Σωματεία που μπορείτε να βοηθήσετε

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οπωσδήποτεβοηθειστε ειτε χρηματικα ειτε ως εθελοντες αλφαβητικα

Αργος
Εφη Ντοντουρα (Hook)
6944748968
info@argosgr.org
admin@argosgr.org
https://www.argosgr.org/
Χρειαζεται οδηγους και υλικα γιατι δεν εχει αυτοκινητο
και κανει πολυ καλη δουλεια
Εχει πολλους εθελοντες εικονικα αλλα λιγους που δρουν και ειναι το μεγαλυτερο σε μελη αλλα χριεαζεται πραγματικα ενεργα μελη

Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων.
Διεύθυνση: Τ.Θ.50027 540 13 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο: 6972/277657
Email: vassohatzimanoli@yahoo.gr

Κάνουν εξαιρετική δουλειά 100%(dragonflykishar)
Φιλοζωικός σύλλογος με 350 μέλη, διαθέτει ιδιόκτητο χώρο 7 στρεμμάτων, με κτίσματα και χειρουργείο, 2 αυτοκίνητα, συνεργάζεται με 8 Δήμους για προγράμματα φροντίδας αδέσποτων, φιλοξενεί τρίποδα, τυφλά, έχει ΚΑΠΗΣΚ (ΚΑΠΗ Σκύλων) και αυτοχρηματοδοτείται.

Μαζι Μπορουμε
Ζωοφιλικο Οικολογικο Σωματειο
Κα Κωσταντινου
6938042048
6938042048
6932556621
Καλαμαρια
https://www.geocities.com/maziboroume/index.htm
Email: maziboroume@yahoo.com
Πολυ δραστηριο, χρειαζεται εθελοντες
αποκτησε προσφατα δικο του αυτοκινητο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ότι υπάρχει Φιλοζωϊκό Σωματείο στην Κεφαλλονιά πρώτη φορά το ακούω και με ευχαριστεί ιδιαιτέρως! Βέβαια το ότι ιδρυτές του είναι Άγγλοι οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην Κεφαλλονιά και όχι ντόπιοι είναι άλλο θέμα...:/:
Θα κρατήσω στοιχεία για παν ενδεχόμενο, αν και μέχρι στιγμής ότι κουταβάκια ή γατάκια είχα βρει εκεί τα έχω βολέψει σε φίλους και γνωστούς.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάτι στη Πάτρα για γάτες;;; Στο πανεπιστήμιο είναι για σκυλιά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω:( αμα βρω κατι θα το βαλω!

Αγγελικι επειδη ετοιμαζω απο καιρο μια λιστα με τα καλα και κακα σωματεια θελεις να συνεργαστουμε στο να τα ελενξουμε? Αυτα που βοηθουν κια τα αλλα που ειναι απλα ενα ονομα σε μια λιστα επιχορηγησεων??? εχω μια λιστα σε ολη τη ελλαδα και προστιθενται κι αλλα σιγα σιγα

ενταξει,αλλα πως θα τα ελεγξουμε?

Το ότι υπάρχει Φιλοζωϊκό Σωματείο στην Κεφαλλονιά πρώτη φορά το ακούω και με ευχαριστεί ιδιαιτέρως! Βέβαια το ότι ιδρυτές του είναι Άγγλοι οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην Κεφαλλονιά και όχι ντόπιοι είναι άλλο θέμα...:/:
Θα κρατήσω στοιχεία για παν ενδεχόμενο, αν και μέχρι στιγμής ότι κουταβάκια ή γατάκια είχα βρει εκεί τα έχω βολέψει σε φίλους και γνωστούς.;)

Ναι και έχει πολλά άσπρα γατάκια:up: :up: :P

Παιδιά άμα γίνει κάποιος έλεγχος θα ήταν τέλειο.:up: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κύρια Μαρίνα Κολια 210 6925654 , 2106925704 Έχει το σωματείο άγιο Φραγκίσκο Ασίζης Έχει όλη την λίστα με +- 50 σωματεία στην Ελλάδα και τα εκπροσωπεί κατά καιρούς και στhn tv κτλ Μπορεί να έχω και εγώ την λίστα αλλά άντε να την βρω.
Θα σου έλεγα να της πειτε από τη Αμαλία από την Πεντέλη αλλά άμα δεν θέλει κάτι δεν με θυμάται:confused:

Την εχω κι εγω τη λιστα απλα λεγαμε με τη μισελ να δημιουργηθει μια ομαδα που θα τα ελενξει και να σας τα παρουσιασουμε με σχολια στην αρχικη καθως και πολλους κτηνιατρους. ευκαιρια ειναι μιας κι ασχολειται και η αγγελικη αλλα κι οποιος αλλος θελει, υπαρχει τροπος ελενχου.

Το site της EFAP γιατί δεν ανοίγει ξέρει κανείς; Είναι τωρα κάμποσο διάστημα που εμφανίζεται αυτό:
Object not found!

The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.
If you think this is a server error, please contact the webmaster
Error 404

www.cres.gr
Wed 09 May 2007 04:14:11 PM EEST
Apache/2.0.40 (Red Hat Linux)

Αχ βρε παιδια για αυτο το θεμα εχουμε ολοκληρο τμημα στα λινκ μην τους κανουμε να ψαχνουν εδω μεσα στο φορουμ

στην αρχη πηγα να το βαλω εκει,αλλα δεν ηξερα πως,αν θελετε μεταφερετε το θεμα,sorry!

Το siteτης EFAP γιατί δεν ανοίγει ξέρει κανείς; Είναι τωρα κάμποσο διάστημα που εμφανίζεται αυτό:
Object not found!

The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.
If you think this is a server error, please contact the webmaster
Error 404

www.cres.gr
Wed 09 May 2007 04:14:11 PM EEST
Apache/2.0.40 (Red Hat Linux)

ουτε και εμενα ανοιγει!δεν ξερω.

ευκαιρια ειναι μιας κι ασχολειται και η αγγελικη αλλα κι οποιος αλλος θελει, υπαρχει τροπος ελενχου.

Μπορείς να μας πεις πως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε. Εγώ μπορώ αλλά κυρίως από το σπίτι αν υπάρχει κάτι να κάνω μέχρι Αρχές Ιουλίου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back