moukelis
Επιφανές μέλος
Έχει κανείς σας εμπειρία σε ανέβασμα θεατρικού σε σχολείο;Σε ανεβασμα θεατρικού στα αγγλικά;Με παρόμοιου επιπέδου ταξη;Εμπειρία με σκηνικά,στολές;Κάθε βοήθεια και ιδέα ευπρόσδεκτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Στα σκηνικά βασιστήκαμε στα υπάρχοντα του σχολείου και σε μικροκατασκευές καθώς και ζωγραφισμένα χαρτόνια, στολές βοήθησαν οι μαμάδες. Νομίζω πως αν έχουν κέφι η εικαστικός και ο μουσικός του σχολείου μπορείτε να κάνετε θαύματα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και περιμένω να μας γράφεις νέα για την πρόοδο του εγχειρήματος

GOOD LUCK!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι λες πολυ δυσκολο το εγχειρημα για τοσο μικρης ηλικιας παιδια,και σε ξενη γλωσσα;Εχω σβησει πολλες σκηνες κι εχω απλοποιησει το λεξιλογιο.Επιπλεον,εχουμε τοσους μηνες να το ετοιμασουμε.Θα τους αρεσει λες,ή θα βαρεθουν;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ευχομαι και εγω τα καλυτερα..και να βαλεις και καμμια φωτο ,οταν το ανεβασετε!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Μπράβο βρε Δώρα που αποφάσισες να τους προσφέρεις κατι τόσο σημαντικό
κι εγώ σήμερα πηγαίνοντας στο σχολείο σκεφτόμουν να μιλήσω με τον μουσικό για καμμιά Χριστουγεννιάτικη γιορτή με αγγλικά τραγουδια και...
φτάνοντας στο σχολείο το βρήκα σε κατάληψη

και να σκεφτείς είναι γυμνάσιο
κι απο αιτήματα ...ξέρεις..."γιατί να είναι στρογγυλές οι τυρόπιττες"

moukelis
Επιφανές μέλος
speri
Διάσημο μέλος
Βοηθησα καθολου?
moukelis
Επιφανές μέλος
speri
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ο διαλλογος θα πρεπει να ειναι απλος, αστειος, ευχαριστος και ευκολος για να μην αναγκαστουν τα παιδακια να τον παπαγαλισουν. Ποση ωρα θα διαρκεσει η παρασταση; Προσπαθηστε οι προτασεις να ειναι μικρες για να μπορεσουν τα παιδακια να θυμηθουν τι εχουν να πουν
Εμεις στα γερμανικα ειχαμε flash cards με λεξεις κλειδια ωστε να μπορεσουμε να θυμηθουμε τα λογια μας σε περιπτωση που κολλησουμε καπου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Νομίζω γύρω στη μία ώρα,αλλά οι περισσότεροι χαρακτήρες εναλάσσονται.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Να σου επισυναψω το σεναιο να μου πεις αν θελει κατα τη γνωμη σου κι αλλη απλοποιηση;
μα είναι να το ρωτάς? στείλτο μου στο mickeyliaveri@yahoo.gr
μακάρι να μπορούσα να έρθω στο τέλος της χρονιάς να σας καταχειροκροτήσω

moukelis
Επιφανές μέλος
Ο έτερος συναδελφος των αγγλικων ειναι και σε θιασο,οποτε νομιζω οτι θα μας βοηθησει αρκετα!
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool