KLAUDIA BALOMENU
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι παρα πολυ ζωηρός, και δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου σημερα, στα παιχνιδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

frankel
Νεοφερμένο μέλος
Είχα κάποιες ιστορίες την προηγούμενη εβδομάδα γιατί η φιλενάδα του δικού μου (1 μήνα μεγαλύτερη περίπου) άρχισε να κάνει κι εκείνη διάρροια στα καλά καθούμενα. Η γατούλα μένει από πάνω μας (όχι αδέσποτη) αλλά είναι συνέχεια στο σπίτι μου κι έτσι βλέπαμε τη διαφορά. Πήρα λοιπόν το φαρμακάκι που μου σύστησε ο γιατρός (δεν θυμάμαι πως το λένε
) και σε συνδυασμό με την κονσέρβα της Hills - για εντερικά προβλήματα - σε 4 μέρες ήταν και τα δύο πολύ καλύτερα.Έχουν ελλατωθεί κατά πολύ τα αέρια, τώρα πια δεν φωνάζει όταν είναι στην τουαλέτα του και τα κακάκια του έχουν σφίξει. Ευτυχώς και για τον γατούλη μου αλλά και για μένα!! 
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τη βοήθεια!

moukelis
Επιφανές μέλος

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρουλάκι προσπάθησε να βράσεις κοτόπουλο με ρυζάκι κ να το περάσεις στο μπλέντερ βάζοντας μέσα κ το ρυζόνερο, πιστεύω πως θα το φάει. Ελπίζω να είστε καλύτερα σήμερα![]()
Ναι, ναι κι ο μικρός που σας ελεγα λιγο πιο πανω είναι καλύτερα ! Ο γιατρός του, καλά μας τα πε !

Ακούστε δω:
1) Απο την τελευταια φορά που τον έπλυνα σε ποπο, πισω ποδια, και ουρα, δεν έχει ξαναλερωθει !Κολλημένα κακα τέλος δηλαδή.Είναι 5κάθαρος! ΓΙΟΥΠΙ. Αυτό σημαινει οτι διαρροια μάλλον τέλος!
2) Χοροπηδάει και παιζει εξίσου σαν τους αλλους 3! Συμμετέχει σε όλα και δεν αποτραβιεται μονος πια. ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ
Αυτό που μας μένει τώρα είναι σιγά σιγά και με επιμελή καθαριότητα είναι να φύγει και η ελφριά δερματιτιδα στο σημειο!
Μπράβο βρε μικρέ! Είσαι και ο πρώτος !!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος

