσαν εδώ και ένα μήνα και δεν έχει ξαναφέρει και παίρνω gourmet και kitekat (είναι τα μόνα της προκοπής που έχει).
Το κακό είναι ότι εγώ πήρα μετάθεση και φεύγω από το νησί μόνιμα αρχές Ιουλίου και κανένας δεν θέλει να πάρει τη γατούλα, το Φριξάκι και τα νέα μωρά (αν ζήσουν φυσικά, γιατί από τα προηγούμενα τέσσερα έζησε μόνο το ένα, και μάλιστα πέθαναν μέσα σε 10 μέρες που φιλοξενούνταν για ασφάλεια μέσα στο πιο υπερσύγχρονο κτηνιατρείο του νησιού ... φαντάζομαι τι θα γίνει στο σπίτι μου).
Για να καταλάβετε με τι κτηνιάτρους έχω να κάνω ... όταν ρώτησα έναν για έκτρωση μου είπε γελώντας "μόνο αν την αρχίσει κάποιος στις κλωτσιές και αποβάλλει" ... και όταν κάποια στιγμή η γατούλα είχε λείψει για 23 ώρες και πήγα να πάρω γάλα για το Φριξάκι που ήταν πολύ μικρό και έπρεπε να φάει, ο γιατρός είπε "δεν την ξαποστέλνεις την κ*λόγατα που σου έχει φάει την ψυχή" ...
Είμαι σε απόγνωση. Απλά.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί να πρέπει να την δώσεις κάπου η να την αφήσεις εκεί και πάλι μόνη στους δρόμους? Και μάλιστα έγκυο η με μωρά!
RedCat
Διάσημο μέλος
olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool