Σχετικά με τις φόλες

mathewbeuys

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
νιωθω πολυ ανησυχη μετα τις φολλες που ριξαν κατω απο την υφανετ στην οδο υδρας στις 14-2-09.αναγκαστηκα να μηνυσω προσωπικα ατομο που απειλησε να δηλητιριασει και τις υπολοιπες γατες ενω του εξηγησα οτι τις στειρωνω.με τραβουσε απο το μπουφαν παρουσια μαρτυρα.χτυπουσε το θυροτηλεφωνο μου και αναγκαστηκα να ζητησω να ερθει περιπολικο.θα κανω μηνυση και προσωπικα με φιλοζωο δικηγορο σε ατομο υπερανω υποψιας λογω του κοινωνικου λειτουργηματος του επαγγελματος του.η αστυνομια θα στειλει στον εισαγγελεα την μηνυση κατα αγνωστων που εκανα την ημερα της δηλητηριασης στο ατ τουμπας μαζι με την εκθεση νεκροψιας που πηρα απο κτηνιατρο.
πολυ στενος μου φιλος με συμβουλευσε να μην υπερεπενδυω στη προστασια των αδεσποτων.μου λεει οτι θα ματαιωθω αφανταστα γιατι υπαρχει κινδυνος να επαναληφθει η φολλα με σκοπο να στενοχωρηθω και εγω προσωπικα μια και ο υποπτος γνωριζει οτι νοιαζομαι για αυτες.εδω και 2 βδομαδες δεν θελω να βγω εξω να δω φιλους να διασκεδασω.ειναι περιοδος πενθους για μενα.
καταλαβαινω οτι μονο μεσω της δρασης θα αποφυγω να παθω καταθλιψη απο τα γεγονοτα.
σκεφτηκα και γω το ενδεχομενο να μετακινηθουν οι γατες ομως ερχονται γατουλες απο παντου, εινα επιπλεον αστειρωτες και πρεπει να κανω πολλα εξοδα για τη στειρωση τους.τελικα οποια γατα ανεβαινει στο αυτοκινητο του υποπτου ατομου,οποια κανει τα κακακια της στο τσιμεντο της πυλωτης του ειναι το επομενο θυμα του.
δεν ξερω ποσο βοηθαει η ενημερωση σχετικα με τους τροπους που μπορουν οσοι ενοχλουνται απο τις γατες να το αντιμετωπισουν.
αν μπορω να ειμαι ψυχρη και λογικη και να μιλησω σε ανθρωπους που υποστηριαζουν οτι η δηλητηριαση ειναι ο μοναδικος τροπος να μειωθουν οι αδεσποτες ισως να υπαρχει ελπιδα να αναστραφει το αρνητικο κλιμα.οι ενοχοι βεβαια πρεπει να τιμωρηθουν.
ειμαι το μοναδικο ατομο σε μια σχετικα πυκνοκατοικημενη γειτονια που εχω εκτεθει τοσο πολυ και θα πρεπε να κανω καλυτερες δημοσιες σχεσεις για τις γατες.δεν μπορουν να μιλησουν μονες τους.
συνολικα ειμαστε 10 ατομα που ταιζουμε,3 που στειρωνουμε,με ολους εχω μιλησει,φοβουνται ολοι να ερθουν μαρτυρες σε δικη,ομως θα ζητησω να τους καλεσει ολους ο εισαγγελεας.
οι φολλατζηδες ειναι διαταραγμενα ατομα,με μισος για την κοινωνια,καποιοι απο αυτους δερνουν τις γυναικες τους και βιαζουν τα παιδια τους.
"οι ζωες μας αρχιζουν να τελειωνουν τη μερα που γινομαστε σιωπηλοι για τα πραγματα που εχουν σημασια."

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα με ενδιέφερε να μάθουμε την συνέχεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μπορω σε οτιδηποτε να σε βοηθησω, σε παρακαλω στειλε μου πμ. Ειμαι διατεθειμενη να αναλαβω τις στειρωσεις των γατιων στην γειτονια σου, οσα και αν ειναι τα αστειρωτα ζωα. Επισης αν χρειαζεσαι συμπαρασταση στην προσπαθεια σου να πεισεις τους κακοβουλους να σταματησουν την απαραδεκτη και φρικτη εξοντωση των ζωων, σε παρακαλω ενημερωσε με.

Μπορείτε ακόμα να επικοινωνήσετε με τη γατομάδα Θεσσαλονίκης και την yasmin και να μάθετε που θα τις στειρώσετε οικονομικά,ίσως και τζάμπα.Ενημερώστε μας για την συνέχεια!

Να σαι καλα Αγνη γιωργος, η κοπελα που την ξερω προσωπικα μας ζητησε βοηθεια βαλαμε αφισσα στο δρομο και κινειτοποιειται η ιδια , ξερει τους γιατρους μας κει τους εχει ηδη χρησιμοποιησει για αλλα ζωα. Δυστυχως δεν ειναι τελειως δωρεαν εχουν ενα μικρο κοστος. Ασχετα απο αυτο ομως το θεμα ειναι πιο πολύπλοκο εξαιτιας του ατομου και της θεσης του και της ελλειψης φοβου του προς τη δικαιοσυνη.
Οταν εχεις να κανεις με διαταρραγμενο ατομο που δεν πιστευει οτι θα εχει συνεπειες ειναι πολύ δυσκολο με βαση τον υπαρχοντα νομο.

Ειμαστε παντως μαζι της οτι κι αν επιλεξει να κανει και ειναι καλο να ειναι κι αλλοι μαζι της απο τη γειτονια η αλλου. Το θεμα ειναι νομικο κυριως.Εαν δεν εφαρμοστει ο νομος και δεν εχει ποινες η δεν φοβηθει το ατομο κα στειρωσεις να γινουν παλι θα μπορει να πεταξει φολα.Το ναμετακινηθουν οι γατες ειναι μια δυνατοτητα αλλα εχει παρατηρηθει οτι ξαναγυριζουν με κινδυνο της ζωής τους πολλες φορες.

Να σαι καλα Αγνη γιωργος, η κοπελα που την ξερω προσωπικα μας ζητησε βοηθεια βαλαμε αφισσα στο δρομο και κινειτοποιειται η ιδια , ξερει τους γιατρους μας κει τους εχει ηδη χρησιμοποιησει για αλλα ζωα. Δυστυχως δεν ειναι τελειως δωρεαν εχουν ενα μικρο κοστος. Ασχετα απο αυτο ομως το θεμα ειναι πιο πολύπλοκο εξαιτιας του ατομου και της θεσης του και της ελλειψης φοβου του προς τη δικαιοσυνη.
Οταν εχεις να κανεις με διαταρραγμενο ατομο που δεν πιστευει οτι θα εχει συνεπειες ειναι πολύ δυσκολο με βαση τον υπαρχοντα νομο.

Ειμαστε παντως μαζι της οτι κι αν επιλεξει να κανει και ειναι καλο να ειναι κι αλλοι μαζι της απο τη γειτονια η αλλου. Το θεμα ειναι νομικο κυριως.Εαν δεν εφαρμοστει ο νομος και δεν εχει ποινες η δεν φοβηθει το ατομο κα στειρωσεις να γινουν παλι θα μπορει να πεταξει φολα.Το ναμετακινηθουν οι γατες ειναι μια δυνατοτητα αλλα εχει παρατηρηθει οτι ξαναγυριζουν με κινδυνο της ζωής τους πολλες φορες.

Έχετε δίκιο.Πρέπει κάτι να γίνει για να φοβιθεί το συγκικριμένο άτομο και να σταματήσει να ρίχνει φόλες.Μα δεν ντρέπονται να δηλιτηριάζουν τα ζωάκια;

Tι να πω πια, οι θρασύτατοι αυτοί λειτουργούν έτσι επειδή πολλοί από τους φιλόζωους φοβούνται και δεν ανοίγουν το στόμα τους όταν ακούν μήνυση και αστυνομία και δικαστήριο.Δεν τους περνάει από το μυαλό όμως ότι μπορεί ένα παιδάκι τους ή εγγονάκι τους που παίζει στο παρκάκι να βάλει στο στόμα του ένα λουκανικάκι που ξέμεινε με το δηλητήριο ή να του πέσει το κουλουράκι πάνω στο δηλητήριο και να το ξαναμαζέψει και να το γλείψει ?
Η μετακίνηση των γατιών σε άλλη περιοχή ίσως τις καταδικάσει επίσης.
Εχεις υπολογίσει πόσες γάτες θηλυκές και αρσενικές είναι ακόμα αστείρωτες στην περιοχή αυτή ? Θα βοηθήσω και εγώ στην στείρωσή τους σε ότι χρειαστείς, γράψε μου μην διστάσεις.

Α μπραβο Βασω,μαζευομαστε πολλοι, συμφωνω απολυτα με αυτο, γι αυτο προσπαθουμε να μη φοβουνται και να μπορουν να βρουν δικηγορους φιλοζωους κι αν γινεται να κανουν και καμμια καλη τιμη για να μπορει ευκολα κανεις να κανει τη διαδικασια.

Αγαπητη Βασω

Γνωριζοντας την καλη σου προθεση να βοηθησεις, παρα την κριτικη την οποια δεχθηκες, απλα θα ηθελα να σου επισημανω (αν και νομιζω οτι και μονh σου μπορεις να το διακρινεις απο τις προηγουμενες τοποθετησεις ) οτι η προσφορα βοηθειας σε φιλοζωους, ακομη και σε αυτες τις οικτρες καταστασεις της εξοντωσης των ζωων με δηλητηριο, εχει καταντησει στην πολη μας ανταγωνιστικη πελατειακη σχεση. Μου φερνει μια εικονα μπροστα μου πελατη που τον διεκδικουν καποιοι μικροπωλητες τραβωντας τον απο τα χερια.
Πριν απο 2 το πολυ 3 μερες η κοπελα δημοσιευσε ενα email το οποιο εστειλε το συγκεκριμενο αποβρασμα, το οποιο εξοντωνει με αυτο τον φρικτο τροπο τα ζωα, και ζητουσε να κατακλυσουμε με μηνυματα διαμαρτυριας και καταγγελιας την φρικτη του συμπεριφορα. Ενεργεια που κατα την προσωπικη μου αποψη θα ηταν πολυ αποτελεσματικη, γιατι ο συγκεκριμενος θα καταλαβαινε οτι δεν εχει να αντιμετωπισει μονο ενα ατομο αλλα πληθος απο ατομα που οχι απλα καταδικαζουν την πραξη του αλλα και ειναι διατεθιμενα να στραφουν εναντιον του. Και ιδου το περιεργο!!!!! Αντι να γινει προσπαθεια προωθησης σε οσο το δυνατον περισσοτερους του συγκεκριμενου μηνυματος, αντιθετα της ζητηθηκε να το αποσυρει με την δικαιολογια οτι αυτο το μηνυμα σταλθηκε σε εκπροσωπο συγκεκριμενης ομαδας. Αναρωτηθηκα αν υπαρχει νομικο προβλημα για την δημοσιευση του συγκεκριμενου μηνυματος αλλα η δικη μου φτωχη λογικη καθως και καποιου πολυ καλου φιλου δικηγορου δεν βρηκε νομικο κωλυμα. Ας δωσει ο καθενας απο εμας την εξηγηση που θελει.

Ευχαριστω
Fenia

Aγαπητή Φένια,
Τώρα θυμήθηκα τα οσα γράφεις για το υβριστικό e-mail και μάλιστα τα ξαναδιάβασα πριν λίγο στο θέμα "προκλητική απάντηση".
Από ότι κατάλαβα το catgroup δεν έδωσε τα στοιχεία του αποστολέα και το e-mail του αλλά δεν κατανοώ τον λόγο που το έκανε αυτό.
Υπάρχει διαδικασία από ειδικούς που ξέρω και που μπορούν να εντοπίσουν από που ακριβώς έχει σταλεί αυτό το μήνυμα και το λέω για την περίπτωση που δεν είμαστε σίγουροι από ποιόν εστάλη.
Σχετικά δε με όσα αναφέρεις για ανταγωνιστική πελατειακή σχέση δεν έχεις καθόλου άδικο.

περισσοτερες πληροφοριες για τις φολλες

Αγαπητη Βασω

Γνωριζοντας την καλη σου προθεση να βοηθησεις, παρα την κριτικη την οποια δεχθηκες, απλα θα ηθελα να σου επισημανω (αν και νομιζω οτι και μονh σου μπορεις να το διακρινεις απο τις προηγουμενες τοποθετησεις ) οτι η προσφορα βοηθειας σε φιλοζωους, ακομη και σε αυτες τις οικτρες καταστασεις της εξοντωσης των ζωων με δηλητηριο, εχει καταντησει στην πολη μας ανταγωνιστικη πελατειακη σχεση. Μου φερνει μια εικονα μπροστα μου πελατη που τον διεκδικουν καποιοι μικροπωλητες τραβωντας τον απο τα χερια.
Πριν απο 2 το πολυ 3 μερες η κοπελα δημοσιευσε ενα email το οποιο εστειλε το συγκεκριμ

[FONT=Century Gothic, sans-serif]Στην περιοχή αυτή μας έχουν καταγγελθεί στις 14/02/09 [/FONT][FONT=Century Gothic, sans-serif]7 θάνατοι γάτας[/FONT][FONT=Century Gothic, sans-serif] με την αποτρόπαια μέθοδο της φόλας. Έχουν ήδη κατατεθεί καταγγελίες κατ΄ αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα και θα ενημερωθούν σχετικά ο Δήμος και οι κάτοικοι της περιοχής, με στόχο την Ανεύρεση και τον Στιγματισμό του δράστη. [/FONT][FONT=Century Gothic, sans-serif]Έτσι, αν αποπειραθεί να επαναλάβει την πράξη του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη και μάλιστα για αδίκημα κατ΄ επανάληψη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο δράστης είναι ανισόρροπο και διεστραμμένο άτομο, που δεν θα διστάσει να επαναλάβει την αποτρόπαια πράξη του και που πιθανότατα είναι επικίνδυνο και για τους συνανθρώπους του. [/FONT]

[FONT=Century Gothic, sans-serif]Εάν οι γάτες ενοχλούν οποιονδήποτε πολίτη η λογική λύση για αυτό, είναι να επικοινωνήσει ο πολίτης με σωματείο ή τον άνθρωπο που τις ταΐζει για να στειρωθούν και να βάλει ειδικό σπρέι η πιπέρι στα μέρη που δεν επιθυμεί να πηγαίνουν. [/FONT]

[FONT=Century Gothic, sans-serif]Σε καμιά περίπτωση δεν είναι αποδεκτή λύση ο θάνατος πόσο μάλλον όταν είναι φρυχτά βασανιστικός όπως η δηλητηρίαση με φόλα κατά την οποία το ζώο αργοπεθαίνει[/FONT][FONT=Century Gothic, sans-serif].[/FONT]

[FONT=Century Gothic, sans-serif]Η ζωοκτονία[/FONT]

[FONT=Century Gothic, sans-serif]πέρα του ότι αποτελεί μία ηθικά αναισχντη και καταδικαστέα πράξη, είναι [/FONT][FONT=Century Gothic, sans-serif]Ποινικό Αδίκημα που Τιμωρείται αυστηρά[/FONT][FONT=Century Gothic, sans-serif] από το νόμο με ποινές φυλάκισης και πρόστιμα της ταξης των 1500 ευρώ άνα ζώο. Εφιστούμε την προσοχή συνεπώς σε οποιουσδήποτε υποψήφιους επίδοξους δράστες τέτοιων εγκληματικών ενεργειών στο παρόν και στο μέλλον ότι θα οδηγηθουν στη Δικαιοσύνη και [/FONT][FONT=Century Gothic, sans-serif]θα τιμωρηθούν παραδειγματικά[/FONT][FONT=Century Gothic, sans-serif].[/FONT]

[FONT=Century Gothic, sans-serif]Καλούμε οποιονδήποτε μπορεί να μας παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τον εντοπισμό του να ενημερώσει το αρμόδιο Αστυνομικο τμήμα στο τηλέφωνο:[/FONT]

[FONT=Century Gothic, sans-serif]Με την αρωγή των[/FONT]

[FONT=Century Gothic, sans-serif]Δικη[/FONT][FONT=Century Gothic, sans-serif]γόρων Υπέρ της Προστασίας Ζώων[/FONT]
[FONT=Century Gothic, sans-serif]www.lawyersfortheanimalprotection.webs.com[/FONT]
[FONT=Century Gothic, sans-serif]animalaw[/FONT][FONT=Century Gothic, sans-serif]@[/FONT][FONT=Century Gothic, sans-serif]hotmail.com[/FONT]​
ενο αποβρασμα, το οποιο εξοντωνει με αυτο τον φρικτο τροπο τα ζωα, και ζητουσε να κατακλυσουμε με μηνυματα διαμαρτυριας και καταγγελιας την φρικτη του συμπεριφορα. Ενεργεια που κατα την προσωπικη μου αποψη θα ηταν πολυ αποτελεσματικη, γιατι ο συγκεκριμενος θα καταλαβαινε οτι δεν εχει να αντιμετωπισει μονο ενα ατομο αλλα πληθος απο ατομα που οχι απλα καταδικαζουν την πραξη του αλλα και ειναι διατεθιμενα να στραφουν εναντιον του. Και ιδου το περιεργο!!!!! Αντι να γινει προσπαθεια προωθησης σε οσο το δυνατον περισσοτερους του συγκεκριμενου μηνυματος, αντιθετα της ζητηθηκε να το αποσυρει με την δικαιολογια οτι αυτο το μηνυμα σταλθηκε σε εκπροσωπο συγκεκριμενης ομαδας. Αναρωτηθηκα αν υπαρχει νομικο προβλημα για την δημοσιευση του συγκεκριμενου μηνυματος αλλα η δικη μου φτωχη λογικη καθως και καποιου πολυ καλου φιλου δικηγορου δεν βρηκε νομικο κωλυμα. Ας δωσει ο καθενας απο εμας την εξηγηση που θελει.

Ευχαριστω
Fenia
θελω να ευχαριστησω και εας και την κυρια βασω που προσφερθηκε να με βοηθησει και κυριως το thessalonikicatgroup για την υποστηριξη με την παραπανω αφισσα που βρισκεται κολλημενη στη γειτονια.ολα τα σωματεια πο ενημερωσα προσφερθηκαν να με βοηθησουν στη μηνυση που θα καταθεσω.ετσι ειναι πιο ισχυρη η υποθεση και ας γινει παραδειγμα οτι ειμαστε ενωμενοι μπροστα στην κακοποιηση των ζωων.ομως δεν ειχα την αδεια της γατοομαδας οταν το μηνυμα του υποστηρικτη των δηλητιριασεων σταλθηκε στο δικο τους email.δεν θα ηθελα να τους δημιουργησω καποιο νομικο προβλημα με τη δημοσιοποιηση των στοιχειων του ξανα.απο τη στιγμη που θα παρουσιαστει στη δικογραφια το μηνυμα υπαρκτου προσωπου στη γειτονια εχει ο συγκεκριμενος σιγουρο λογο να ανησυχει για τις αποψεις του και τυχον αναμιξη του στο εγκλημα.

Ειναι πραγματικα λυπηρο να πηγαινεις να βοηθησεις καποιον, οταν μαλιστα στο ζηταει, και να ερμηνευεται ετσι η σταση σου. Αντι να ειναι ολοι ενωμενοι και να τον βοηθουν, εδω σου προσαπτουν κιολα απο πανω οτι εχεις πελατειακες σχεσεις και δεν τον υποστηριζεις . Το προβλημα ειναι οι φιλοζωοι μεταξυ τους τελικα, οχι οι αθρωποι που πεταν φολες.
Αν ειμασταν ενα ολοι μαζι δεν θα τους αφηναμε περιθωριο, δυστυχως υπαρχει συνεχης προσπαθεια για διασπαση απο μερικους .

Κριμα γιατι τα ζωα την πληρωνουν τελικα.

Φένια, Βἀσω, μόλις είδα κατά τύχη αυτό το ποστ και στεναχωρέθηκα για δύο πράγματα. Πρώτα για τις φόλες και γι αυτόν που τις ρίχνει ατιμώρητα και δεύτερο για εκφράσεις ότι κάποια μέλη του σάιτ θέλουν να έχουν πελατειακές σχέσεις σχετικά με τα ζωάκια. Το πρώτο παλεύεται αν μαζευτούν όλοι μαζί εδώ και βοηθήσουν αυτόν/ήν που πήρε την πρωτοβουλία. Το δεύτερο είναι εξαιρετικά λυπηρό να βλέπουμε να εκτοξεύονται τέτοιες βαρειές κατηγορίες προς δεν ξέρω ποιον που δεν ξέρω τι πια έκανε. Σέβομαι όλους όσους προσπαθούν να βοηθήσουν τα ζώα έστω κι αν κάποιες φορές γίνονται κάποια λάθη. Αλλά, βρε κορίτσια, να χρησιμοποιείτε τέτοιους χαρακτηρισμούς είναι υπερβολικό και άκομψο. Μα τι πια, είναι κανείς εδώ πολιτικός παλιάς γενιάς? ή έμπορος? Όλοι να βοηθήσουν προσπαθούν. Ας είμαστε πιο συγκρατημένοι και προσεκτικοί, κι ας επικεντρώσουμε στον κύριο σκοπό μας!
Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια για τιμωρία του ζωοκτόνου.

Αντι να γινει προσπαθεια προωθησης σε οσο το δυνατον περισσοτερους του συγκεκριμενου μηνυματος, αντιθετα της ζητηθηκε να το αποσυρει με την δικαιολογια οτι αυτο το μηνυμα σταλθηκε σε εκπροσωπο συγκεκριμενης ομαδας. Αναρωτηθηκα αν υπαρχει νομικο προβλημα για την δημοσιευση του συγκεκριμενου μηνυματος αλλα η δικη μου φτωχη λογικη καθως και καποιου πολυ καλου φιλου δικηγορου δεν βρηκε νομικο κωλυμα.

Φένια, θα απαντήσω μόνο στο κομμάτι που με αφορά. Τα στοιχεία του αποστολέα διαγράφτηκαν, επειδή οι κανόνες απαγορεύουν τη δημοσίευση προσωπικών στοιχείων τρίτου χωρίς την άδειά του (αναφέρονται κυρίως σε άλλους χρήστες, αλλά κατά τη γνώμη μου το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για μη χρήστες).

Δεν αμφισβητώ την αλήθεια όσων ανέφερε η mathewbeuys ούτε γνωρίζω το νομικό πλαίσιο, αλλά στο ίντερνετ είμαστε και ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει, οπότε καταλαβαίνεις τι μπορεί να συμβεί.:|

Σεβομαι απολυτα τους κανονες του διαδικτυου και επισης αναγνωριζω οτι κανετε πολυ καλα την δουλεια σας ως διαχειριστες του συγκεκριμενου xωρου. Πιστευω ομως οτι και νομικο κωλυμα να υπηρχε, που δεν νομιζω οτι υφισταται,γιατι στοιχειο που θα χρησιμοποιηθει σε δικογραφια δεν σημαινει οτι δεν μπορει και να δημοσιοποιηθει,θα επρεπε για ενα τοσο σοβαρο ζητημα ενος αδιστακτου εγκληματια ζωων, ο οποιος ταυτοχρονα αν καταλαβα καλα κανει και καταχρηση εξουσιας λογω της θεσης του, και ουτε καν δισταζει να εκτοξευει απειλες, να κληθει η Δικαιοσυνη για την αρση του απορητου. Αυριο θα σας ενημερωσω για το νομικο πλαισιο σε αντιστοιχες περιπτωσεις.
Οσο για τις πελατειακες σχεσεις ο καθενας αφου διαβασει προσεκτικα απο την αρχη του post ολες τις τοποθετησεις ας βγαλει τα δικα του συμπερασματα.

Ευχαριστω

Προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων, πρώτον εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα ήταν καλό να δοθούν τα στοιχεία του και να βομβαρδίσουμε τον ελεεινό τύπο με μηνύματα και δεύτερον συμφώνησα με τις πελατειακές σχέσεις διότι κατά το παρελθόν είχα υποστεί συνέπειες εξ αιτίας δύο περιστατικών αποτρόπαιων κακοποιήσεων διότι έκανα το λάθος να εμπιστευτώ σε κάποιους φιλόζωους τα στοιχεία που είχα συγκεντρώσει και με μεγάλη μυστικότητα μου έδωσαν εργαζόμενοι εκεί και βέβαια είχαν απαιτήσει από μένα εχεμύθεια . Θέλοντας λοιπόν να προβληθούν δημοσιοποίησαν άρον-άρον τα πάντα ως έργο προσωπικών ενεργειών τους με αποτέλεσμα και εγώ να εκτεθώ και οι εργαζόμενοι να τιμωρηθούν και το χειρότερο χάσαμε και ότι άλλο χειροπιαστό θα μας έδιναν και οι βασανιστές τελικά δεν είχαν καμμία ποινή.
Ανιμα αν διαβάσεις προσεκτικά τις προηγούμενες απαντήσεις μου θα διαπιστώσεις ότι δεν έχω διατυπώσει καμμία κατηγορία προς κανέναν απολύτως σχετικά με το θέμα αυτό, πολύ περισσότερο προς κάποιο μέλος του σαιτ , δεν είναι άλλωστε του χαρακτήρα μου να λειτουργώ έτσι.
Οσο για την Φένια αισθάνομαι ότι αυτός ο άνθρωπος θέλει πραγματικά να βοηθήσει προς κάθε κατεύθυνση.

Δεν νομίζω ότι αν... τον βομβαρδίσουμε με μηνύματα θα ιδρώσει το αυτάκι του. Τσακ μπαμ αλλάζει διεύθυνση και τελείωσε το ζήτημα. Πιστεύετε ειλικρινά ότι με τέτοιο τρόπο θα καταφέρετε να κάνετε τίποτα ουσιαστικό;

Επιπλέον, σκεφτείτε το πολύ καλά την επόμενη φορά που κάποιος θα 'δημοσιοποιήσει στοιχεία' ατόμου που φαίνεται να έχει κακοποιήσει ζωάκια ή να έχει ρίξει φόλα. Εmail accounts μπορεί ο οποιοσδήποτε να δημιουργήσει, με οποιοδήποτε όνομα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που το ίδιο account χρησιμοποιείται από περισσότερα άτομα, στενού φιλικού/οικογενειακού κύκλου. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι είναι αυτός που νομίζετε!

Τέλος, στο μήνυμα αυτό (το οποίο διάβασα και όντως είναι θρασύτατο) απ' όσο θυμάμαι, ουσιαστικά δεν ομολογείται καμία αξιόποινη πράξη. Το να απειλεί ότι θα ρίξει φόλα ένας τύπος σε ένα email δεν πρόκειται να επιφέρει καμία αξιόλογη ποινή!

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τέτοια άτομα απλά ρίχνουν δολώματα τύπου email και γελάνε με τον ντόρο που προκαλούν... Όπως και να έχει, αν θέλετε να το δούμε ρεαλιστικά το θέμα, άκρη δεν βρίσκεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, εκτός κι αν ο μ...ς που ρίχνει τις φόλες πιαστεί στα πράσα. Υποψίες, 'επώνυμα' emails και Τρεχαγυρευόπουλοι δεν έχουν καμία σημασία.

ΥΓ: Μα καλά, είναι δυνατόν να τρωγόμαστε μεταξύ μας; Πελατειακές σχέσεις ΠΟΥ; Την επόμενη φορά που κάποιος θέλει να κριτικάρει κάτι, ας έχει τουλάχιστον τα κότσια να μιλήσει ανοιχτά, όχι να ρίχνει το δηλητήριο και μετά να την κάνει με ελαφρά. Βαρέθηκα τα μισόλογα και τις αηδίες... Αν δεν υπάρχει αυτή η... δυνατότητα... τότε καλύτερα να μην μιλάει καθόλου, γιατί το μόνο που καταφέρνει είναι να στεναχωρεί άτομα που έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι τρέχουν περισσότερο από όλους μας για το καλό των ζώων... Αυτά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back