α ρε γιατρε μας, εισαι ΑΣΤΕΡΙ.
ELENIP.
Νεοφερμένο μέλος
διαφορετικά δεν θα μου πρότεινες καποιυς από τους γιατρούς που μου προτείνεις!
Βασια μήπως να δωσω ceporex?
ELENIP.
Νεοφερμένο μέλος
Λυπαμαι που αργησα τοσο πολυ να απαντησω! τελικα ανεβηκα Αθηνα με την Αγάπη και μετα από μια θεραπεία κοκτειλ αντιβιωτικων, αφου καναμε εξετασεις αιματος γενική και βιοχημικες, υπερηχους κοιλίας το πόρισμα της γιατρού ήταν "φλεγμονη του εντερου της γατας". Η Αγάπη έγινε καλά και επιστρέψαμε Ρεθυμνο. συνεχιζουμε όμως να κανουμε διατροφή id και βραστό κοτοπουλο. δυστυχως δεν προλαβα να την εμβολιασω όμως και κατι κόλλησε απο τον αλλο μου το γάτο που ούτε κι αυτός δε ξερω πως το απέκτησε γιατι ειναι εμβολιασμένος. Ο Χουανίτο ετων 13 'εχει φαγούρα και τις 3-4 τελευταιες μέρες και διάρροια. Η Αγάπη ευτυχώς δεν έχει διαρροια αλλά ξύνεται παντού και τα μ'ατια της είναι χαλια. Τ΄ρεχουν και καπου καπου εμφανίζεται το τρίτο βλέφαρο. Δίνω κατόπιν εντολή της γιατρου stomorgyl και ζιρτεκ αλλά διαφορά δεν βλέπω. Επίσης bethnovate scalp application. Εχω φρικάρει !!!! τι να κανω?epolymili@sch.grΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolinaKitty
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σας,
ειμαι κι εγώ καινούργιο μέλος του site αυτού, και έχω το ίδιο πρόβλημα με την frankel. Η kitty ήταν αδέσποτο γατάκι περίπου 3 μηνών (προ 3 εβδομάδων). Της κάναμε πριν από 3 εβδομάδες τετραπλό εμβόλιο, και την προηγούμενη εβδομάδα ακόμη ένα εμβόλιο και το αντιλυσσικό. Τις 2 πρώτες μέρες της δώσαμε μπανμιθ και μετά από 15 μέρες ακομη δυο δόσεις προληπτικά. Γενικά μου είπαν οτι δεν έχει κάτι το γατάκι και είναι υγειές. Πρόσεξα όμως οτι ειδικά μετά τη λήψη της αντιπαρασιτικής κρέμας την πιανει διαρροια. Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα διαρροιας και χτες υπήρχε και αίμα. Γενικά τρώει μόνο κροκέτες. Αρχικά έτρωγε τις κροκέτες whiskas για μικρά και επειδή νόμιζα οτι η διάρροια ήταν από την τροφή, της πήρα κροκέτες junior friskies που της αρέσουν πολύ. Γενικά δοκίμασα κι αλλες μάρκες αλλά δε τις τρώει, όπως επίσης δεν τρώει και δικές μας τροφές, πχ κασέρι, κοτόπουλο, κτλ. Έχει όρεξη για παιχνίδι και φαγητο και πίνει πολύ νερό. Στο γιατρό που είχα πάρει τηλέφωνο την πρώτη φορά που την έπιασε διάρροια μου είπε οτι η κρέμα αυτή δεν έχει παρενέργειες. Όμως δεν είδα να βγαζει σκουλίκια με τα κόπρανά της. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Το πιο σωστό είναι-αν αποκλείσουμε την παθολογική αιτία- να μην την ταΐσεις καθόλου μια ημέρα και μετά για δυό ημέρες να της δώσεις κοτόπουλο.Καλησπέρα σας,
ειμαι κι εγώ καινούργιο μέλος του site αυτού, και έχω το ίδιο πρόβλημα με την frankel. Η kitty ήταν αδέσποτο γατάκι περίπου 3 μηνών (προ 3 εβδομάδων). Της κάναμε πριν από 3 εβδομάδες τετραπλό εμβόλιο, και την προηγούμενη εβδομάδα ακόμη ένα εμβόλιο και το αντιλυσσικό. Τις 2 πρώτες μέρες της δώσαμε μπανμιθ και μετά από 15 μέρες ακομη δυο δόσεις προληπτικά. Γενικά μου είπαν οτι δεν έχει κάτι το γατάκι και είναι υγειές. Πρόσεξα όμως οτι ειδικά μετά τη λήψη της αντιπαρασιτικής κρέμας την πιανει διαρροια. Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα διαρροιας και χτες υπήρχε και αίμα. Γενικά τρώει μόνο κροκέτες. Αρχικά έτρωγε τις κροκέτες whiskas για μικρά και επειδή νόμιζα οτι η διάρροια ήταν από την τροφή, της πήρα κροκέτες junior friskies που της αρέσουν πολύ. Γενικά δοκίμασα κι αλλες μάρκες αλλά δε τις τρώει, όπως επίσης δεν τρώει και δικές μας τροφές, πχ κασέρι, κοτόπουλο, κτλ. Έχει όρεξη για παιχνίδι και φαγητο και πίνει πολύ νερό. Στο γιατρό που είχα πάρει τηλέφωνο την πρώτη φορά που την έπιασε διάρροια μου είπε οτι η κρέμα αυτή δεν έχει παρενέργειες. Όμως δεν είδα να βγαζει σκουλίκια με τα κόπρανά της. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Η γατούλα μου, δεν είχε ακριβώς διάρροια, είχε λασπώδη κακά, δύο φορές. Και τις δύο φορές ήταν μετά την αποπαρασίτωση με χάπι Milbemax. Ο δεύτερος κτηνίατρος που πήγα τη Μπασσέτ μετά το δεύτερο περιστατικό ,αν και δεν μου μίλησε για παρενεργειες του φαρμάκου, είπε ότι ο πρώτος γιατρός της είχε δώσει πολύ μεγάλη δόση για την ηλικία της και τα κιλά της
Θεώρησε, όμως, ότι την είχε πειράξει το γεγονός, ότι εγώ της αλλάζω μάρκες κροκετών, γιατί είναι μίζερη. Μου συνέστησε ειδική τροφή ( i/d Hill's) για να φτιάξει το έντερό της. Θα σου πω, ότι εξακολουθώ να της ΄δίνω εναλλάξ τρεις μάρκες κροκετών (ρουαλ κανίν, Χιλλς και Νούτρα γκολντ ιντοορ κίττεν), λόγω μιζέριας, που λέγαμε ,και πότε πότε κονσέρβα chesir. Είναι μια χαρά, κι έχω πλέον πειστεί, ότι τα δύο περιστατικά δεν ήταν άσχετα με το φάρμακο της αποπαρασίτωσης, που είχε πάρει. Πάντως, ζήτα από το γιατρό διευκρινίσεις κι αν αποφεύγει, άλλαξέ τον , εγώ αυτό έκανα, τον πρώτο τον άλλαξα, γιατί δεν εξηγούσε τίποτε. Πρέπει να είναι καλός ο κτηνίατρος, να μπορεί να αντιμετωπίσει την απλή και τη δύσκολη περίπτωση με κατανόηση ,αγάπη και ΓΝΩΣΕΙΣ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolinaKitty
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ κατ' αρχήν και συγγνώμη που άργησα να απαντήσω γιατί είχα ένα θέμα με το internet. Δοκίμασα να της δώσω ρύζι αλλά αφενός δεν το έφαγε και αφετέρου κόντεψε να με φάει την επόμενη ημέρα το πρωίΤο πιο σωστό είναι-αν αποκλείσουμε την παθολογική αιτία- να μην την ταΐσεις καθόλου μια ημέρα και μετά για δυό ημέρες να της δώσεις κοτόπουλο.
Η γατούλα μου, δεν είχε ακριβώς διάρροια, είχε λασπώδη κακά, δύο φορές. Και τις δύο φορές ήταν μετά την αποπαρασίτωση με χάπι Milbemax. Ο δεύτερος κτηνίατρος που πήγα τη Μπασσέτ μετά το δεύτερο περιστατικό ,αν και δεν μου μίλησε για παρενεργειες του φαρμάκου, είπε ότι ο πρώτος γιατρός της είχε δώσει πολύ μεγάλη δόση για την ηλικία της και τα κιλά τηςΘεώρησε, όμως, ότι την είχε πειράξει το γεγονός, ότι εγώ της αλλάζω μάρκες κροκετών, γιατί είναι μίζερη. Μου συνέστησε ειδική τροφή ( i/d Hill's) για να φτιάξει το έντερό της. Θα σου πω, ότι εξακολουθώ να της ΄δίνω εναλλάξ τρεις μάρκες κροκετών (ρουαλ κανίν, Χιλλς και Νούτρα γκολντ ιντοορ κίττεν), λόγω μιζέριας, που λέγαμε ,και πότε πότε κονσέρβα chesir. Είναι μια χαρά, κι έχω πλέον πειστεί, ότι τα δύο περιστατικά δεν ήταν άσχετα με το φάρμακο της αποπαρασίτωσης, που είχε πάρει. Πάντως, ζήτα από το γιατρό διευκρινίσεις κι αν αποφεύγει, άλλαξέ τον , εγώ αυτό έκανα, τον πρώτο τον άλλαξα, γιατί δεν εξηγούσε τίποτε. Πρέπει να είναι καλός ο κτηνίατρος, να μπορεί να αντιμετωπίσει την απλή και τη δύσκολη περίπτωση με κατανόηση ,αγάπη και ΓΝΩΣΕΙΣ.
. Σήμερα την πήγα στην κλινική όπου την είδε άλλος γιατρός. Μου είπε κι εμένα οτι το γεγονός πρέπει να οφείλεται στην αλλαγή τροφής και όχι στην αντιπαρασιτική κρέμα γιατί αυτή λέει δεν έχει παρενέργειες (σημειώνω οτι δεν αναφέρονται παρενέργειες στο κουτάκι) και οτι μπορεί να έτυχε να έχει διάρροια. Μου είπε να την αφήσω νηστική για 12 ώρες και χωρίς νερό και μετά, πολύ λίγη (με το δάχτυλο περίπου) τροφή hills i/d και πολύ λίγο νερό. Βέβαια σήμερα που της έδωσα δεν της πολύάρεσε. Επίσης μου είπε οτι αν συνεχιστεί η διάρροια μετά τη διαιτα να το ψάξουμε περισσότερο με εξετάσεις.Θα δειξει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolinaKitty
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ και εσενα για την απάντηση. Απάντησα όμως πρώτα στην Ελένη Π. Βασικά μου είπε να της κάνω δίαιτα για 12 ώρες και θα δούμε πως θα εξελιχθεί στη συνέχεια. Το κακό είναι οτι τις τροφές δεν τις πήρα από σούπερ μάρκετ αλλά από pet shop. Τώρα της πήρα τροφή Hill's Kitten. Αν όλα πάνε καλά και τη φάει (μετά τη διαίτα εννοώ). Θα δούμε. Μου είπε ο γιατρός να τον πάρω τηλέφωνο το Σάββατο. Θα σας ενημερώσω...Ευχαριστώ και πάλι.Καλως ήρθες στο φόρουμ! Αρχικά, μου φαίνεται ότι της κάνατε πολλά εμβόλια μαζεμένα...Γενικά ξέρω ότι το μπανμιθ είναι καλά ανεκτό από τις γατούλες, δες εάν στις παρενέργειες υπάρχει η διάρροια έστω και ως σπάνια παρενέργεια. Ένα πολύ σημαντικό είναι ότι δεν δίνουμε στις γατούλες μας τυρί, οι γάτες έχουν γενικά ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ στη λακτόζη. Οι ανθρώπινες τροφές πρέπει να δίνονται με προσοχή (να μην περιέχουν πιπέρια, μπαχαρικά κ.λπ) και επιλεκτικά (κρέας, κοτόπουλο...). Δεν δίνουμε ό,τι τρώμε και εμείς οι άνθρωποι. Επίσης πρέπει να ξανασκεφτείς και την γατοτροφή που της δίνεις, διότι οι μάρκες του σούπερ μάρκετ δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να καταναλώσει η μικρή σου. Το ξέρω ότι είναι δύσκολοι καιροί αλλά παίζει μεγάλο ρόλο πως τρέφεται η γατούλα σου, γιαυτό προσοχή. Προτίμησε μάρκες που πωλούνται στα πετ σοπ. Ο ιατρός σου δεν κατάλαβα, τι είπε για τη διάρροια?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool