aretha
Περιβόητο μέλος
Η νηστεία για 12 ή 24 ώρες όντως βοηθάει στο να ηρεμήσει το πεπτικό τους. Αλλά μην την αφήσεις χωρίς νερό, ειδικά τώρα που έχει έντονη διάρροια, γιατί κινδυνεύει από αφυδάτωση.να την αφησω νηστικη για λιγο ουτε νερο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
(κοιταξα το βιβλιαριο για ναδω ποτε πρειει να της δωσω την επομενη δοση και τρομαξα!!! ο γιατρος γραφει 10/07 2/08 6/08 και βεβαια εγω καταλαβα οτι απο τοτε μεχρι τωρα επρεπε να της εχω δωσει τρεις δοσεις αλλα εννοει 2007 και 2008. πωπω τα ειδα ολα. νομιζα οτι το σκοτωσα το γατι!!!)
να δοκιμασω κοτοπουλο ή i/d? τι απο τα δυο θα ειναι καλυτερο? αν εχω κοτοπουλο βεβαια. σε πρωτη φαση θα της κανω νηστεια για 12 ωρες, το 24 μου φαινεται πολυ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
. Πάντως καλό είναι να βρεις κάποιον γιατρό που θα μπορείς να συνενοήσε τηλεφωνικά μαζί του για τέτοιες καταστάσεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
ερωτηση: το κοτοπουλο να το βρασω μαζι με κοκκαλακι ή να παρω φιλετο; α βαλω και ρυζακι και καροτακια;;
χριστινα
Διάσημο μέλος

Κι εγω πιστεύω το 12ωρο καλό είναι γι' αρχή και βλέπουμε ανάλογα. Πάντως νερό, όπως είπε και η aretha να του έχεις, μην αφυδατωθεί...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Γιατί να σε βρίσουμε???!μη με βρισετε απλα ντρεπομαι να παιρνω τηλ. ο γιατρος ειναι πολυ καλος ομως και πολυ ευγενικος αλλα εγω ειμαι γκαου!
Να παίρνεις να τον ρωτάς. Εντάξει δεν είπαμε και να τον "πρήξεις"! Εκείνος ξέρει καλύτερα το ιστορικό και μπορεί να σου συστήσει κάτι καλύτερο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Γιατί να σε βρίσουμε???!Να παίρνεις να τον ρωτάς. Εντάξει δεν είπαμε και να τον "πρήξεις"! Εκείνος ξέρει καλύτερα το ιστορικό και μπορεί να σου συστήσει κάτι καλύτερο.
ο λογος που ντρεπομαι ειναι οτι οταν παιρνω πρεπει να του περιγραφω ποια ειμαι γιατι αν πω ειμαι η μαρια η ταδε θα μου πει what the what??? και πρεπει να περιγραφω καθε φορα. ειμαι η κοπελα που εχω την καλικη γατουλα με την ρινοτραχειτιδα μπιρ μπιρ μπιρ. και νοιωθω αβολα.
λεω οτι θα με βρισετε και θα εχετε και δικιο γιατι λεω μπουρδες. αλλα εγω ντρεπομαι!!!
ruko
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, εξάλου λίγα λεπτά από το χρόνο του θα του φας, δεν θα μιλάτε και κανα 2ωρο
aretha
Περιβόητο μέλος
Σώπα καλέ που ντρέπεσαι, δουλειά του είναι!!αλλα εγω ντρεπομαι!!!
marestros
Δραστήριο μέλος
μ'αρεσει να με κανακευουν συνεχιστε λιγο ακομα

παντως περα απο την πλακα. αν δω οτι με λιγη διαιτα ολα πανε καλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να τον παρω. αν συνεχισει βεβαιαι το σκηνικο θα τον παρω ασυζητητι.
δεν μου απαντησατε ομως σε κατι. σελιγο θα παω στο χασαπικο να παρω κοτοπουλο τι να ζητησω; ενα μπουτακι; βαζω και ρυζι ετσι;
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
πάρε στήθος κοτόπουλο βράστο και μετα κόψτο κομματάκια, βάλε και λίγο ρυζάκι!
χριστινα
Διάσημο μέλος

Τους είχα ζαλίσει τότε...

aretha
Περιβόητο μέλος
Καλύτερα στήθος. Βράσε το χωρίς την πέτσα με λίγο ρυζάκι και τίποτα άλλο (όχι αλάτι, όχι λάδι). Προσπάθησε να της δώσεις και λίγο από το ζουμί στο οποίο έβρασε το ρύζι. Αν την καταφέρεις να το πιεί, βοηθάει πολύ στη διάρροια.σελιγο θα παω στο χασαπικο να παρω κοτοπουλο τι να ζητησω; ενα μπουτακι; βαζω και ρυζι ετσι;
marestros
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
παντως ειναι πολυ ηρεμη και για πρωτη φορα στα χρονικα ηρθε μονη της στην αγκαλια μου. γουργουριζει συνεχεια. θα της βαλω θερμομετρο με καποιο τροπο!
με ποιόν τρόπο????

aretha
Περιβόητο μέλος
Τη θερμοκρασία μόνο από τον πωπό της μπορείς να την πάρεις σωστά. Εγώ στη θέση σου πάντως δε θα δοκίμαζα... θα φοβόμουν μήπως την τραυματίσω.θα της βαλω θερμομετρο με καποιο τροπο!

marestros
Δραστήριο μέλος
μηπως απλα θελει να κοιμηθει και της αρεσει η μουσικη που εβαλα και ηρεμησε λιγο και εγω ειμαι υστερικη;;;;
οτι παιζει σαν πιθανοτητα παιζει!!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool